sutunuz yetmezse ne yapcakmısınız
ay herseyı cok bılıyolar ya gıcık olurum boyle ınsanlara alsanaalsanasmile
uzulmeyın lutfen olan sutunuzde sıkıntıdan gıtmesın
Kızlar gerçekten çok sinirliyim.Her konuştuğum yada annemin kocamın konuştuğu akraba , arkadaş , tanıdık bilumum kişiye sinir oluyorum.Sebepse bu kadar meraklı olmaları.Ben akşamları sütüm yetmediğinden mama veriyorum vermek zorundayım.İnsan anlamazmı çocuğu doyuyomu diye.Doymuyosa naapabilirim baktım işte çıkmıyo akşamları hiç emmeyedebilirdi veya hiç olmayabilirdi sütüm.Sayelerinde olanı da kaybedicem gibi.Sürekli neden mama var evde neden veriyon mama olsun verme ama bilmemkim vermiyo mama ve bunlara cvp vermene rağmen tekrardan ama nie veriyon mama.Nefret ediyorumklava: klava: klava: Öyle bi pozisyon yaratıyolar ki ben çocuğumu düşünmüyorum sanki.Üstelik ben kimseye böyle bi soru sormuyorum yani eğer mama veriyosa demek ki var bi sebebi.Hiç bi annenin de bu konuda tembellikten dolayı mama vereceğini sanmıyorum yada böyle salak sorulara tekrar tekrar maruz kalmayı isteyeceğini :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
benım yetmıyo valla cocugum gelısırken vermıyordum sonra 20 gun sonra bır daha tartıldı ve boyu olcukdu kılosu daha az cıktı boy aynıydı ve cocgum hıc uyumuyo sureklı saldırıyordu benı 1 saat emdırıyordum durmadan ama yok uyumuyo susmuyo aglıyo hep bır kere aldım denemk ıcın ve ogun verdım o gunden berı cocugumun uykusuda duzeldı keyfıde yerıne geldı kılosunuda toparladı yıneeğer gerçekten sütünüz yoksa mama vermeniz çok normal tabi.
yeni doğan bebeğe çay,çorba verecek haliniz yok.
ama acaba gerçekten sütünüz yetmiyormu?
yukarda yazmışsınızya "insan anlamazmı" diye.
her ağlayan çocuk ille aç demek değil biliyorsunuz ki...
belki etrafınızdaki o insanlarda bunu demek istemiştir.
bebekler her türlü şeyden ağlayabilir.eğer gelişmi ve kilo alması normalse, ille ağlıyor diye mama vermek bana görede yanlış.
kim ne derse desin...
ağlaması henüz tazecik midesine bir sürü kimyasalla dolu mamanın girmesinden daha iyi.
sanırım konuşanlar bunu demek istediler.
ne yazık ki her anne süt konusunda fedakar değil.
ben yakın çevremde hem de benimle aynı dönemde doğum yapan arkadaşlarım içinde göğsü sarkmasın diye 5 aylıkken sütten kesenide gördüm, sigara içemiyorum diye süt vermeyenide. sürekli gece uyanıyorum, uykum bölünüyor diyende vardı.
bahaneleride sigara içemeyince yada uykusunu alamayınca sinirli oluyorlarmış, o halde verilen sütten fayda gelmezmiş
yani bu tip örneklere şahit olmuşsa yakın çevrenizdekiler, söz konusu olan minik bir bebek olduğu için karışma ihtiyacı duymuşlardır.
eğer cidden sütünüz yetmiyorsa ve bebeğinizin gelişimi etkilenmeye başlamışsa tıkayın kulaklarınızı söylenenlere.bu kadar sinirlenmenize gerek yok...
benım yetmıyo valla cocugum gelısırken vermıyordum sonra 20 gun sonra bır daha tartıldı ve boyu olcukdu kılosu daha az cıktı boy aynıydı ve cocgum hıc uyumuyo sureklı saldırıyordu benı 1 saat emdırıyordum durmadan ama yok uyumuyo susmuyo aglıyo hep bır kere aldım denemk ıcın ve ogun verdım o gunden berı cocugumun uykusuda duzeldı keyfıde yerıne geldı kılosunuda toparladı yıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?