Çok sinirliyim !

solstice

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
2.201
0
0
İstanbul
Kızlar gerçekten çok sinirliyim.Her konuştuğum yada annemin kocamın konuştuğu akraba , arkadaş , tanıdık bilumum kişiye sinir oluyorum.Sebepse bu kadar meraklı olmaları.Ben akşamları sütüm yetmediğinden mama veriyorum vermek zorundayım.İnsan anlamazmı çocuğu doyuyomu diye.Doymuyosa naapabilirim baktım işte çıkmıyo akşamları hiç emmeyedebilirdi veya hiç olmayabilirdi sütüm.Sayelerinde olanı da kaybedicem gibi.Sürekli neden mama var evde neden veriyon mama olsun verme ama bilmemkim vermiyo mama ve bunlara cvp vermene rağmen tekrardan ama nie veriyon mama.Nefret ediyorum klava:klava:klava: Öyle bi pozisyon yaratıyolar ki ben çocuğumu düşünmüyorum sanki.Üstelik ben kimseye böyle bi soru sormuyorum yani eğer mama veriyosa demek ki var bi sebebi.Hiç bi annenin de bu konuda tembellikten dolayı mama vereceğini sanmıyorum yada böyle salak sorulara tekrar tekrar maruz kalmayı isteyeceğini :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

aman cnm boşverrr mıllet konusur ole boş boş bende mama verıyorum sutume ek acıkıyo doymuyo cocuk napalım aglıyokendılerıne baksınlar cokmu ıyı cocuk yetıstırmısler onlar salla...onlar evlerındekı cocukları acken yemek vermesınler bakalım rahat edıyolarmı salla cok bılmıslerı

ah ah banada senin sutun yok bebek doymuyor mama ver mama ver diye baski yapiyorlar.bebegimin kilo alimi normal sutte var sadece cok emmek istiyor .surekli meme agzinda dursun istiyor,benim kizim.kimse karismasa keske ben bilmiyomuyum heralde bebegimi ac birakacak halim yok.

aman boşver canım millet konuşsun bi kere mama vermek daha külfetli bilmiyorum ama madden manenn daha yorucu bence süt bi kere daha tembellik şekerimm aç memeyi ver ağzına amannn kimseye bakma aldırmaa sinirinide bozma bana neler neler diyolarrr yok çocuk üşüyoda az giydiriyondaaa öle yapıyon böle yapıyonn sen bak bebişinee yaa herkese kulak asarsak valla sinir hastası ooluruz tatlımm unutmamalıyız ki meleklerimizn bu anı bir daha geri dönmeyecekk büyüyeceklerr anı yaşamak buna denir bence şekercimm ....

ben valla hıc dınlemıyorum sız kendı cocuklarınıza bakın dıyorum akıl verene hıc sallancak seyler deıl bunlar

Sağolun arkadaşlar desteğiniz için.Aslında biliyorum sallamamam lazım ama bazen deli oluyorum işte herşeye maydanoz olmalarına herkezin.Üstelik en sinir olduğumda bu yorumları yapan bazı kişilerin de hiç anne olmamasına rağmen ahkam kesiyo olması.Neyse doğru diyosunuz deliliğe vurmak en iyisi sizene demek yani :umursamaz:

yaa zaten bende öle diyorummm kayıvalideme sen özbeni büyüttün anneme sen gizemle direni büyüttün ben ise dorayı büyütüyorummm k,mse kimsenin çocuğunun huyunu bilemezzzz lmaz:

ailenin ve çevrendekilerin,her kafadan ayrı ses çıkarn insanların konuşmaları hiç bir zaman bitmeyecek canım,ben hala çekiyorum.annemle tartışıyorum bu yüzden.çok iyi anlıyorum seni ama bebeğini düşün ve sakin olmaya çalış,stresin sütüne geçiyor,ve bebeğin herşeyi hissediyor.o minicik civcivin hatrına sakin olmaya çalış

bence mama vermek tembellikten diildir
ki emzirmek daha rahat ve kolay
gögsünü dayadinmi kuzuna
hem o yakinlik gibisi varmi ya
ki ben 1ay bile emziremedim ne yazikki ama kendi istegimle diil
dogum sonrasi yasadigim aksilikten dolayi gecirdigim ameliyat ve kullandigim ilaclardan hem 5gün gecikmeli geldi sütüm hemde cabuk kesildi malesef
ve ben sütümün yettigi kadar emzirmeyi düsünüyodum
ama olmayinca olmuyo
bilmeyenler benimde üstüme cok gelip yarama tuz bastilar resmen
gögsün bozulmasin sarkmasin diye yavrunu sütdenmi mahrum ediyosun diyenler oldu
takma kafana canim
üzme tatli canini ki sütünüde senide bebeginide etkilemesin

ama suda gercekki yavrularini 1damla sütten mahrum brakanlarda var ne yazikk

tabı ole annelerde var gecenlerde saglık ocagında bı kadın vardı kızına gecelerı mama verıyomus dedım sutunmu yetmıyo dedı yok yaa kac defa kalkıyo uykum kusa donuyo onla mı ugrasıcam yaa dedı bende sasırdım mılletede annattım bunu esımın annesıne fılan sonra benım sutum yetmemeye basladı bu sefer ben mama vermeye basladım esımın annesı sormaya basladı gece emdırıyomusun dıye keyfımden verıyorum sanıyo yaa agzımı agrıyo bende saat 9 sularında verıyorum kı gecede kalksın bolece kımse laf edemıyoo konussalarda umrumda deıl yaa benım bı lafım var dınıme kufreden musluman olsa yanı kımse bır dıgerınden daha ıyı deıl yanı

canım hiç sinilrnme ben hep mama veriom ne sütüm var nede oğlum emiyodu ama konuşmalr bitmio sanki keyfi mama veriyomuşum gibi aldırış etme millet konuşur çok biliyomuş gibi

