sacma sapan diye benim yorumuma diyorsaniz ben hayatimda hic kimseye it demedim, altimda calisanlarin yaninda mahalle kavgasini birakin, onlarin bana olan saygilarini etkileyecek hic bir harekette bulunmadim, kimseyi ezmek icin esimin statusunu kullanmadim. siz o kisiden nefret ede ede gidip onunden isi almissiniz bu resmen kavgaya davetiye cikarmaktir, eger gercek amaciniz elbise almak olsaydi esinin isinin bitmesini beklerdiniz, kisacasi siz kavga aranmissiniz. ustune bir de karsidaki kisi cirkeflestikce siz onun indigi seviyeyi daha da asagi cekmek icin elinizden geleni yapmissiniz.
ben bunu yapmadigim icin kimse de bu gune kadar benim uzerime yurumedi, ben nerede nasil davranacagimi bildigim icin hayatimda hic kavga ortami yaratmadim, sorunlari sakin ve medenice cozme yoluna gittim. kimse de benim uzerime yurumedi, yuruyemez, eger de sebepsiz yere oyle bi manyaga denk gelirsem orayi terkederim, onun seviyesine inip kendimi herkese rezil etmem. ne gecti elinize ayy kendinizi o basit kadina ezdirmemissiniz bravoooo