çok sinirliyim

UMUDUM_34

Bekle..Bekle...Hiç Pes Edermiyiz?
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
1.783
1.792
133
Yani varya suanda sinirden agzimdan kotu bi laf cikicak diye zor tutuyorum kendimi.esim olacak bey tablet almisti.b... gibi cikti.hic calismiyodu.google bile girmiyodu.ucuzda diil 600Aldi.ben daha bilindik bi marka al dedim cok bilmisya kendi dedigini aldi.bende ayda yilda bi elime aldim.calismadi.dedimki yahu hicmi arastirmadin nasil bisey bu bari garantiye yolla dedim.aldi elimde bagirdi tablete yumruk atti sonrada firlatti atti.tablet paramparca oldu.gicik yaa.suanda cok sinirliyim.konusmicam.daha taksitleri bitmemisti.

tatlım senin eşin biraz fazla gereksiz tepkili bir adam anlattığına göre.. bu durumda üstüne hiiiiç gitme ve sadece suskunluğunu koru derim ben

Adam bir tablet almış,bozuk çıkmış. Garantisi varken halletmek yerine üstüne gitmişsiniz o da zaten kızgın olduğu için söylediklerinize tepki vermiş ve fırlatmış. Yaptığı tamamen yanlış ama sizin de üslubunuz yanlış. Çözümü varken çözümsüzlük yaratmışsınız.

Son düzenleme:
canım hiç konuşma sessiz ol bi bitki çayı iç git yat yatağına kitap oku uyu uyuyınca sinirlerin yatışacak gör bak

canım tabletın oyle cıkmasına o da sinirlenmiş belliki, aldıgınıda pişman olmus, e tabi kendi deilde eşi haklı cıktı, sizde üstüne haklı olarak laf edince dayanamadı patladı ama fevri bi hareket o kadar paraya yazık olmuş değiştirrdiniz en azından yazık olmuş

Eşinin yaptığı hareket çok yanlışta.Bence sende çok susmuş değilsin.Sanırım tablet bozuk çıkınca baya bi söylendin.
Ama altı üstü bi meta çok kırmayın kendinizi bu gibi şeyler için

Ya canm zaten nezamndir garantiye gonder diyodum.gondermiyodu.umursamiyodu.ozamn (anlar bu islerden) bi yapmaya calis bari dedim ama bende biraz sinirliydim.umursamiyo diye
Sonucta oara verilmis ve vermeye devam ediliyo ozamn kullanmamiz gerekmiyomu.inanamiyorum ya bide konusmaya calisiyo.seytan diyo git en iyisini al gel onada kullandirma

Canm haklisin aslinda susmadim tabi.ama beni hic dinlemiyo.ben diyorumki biraz fazla ver guzelini al birkere al.okadar cok gereksiz elektronik seyler aliyoki haliyle bende sinirleniyorum.hic bisey soylemicekmiyim ben bu adama.bide diyoki elimi degdirdim kirildi.yahu yumruk atip firlatmadinmi.sanki ben bilmiyorum kirip atmayi.

Tablet kotu diye adama demediginiz kalmamis.
Madem cok biliyorsunuz kendiniz gidip alsaydiniz.

Yere atmis kirmis ya cok iyi yapmis.
Boyle tepkiye boyle tepki verilir.
Tablet iyi calismiyor diye adamin gunahi ne?

Haketmissiniz.
Ozur dilemesi gereken sizsiniz.

Bundan sonra da davranislariniza dikkat edin ki
Esiniz sizden sogumasin...

eşin zaten kendi yaptığı hatadan dolayı kendini kötü hissetmiş bir de sen üstüne gidince hepten delirmiş anlaşılan, sabırsız bir eşin var demek ki ona kendi doğrularını öğretmek için başka bir yol bulman lazım, daha doğrusu biz eşi sabırsız kadınlar o yöntemleri uygulamamız lazım, bence sakinleşene kadar konuşmayın , birbirnizi kırmaya değmez 600 lira.

Kurduğunuz bi cümleyle adam tableti parçalamaz bunun evveliyatı da vardır. Dır dır dır 600 bin kez söylediyseniz normal parçalaması

Benm uslubuma laf soyluyosunuzda sizin uslubunuz cokmu iyi.merak etme ben kime nasil davranicami cokbiyi bilirim.esin senden sogumasin nedemek afedersinde siz evli diilsiniz galiba.karkoca yeri gelir kavgada eder.biz birbirimizi 6senedir evliyiz bir kere kirmadik.heralde sizin cevrenizdeki insanlar sizin bu tavrinizdan dolayi sizden sogumuslar.canm benm sana olan bana olmaz sen sıkma canini.

Sinirlenince bende pek susmam o yüzden anlıyorum seni.Fakat hiç bir işe yaramıyor da karşındaki insanı daha da sinirlendirmekten başka.

Elimi değdirdim felan muhabbetine girdiyse yaptığı hareketten pişman inkar etme olayına girmiş demektir.Sende çok gitmeden üzerine kapatın bu konuyu.

Kurduğunuz bi cümleyle adam tableti parçalamaz bunun evveliyatı da vardır. Dır dır dır 600 bin kez söylediyseniz normal parçalaması

Ya arkadasim hayir ya
Tablet bir senedir bizde ama birkere kullanamadim.ilkdefa elime aldim calismadi bende garantiye gonder dedim gondermedi.ben o kirdigi sirada agzimi acip tek kelime etmedim.arti ben dir dir etmem edenide sevmem.yapim degil ama bazen her insan gibi dusunduklerimi soylerim.onun siniri haksiz ciktiya ondan

Demin geldi kusura bakma askim sinirlendim dedi.tabletin bozuk cikmasina zaten sinirliymis.buda tuz biber olmus.neye baristik.yani bazilarinin "senden sogumasin"lafina istinaden.ya anliyamiyorum.karikoca boyle bi sebepten sogurmu birbirinden iliskiler bukadar oamuk ipligine bagli diilki.

Ben bilemem tablet nekadardır sizde ama altta okuduğuma göre sorunu çözmüşsünüz. Yalnız eşinizin öfke kontrolü problemi var demek ki.. Siz beynini yemediğinize göre sinirlerine hakim olamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…