çocuk büyütmenin bence en zor yanı emzirmek mama vermek hatta uykusuz geceler değil şu herşeye karışan insanların yanında insanı psikopata bağlıyorlar :1ninca: anne o ondan daha iyimi bileceksiniz

bizde geçen sağlık ocağına gittik bi kadın var hemen sordu sütmü veriyorsun diye evet sadece süt dedim bizim gelim emzirmiyo mama veriyor diye bana laf yapıştırdı resmen karadı. Banane dimi ya boşverin ne derlerse desinler. Durumu anlatınca anlamıyorlarsa oda onların bileceği birşey.
Ama özellikle vermeyenlerde var göğsüm acıyo falan yapanları duydum emzirmeyince ohh rahatça sigara içerim diyenide yada mamayı daha iyi birşey sananlarıda.

ole tabı ben cok bılıyorum gogsu sarkmasın dıye emzırmeyen yazık yaa o sana bakarken ben nasıl ona sutumu vermem

çocuk konusu herhalde insanların başkasına en çok müdehale edebildiği konu. Herkes herşeyi en iyi kendisi biliyor sanıyor. ama bi bebeğin durumunu en iyi annesi bilir. sen kalbinin sesini dinle cnm kulak asma insanlara. boş yere de sıkıntıya sokma kendini stres iyi gelmiyor bebişlere.

sutunuz yetmezse ne yapcakmısınız
ay herseyı cok bılıyolar ya gıcık olurum boyle ınsanlara alsanaalsanasmile
uzulmeyın lutfen olan sutunuzde sıkıntıdan gıtmesın

sutunuz yetmezse ne yapcakmısınız
ay herseyı cok bılıyolar ya gıcık olurum boyle ınsanlara alsanaalsanasmile
uzulmeyın lutfen olan sutunuzde sıkıntıdan gıtmesın

aynen bende gıcık oluyorum resmen ıcımdekı sıddet duygusunu alevlendırıyolar karısmasınlar yaa bız kımseye sen bunu nasıl yetıstırmıssın dıyomuyuzkötükedihüso

eğer gerçekten sütünüz yoksa mama vermeniz çok normal tabi.
yeni doğan bebeğe çay,çorba verecek haliniz yok.
ama acaba gerçekten sütünüz yetmiyormu?
yukarda yazmışsınızya "insan anlamazmı" diye.
her ağlayan çocuk ille aç demek değil biliyorsunuz ki...
belki etrafınızdaki o insanlarda bunu demek istemiştir.
bebekler her türlü şeyden ağlayabilir.eğer gelişmi ve kilo alması normalse, ille ağlıyor diye mama vermek bana görede yanlış.
kim ne derse desin...
ağlaması henüz tazecik midesine bir sürü kimyasalla dolu mamanın girmesinden daha iyi.
sanırım konuşanlar bunu demek istediler.
ne yazık ki her anne süt konusunda fedakar değil.
ben yakın çevremde hem de benimle aynı dönemde doğum yapan arkadaşlarım içinde göğsü sarkmasın diye 5 aylıkken sütten kesenide gördüm, sigara içemiyorum diye süt vermeyenide. sürekli gece uyanıyorum, uykum bölünüyor diyende vardı.
bahaneleride sigara içemeyince yada uykusunu alamayınca sinirli oluyorlarmış, o halde verilen sütten fayda gelmezmiş
yani bu tip örneklere şahit olmuşsa yakın çevrenizdekiler, söz konusu olan minik bir bebek olduğu için karışma ihtiyacı duymuşlardır.
eğer cidden sütünüz yetmiyorsa ve bebeğinizin gelişimi etkilenmeye başlamışsa tıkayın kulaklarınızı söylenenlere.bu kadar sinirlenmenize gerek yok...

benım yetmıyo valla cocugum gelısırken vermıyordum sonra 20 gun sonra bır daha tartıldı ve boyu olcukdu kılosu daha az cıktı boy aynıydı ve cocgum hıc uyumuyo sureklı saldırıyordu benı 1 saat emdırıyordum durmadan ama yok uyumuyo susmuyo aglıyo hep bır kere aldım denemk ıcın ve ogun verdım o gunden berı cocugumun uykusuda duzeldı keyfıde yerıne geldı kılosunuda toparladı yıne

yetmiyorsa mama vermeniz normal dedim zaten.sinirlendiniz gibi hissettimCADIARZU
ama ben yinede sütün yetip yetmediğine işinin ehli doktorların karar vermesi taraftarıyım.
anneler kendi içgüdüleri ile sütün yetip yetmediğini anlayamayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…