Çok sinirliyim......

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bende işyerinde böyle birşeye maruz kaldım çaliştiğim fabrikanın depo sorumlusu ben depoda sayım yaparken en az 40 yaşında adam abi dediğim insan bana sözlü tacizde bulunmaya kalktı. teklif etti resmen bana çocuklu falan adam babam yaşında!! ve ben ona hiçmi utanmıyosun yaşından çoluğundan çocuğundan rezil herif diyip hemen müdürüme şikayet ettim adam şimdi yüzüme bakamıyor ve ihtar aldı böle insanları gördükçe erkeklerden iğreniyorum

Son düzenleme:

ayyyy pis herif...
ya benden önce bizim orda çalışan bi hemşireninde başına gelmiş böylesi seyler oda şikayet etmiş birini çıkarmışlar işten bende girdiğimde demişti müdürüm burası senin evin içeriye girdikten sonra herkesin bacı kardeşi olursun hiç göz yummayız falan demişlerdi o rahatlığı verdiler çok şükür.Pazartesi gece nöbetine gidecem ama sabah erkenden gidip bölüm temsilcesine şikayet edecem o adi herifi.benneyaptımki
Allah ıslah etsin böyle insanları.Devlet hastanesinde 3 yılım geçti böyle bişey görmedim duymadım o yüzden şok oldum ben yaaaaa hep deriz bizim başımıza gelmez diye ne oldum dememek gerek malesef etrafımız kötü insanlarla dolu.Lütfen hepiniz dikkat edin arkadaşlar:çok üzgünüm:
Eftelya6122 yorumuna çok güldüm canım haklısın sallandıracan kötükedihüso

Densiz... Şikayetinizi bildirin .. Ve dikkatli olun..Umarım bir daha olmaz böyle birşey.. a.s..

kendinde bu gücü nerede buluyor die bile soramıyorum artık.. insanlar resmen ya tutarsa deyip nabız yokluyor.. çivisi çıktı bu aldatmaların rezilliklerin..

siz üzmeyin kendinizi.. bir daha ararsa telefona ses kaydı yapma gibi bir şansın varsa kayıt yap... ve ona yine ararsan bu kaydı eşine yollarım de..

Bugün bu densizi şikayet ettim.Daha önceden de işletme içindeki bazı kızlara aynı sapıklığı yapmış.Bana tamam gereğini yapacaz dediler bakalım ne yapacaklar.Pislik herife.Ayrıca destek olduğunuz için hepinize teşekkür ederim.a.s.

inanmıyorum ya insanlar kriz yoksulluk vs.. bir çok sorun yaşıyor bu durumda bile sapıklar türüyor ne çok sapık konusu olmaya başladı farkındamısınız allah ıslah etsin..
canım çok geçmiş olsun sana ama belirtseydin işverenlerinle bu adam rahatsız belli ki. işten çıkartılırsa sana takmasın bide..allah korusun..

sağol canım Belirttim aynen dediğin gibi bana takar diye korktum fakat içimi rahatlattılar sana gelene kadar çok ceviz kırdı dediler.
Bi tarafta eşleri tarafından aldatılan kk üyeleri var bi yanda da sapıklarla uğraşmak zorunda kalan kk üyeleri.
Allahım bizi korusun yaa çok moral bozucu.(

Gereğini yapmışsınız; geciktirmemişsiniz; ihmal etmemişsiniz; bir ikinci tacize olanak vermemişsiniz.
Çok da iyi etmişsiniz. Tebrik ederim sizi...
a.s.

anında verdiğin tepki sert olduğu sürece bi halt yapamazlar...
ama sessiz kalsaydın cesaret alırdı, daha da üstüne gelirdi..ohh iyi yapmışsın şikayet etmekle..hiç korkmamak lazım böylelerinden

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.Allahımdan bulsunlar böyleleri.pislik herifler..
Şiddetle kınıyorum böylesi densizleri.Allah ıslah etsin

kim la o eşgalini vir furuyum
hala rahatsız ediyor mu???

fütursuuz böyle densizler kadını iş hayatından soğutuyor korkutuyor

ya kızlar valla izindeymiş bu hafta zaten artık hiç ilaç istemeye bile gelmio Allahın belası kız devdas eşgalini boşver vuracak adam çoktuda valla çoluğuna cocuğuna günah yazık.YOksa babam falan sinrilendiler.İşten çıkmayı bile düşündüm :S Çok üzgünüm çoook

amirine şikayet et hemen...
dikkatli ol erkeklerin fazla çalıştığı fabrikalarda özellikle mavi yaka çalışanlarda bu tarz durumlar oluyor.fabrikaya gelen her kıza bu şekilde davranıolar.sessiz kalırsan mağdur durumda kalırsın.

vay pis herif:mymeka:
midesizler senin bacın annen yokmu
sinir oldum
hemen şikayet et onu yüzüne bile bakma kötükedihüso

ne yani sen şikayet ettin birşey yapılmadı mı??

Ben zaten olay olduktan hemen sonra pazartesi şikayet etmiştim ama işten çıkarmadılar sadece uyarı verdiler çünkü hani kriz dönemi var ya fabrika işçi çıkarıyo gibi gözükmesin diye çıkarmadılar sadece uyarmışlar Çok üzgünüm çoook
Ama kimse yaklaşamıyo Sahra_Deniz seninde dediğin gibi yeni biri geldiğinde bu tarz seyler çok oluyo ilk geldiğimde daha çoktu ama baktılar olmuyo kimse yanaşmaz oldu çok şükür

oyle terbıyesızler o kadar cokkı malesef sen bence bu kadar kafana takma sen kendınden emınsenorun yok baskasının terbıyesızlıgı ıcın sıkma sen o guzel canını canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…