- Konu Sahibi biricixgxim
gerçekten çok sinirlendim arkadaşlar sizinle paylaşmak istedim belki yardımcı olursunuz..bilenler vardır kızım anaokuluna gidiyor...gittiği anaokulunda milli eğitim bakanlığı tarafından gönderilen özel durumlu çoçuklar var annelerinin gözetiminde geliyolar......ve bu çocuklardan bir tanesi 2 hafta önce kızımın boynunu sıkmış dersteyken kızım anlattı eve gelince gözleri kızarmıştı sorunca xxx boğazımı sıktı dedi bende o çoçuk olduğunu bilmeden sende sessizmi kaldın dedim sadece ağlamdım dedi neden ağlıyosun sende kendini korusaydın deyince yavrum senin boğazınıda öyle sıksa sendee ağlardın dedi......neyse eşim ertesi gün konuştu öğretmeniyle özürler felan.......bugün gene sıkmış kızımın boğazını ve parmakları çıkmış annesinin gözetiminde güya........yavrum ya okula gitmicem diyo nasıl korktuysa.........anlamadımki nasıl davranayım ne yapayım yarın gidip konuşucam ama benim çocuğum özel diyecek biliyorum anlayış lütfen diyecek ama............yardım edin lütfen............nasıl sakin sakkin konuşayım..........