Çok sinirliyim......

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Ya kızlar yemin ederim elim ayağım titriyo o kadar sinirliyim ki şimdi hangi cümleleri secip ne yazacağım hakkında hiç bi fikrim yok klava:
Şuan sadece anlatıp rahatlamak istiyorum.
Ben bi fabrikada revir hemşireliğine başladım daha bi kaç ay oldu buraya başlayalı.Az önce işçilerden biri telefon etti bi şikayetini söyledi hangi ilaç iyi gelir dedi.Bende sorusuna cevap verdim sonra nerden samimiyet buluyorsa bana yarın işin yoksa sinemaya gidelim dedi klava:
Bende eşinle git benim ne işim var seninle dedim.
Ya eşim suan sehir dışında birlikte gidelim dedi offffffffff sinirden hopladım dedimki terbiyesizlik etme bidahada beni rahatsız etme dedim kapattım telefonu yüzüne ayy okadar çok sey söylemek istedim ki klava:
Ya burda hergün okuyorum eslerini aldatan erkekler yemin ederim hepsini kızgın yaga atıp yakmak istiyorum kötükedihüso uf eside buna güveniyo demi ya ne biçim insanlar var yaa.:a015:Ağlamak istiyorum ya ne işim var benim burda :1no2:

sıkma canını canım ya dengesiz insan yani nerden buluyor bu samimiyeti kişiliksiz heriff klava:

Bende ona hayret ettim ya ne kadar kişiliksiz bi insanmış ya ufff valla şimdi iş çıkısı karanlıktan gidecem korkuyorum valla puffff :1shok:

Pislik herifff!!! Keşke ona agır dozda bi ilaç tavsiye etseydin!kötükedihüso

Sakınleş sende hadi.Çok güzel terslemişşin sen. Eger azcık insanlıgı varsa sözlerin ona kapak olur.
Anlar her kusun eti yenmez!!

Arada çıkıyo böyle densiz adamlar.
Hiç canını sıkma canım, tıka kulaklarını bak işine...
Almıştır artık ağzının payını o...

ya ağzının payını alsa neolacek içinde fesatlık olduktan sonra minicik yavrusu var bide daha dün onun için vizite kağıdı istemeye gelmişti ayyy onlar masum tabi hiç günahları yok.Ben tersledim ama bide bunun gibileri terslemeyenler var :a015: evde bekleyen garibanın ne sucu var demi ama .

salak herif !!!
şikayet et canım ne müsabet sana böyle bir teklifte bulunacak?? ne zannediyor seni ve kendini!!!

Valla daha olay olalı 20 dk bile olmadı canım şoku atlatmadan kendimi buraya attım.Şikayet etmeyi düşünüyorum evet.Cezasını ceksin dengesiz ama birazda korkuyorum iş çıkısı bugün servis yok otobüsle tek basıma gidecem saat 7de çıkacam ya hayırlısıyla bi evime atsaydım kendimi Çok üzgünüm çoook senağlama

sapık adam.. dengesize bak yahu!!!!!!! canım bencede yöneticilere bildir derim.. ağzının payını bir güzel alır...

sapık adam.. dengesize bak yahu!!!!!!! canım bencede yöneticilere bildir derim.. ağzının payını bir güzel alır...

Pazartesine kadar beklemem lazım :S haftasonları olmuyolar malesef yöneticilerimiz....
Benim endişem eve giderken bişi olurmu diye başıma ağrı girdi onu düşünmekten.Yanımda biber gazım var onu sıkarım valla kötükedihüsoklava:

tuh allah belasını versın dengesız ıgggyyyyy sıkayet et tatlım

boyle insanlar kimi zaman isci, kimi zaman akraba, kimi zaman patron ya da is arkadasi olarak her zaman karsina cikar. onemli olan senin ciddi tavrin.

cok iyi demissin terbiyesiz adam.

gerekirse onlar dagilmadan once cikarsin rahatsizlandim deyip. bir daha da olursa seni sikayet ederim haberin olsun dersin.

tam dicektim biber gazı edin diye. varmış zaten onu montunun cebine koy elini de cebine sok güzelce. sıkarsın gerekirse.

cnm.korkmana gerek yok o sana kendince yem atmış ve sende ağzının payını vermişsin ..gördüğün yerdede sakın muhattap olma dön arkanı git konuşmaya kalkarsan kendini önemli bişi sanar..
malasef biz kadınların her zaman her yerde karşısına çıkabiliyor böyle kendini bilmez insanlar evli bekar farketmiyor..

canım yoku arkadaşın falan aynı bölgede onunla git yanına birini al. servisi falan yokmu işte yada ailenden birini çağır gelsin yakınsa eğer. korkma bişey yapacak hali yok ya aptal adamın. ama sen yinede tedirgin olamamak ve korkmamak için biriyle git evine tek gitme

Siz onun eşini düşüneceğinize size yaptığını düşünün..
Sizin hakkınızda fabrikada bişeyer söylenmiş olabilir o da bende bi şansımı deniyeyim demiş olabilir.. benim aklıma ilk bu geldi, yad a diğer bir ihtimal adam ciddi ciddi bir sapık..
Çünkü ben sanmıyorum bu kadar rahat konuya girebilsin, hepimiz kadınız bu kadar arsızını ben hiç görmedim...

Fabrikada bişey söylemiş olamazlar ama tabi işleri bellide olmaz ben hep insanlarla seviyemi koruyorum yani ne asırı sert nede fazla yumuşak olmuyorum burda.Ve bi çok insan diğer hemşire arkdaşlara söylüyomuş çok efendi kız diye.Bende bu kadar dengesizini görmedim yemin ederim.Bana ismimle hitap edecek kadar dengesiz yani hayretler içindeyim inanınki...demekki iş hayatında nasıl davranması gerektiğini bilmiyo klava:
Bide SENAYARDA arkadaşım evim yarım saat uzaklıkta işyerime bugün mesaiye kaldık servisde yok o yüzden ve ailemde aksi gibi kardeşimin yanına gittiler sehir dışındalar yani yarın gelecekler.... neyse arkadaşlarım hepinize çook teşekkür ederim destekleriniz için ben şimdi eve gidiyorum Allah yardımcım olsun :a015:

allah ıslah etsin canım yaa böyle adamları kime güvenipte eş olarak alcazz ahh ahhh

böyle adamları tutup şeyinden sallandıracaksınklava: canım allah kolaylık versin böyle adamlardan çok var malesef onlara adamda denmez adi yaratıklar klava:

canım çok dikkat et kendine gerektiğinde kullan biber gazını hiç affetme...:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…