cok sinirliyim

aynenayne

kuzumun annesiyim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2015
213
113
13
Dogum yapali kizlar iki ay oldu dun ve bugun kizim durmuyor huzursuz hep kucakta ve belim felaket agriyor uyku zatenyok bu iki ggundr mahvoldum bitigim..
Neyse esim isten bugun geldi gece calisti ama uyuduguda oluyor isi oyle birsey makineler falan diyim beton falan herneyse..
Sabah geldi bu saatece uyudu ben kizimla yemekle evle ugrastim bir dakka oturmadim kizim zaten durmadn kucak yemegi bile kucagimda yapiorum ya bitirdi beni kucaga alistiranda esimm herneyse geldi yatti bu saate kkadar yemek yedik geri ben az uzaniyim dedim kizim uyudu bu ara dedim uyanirsa bakarmisin bn az uyuyum nolur oda tuttu yanima yatti hemen uyudu kizim aglamaya basladi uyandi zaten uyumuyor adam akilli esim kalkip bakmadi ben kalktim ve belim o derce agriyorki kanamam var ve adetim biteli bir hafta oldu cok yorgunum..
Neyse kizimla salonda yatiyordum salon daha sicak o yatti orda kalkmadi o kadar kalk dedim kalkmadi kustum soguk odadayiz yaa insan olsa bunu yapmaz kalk dedim bin kere inanin ya kalkmadi offf sinirliyim parcaliyacm onu

Neden yemekti temizlikti kendini paralıyorsun? Ne kadar yspabilirsen o kadar. Yemek yoksa dışardan yersiniz yada kendi yapsın.

Valla kadın milleti olarak hep kendi kendimize yapıyoruz, sonra da onlar bi eksik yapınca kızıp küsüp kendimizi üzüyoruz yine. Sorsan alacağın cevap "yapmasaydın yorgunsan " olur eminim

Bende yazacaktım tek başına mi yaptın o çocuğu diye.
Kalkmadan yavruya yazık kalksan insan sinir olur. Bu tur kocayla işiniz zor.

Beyfendi disardan bisey yemiyor koy ölurde gine yemez yapmazdm ama guzelce yiyelim dedim ne biliyim ana o yarin gorur bi geksin bakalim yanima bisey istesin

Fazla yüz vermişsin, sen alıştırmışsın bunu böyle.
Şimdi de cezasını çekiyosun.
Sana acımayana sen hiç acıma.
Anasının bi kıymetlisi o muymuş sor bakim.

Çoğu erkek öyle bakmazlar tek biz yaptık çocuğu sanki....benimkide hiç bakmaz tabi oynar ilgilenir ama bakmaya gelince yok...benim bebişte 2 aylık gündüz uyku desen yok ne yemek yapabiliyorum ne başka bir iş ..eşime bugün hić bir iş yapamadım dediğimde daha eşim üstüne bana s bahane uydurma der

Beyfendi disardan bisey yemiyor koy ölurde gine yemez yapmazdm ama guzelce yiyelim dedim ne biliyim ana o yarin gorur bi geksin bakalim yanima bisey istesin
Kucağa alışan bebek bunu unutur mu bilgim yok ama kanguru var ya hani kucağında gibi oluyo. Acaba onlara koymak için erken mi bebeği?

Bu kadar kızmışken bi gün yemek yapmayıverin bari ama eşinizle güzelce konuşup çok yorulduğunuzu destek beklediğinizi anlatın. Belki yardım etmek için kardesleriniz varsa biraz dinlenene kadar gelebilirler

O sicacik odada yatiyor simdi demiorki hadi bni bosver kizim usur demior yaaaaa Allah havale ettim
Onun odası sıcaksa siz gidin. Siz neden kocanıza kızdınız diye bebişinizi soğuk odaya götürüyosunuz?

Yok canim ya ailem baska sehirde burda bi tek eltim var oda coxuklariyla anca ugrasiyor okuldu odevdi

Ayrica kanguru cok erkn daha iki aylik oturmasi lazim kanguru kullanmamiz icin

Kalkmiyorki ölu gibi yatio tövbe tobeeeee
Kusura bakmayın ben anlayamadım galiba. Yani kalkmazsa kalkmasın, her odada bir kişi olacak değil ya, ağlarsa da bebek tepesinde ağlasın diye düşünmüştüm ama sanırım bir yeri kaçırıyorum

Kolaylıklar diliyorum size, ağız tadıyla büyütün bebişinizi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…