- Konu Sahibi VivaLaJuicy
hiç kimseye kızmaya hakkın yok senin..gerçekten yok..
sen melekmisin bu kadar iyi niyet nerden geliyor..
kaynana benim 3 aylık çocuğumu kanepeye fırlatacak ben ağzımı açmıcam....yok artık bukadarda olmaz....kavganın gürültünün içinde büyümüş..geceleri sıçrayarak uyanıyormuş...sen resmen onlarla kötü olmamak adına çocuğuna kıymışsın....ki hasta çocuğunu ,sırf kocan kırılmasın diye babannesine göndermen de söylediğimi teyitliyor..
ben 1 ay çocuğumun odası için uğraşıcam orda görümcem kalıcak..emek verdiğim o ev benim değil onların olacak..bunların hiçbiri iyi niyetli olmak değildir..iyi niyette kardeşim kime iyi niyet... ? ? ?
sen bunları yaparak olacaklara davetiye çıkartmışsın..insanları arsızlaştırmış ve yüzsüzleştirmişsin..başka bir açıklaması yok..
vala ben ne meleğim ne de iyi niyetliyim ama olay olduğunda insan bian donuyor ben kaynanamla çatır çatır kaç defa kavga ettim eşimle hemen hemen hergün tartıştım eşimi 3-4 defa terk etmeye çalıştım sırf çocuğum sıçrayarak uyandığı için huzurum olmadığı için oevi terk ettim yoksa beni daha önce çıkartmaya çalıştı gene tartıştım burası kayınpederimin evii çıkartamazsın dedim insanda huzur olmayınca dört duvar hiç bişi ifade etmiyor. genede geçmişe baktığımda hatalı olduğumu düşünmüyorum ben iyi niyetimi gösterdim şimdide eşim bana biraz sesini çıkatınca bunları önüne koyuyorum dün olduğu gibi susuyor gözümün içine bakıyor. zararın neresinden dönülürse kardır. her kötü şeyden biders çıkartılır ben orda otursam bugün ya eşim hapiste ya mezarda yada ben mezarda olacaktım. bunuda çok net söylüyorum. evlenmeden önce bilsem bu kadar manyak olduklarını ne kadar sevsemde evlenmezdim emin olun. ben evi bıraktıkdan sonra kendi aralarında kavga edip nerdeyse biri ölüyormuş kıyısından dönmüş diğeride hapise tabi olayı örtbas edip polise bişi dememişler ben orda otursaydım neler olurdu bilmek bile istemiyorum anlıcan mal mülk yalan
kızım içinde şunu söylemek isterim kızım 9 aylıkken taşındım kayınvalidem orda oturduğum süre içinde kızımı toplamda 2 ay bile görmemiştir. şuanda aydabir götürmesine izin veriyorum ancak belli kurallar dahilindeydi eşim bu sınırı aştı geçengün yaptığıyla bende sesimi çıkartıp eşimibigüzel haşladım eğer gene sınırı aşarsa hiç göndermeyeceğim haketmediklerini gayet iyi biliyorum ancak genede ailemin kızımı görmesi yüzünden eşimle tartışmak istemiyorum o yüzden