Bu insanlarin rahatligi beni bititiyo

Gerçekten bu kadar rahat insanlar beni sinir eder sen üç gün çok bile dayanmişsin onlar çocuk hiç bisey diyemessin ama anne ve babası ne kadar rahtlar,senin bu durumuna gulsemmi aglasammi denir :işsiz:

Cumartesi gunu dugun vardi cok samimi olmadigimiz insanlarin yorgunduk fln gitmeyelim dedik.
O sirada esimin abisi aradi dugune kacta gitceksiniz diye biz gitmiyoruz dedi esim neyse kapattilar. Bes dk sora yine aradi gitmiyosaniz cocuklari siza birakalim onlar gelmesin diye gecerken aliriz gec olmaz dedi tm birakin dedik.

Tabi cocuklar erkenden uyuya kaldilar salona yer yaptim. Saat 12-1 oldu gece. Esimde merak etti geliceklerdi biseymi oldu diye. Bende ara sor hemde cocuklari almasinlar sabah alsinlar uyudular simdi diye soyle dedim.5 ve 7 yasindalar.

Aradi meger kendileri gitmis eve coktan haber bile vermiyolar yarin sabah alicaz diye. Insan bi haber eder dedik.

Pazar sabah oglen aksam gelen giden yok, esimde aramiyo gelin alin yada ben getirim diye. Vel hasil pazarda yattilar yani hafta sonumuz biseye yaramadi neyse dedik sonucta her gun gelmiyolar isleri cikmistie belki diye.

Pazartesi oldu artik cocuklar okula gidicek ne arayan ne soran var okullarini bile bilmem. Evde kaldilar artik okul esyalari bile yok.

Dayanamadim artik aradim annelerini dedim cocuklar okula gitmiyomu hani tatil flnmi diye. Yoo dedi gayet rahat bi sekilde yarin gelir aliriz dedi. Nasil yani yarin, ben sabah ise gidicem cocuklar evde yanlizmi dursun? Ha dogru dedi sen sabah birak dedi bende sarteller atti dedim pardonda ben sabah 7 de cikiyorum kizimi annememi birakim ordan isemi gidim yoksa cocuklari toplayip onlarami gidim hani bi bucuk saatimi alicak bes dk dese neyse altida evden cikicak halimde yok kendileri almasi varken ben niye sabahin korunde yollara dusucem.

Herneyse gece 11 oldu artik esiminde canina tak etti artik giyinin hadi cocuklar dedi aldi gitti.

Azonce gorumcemle konusuyoduk ona sikayetlenmis cocuklari iki gun durdurmadi diye bana bi gulme geldi. 3 gundur bizdeler meger ise gitmememi bekliyomus.

Ya cocuklarini birakip arayip sorma nasi bi rahatlik anlamiyorum ben.
Yuzsuzlugunde bu kadarina pes dogrusu..

Kacamak yapmak istiyorlarsa bir bakici tutsalardi bir zahmet. Kimsenin cocugunu yatili kabul etmeyin bence. Allah korusun cocuga bir sey olsa ne yapacaksiniz?

Sorumluluk almiyorum diyin...

Cuma akşamı eşimle dışarıda programımız vardı, gece 3 de geldik eve.
Kızım, karşı binamızda oturan annemde uyuyordu, kucaklayıp evimize getirdik.
Kaldı ki biz bu tür programları sene de 1 kez falan yaparız, onun dışında kızımda sürekli bizimle olur.
Hastalık v.s. gibi ivedi bir durum olmadıkça gece uyandığında mutlaka beni yanında bulmalı, sabah benimle uyanmalı.
O yüzden eltinizin yaptığını benim aklım almıyor, doğurup doğurup sonra kendi keyifleri, rahatları için çocukları eşe dosta bırakan insanlar bana anne baba olmayı hak etmiyormuş gibi geliyor.

Cumartesi gunu dugun vardi cok samimi olmadigimiz insanlarin yorgunduk fln gitmeyelim dedik.
O sirada esimin abisi aradi dugune kacta gitceksiniz diye biz gitmiyoruz dedi esim neyse kapattilar. Bes dk sora yine aradi gitmiyosaniz cocuklari siza birakalim onlar gelmesin diye gecerken aliriz gec olmaz dedi tm birakin dedik.

Tabi cocuklar erkenden uyuya kaldilar salona yer yaptim. Saat 12-1 oldu gece. Esimde merak etti geliceklerdi biseymi oldu diye. Bende ara sor hemde cocuklari almasinlar sabah alsinlar uyudular simdi diye soyle dedim.5 ve 7 yasindalar.

Aradi meger kendileri gitmis eve coktan haber bile vermiyolar yarin sabah alicaz diye. Insan bi haber eder dedik.

Pazar sabah oglen aksam gelen giden yok, esimde aramiyo gelin alin yada ben getirim diye. Vel hasil pazarda yattilar yani hafta sonumuz biseye yaramadi neyse dedik sonucta her gun gelmiyolar isleri cikmistie belki diye.

Pazartesi oldu artik cocuklar okula gidicek ne arayan ne soran var okullarini bile bilmem. Evde kaldilar artik okul esyalari bile yok.

Dayanamadim artik aradim annelerini dedim cocuklar okula gitmiyomu hani tatil flnmi diye. Yoo dedi gayet rahat bi sekilde yarin gelir aliriz dedi. Nasil yani yarin, ben sabah ise gidicem cocuklar evde yanlizmi dursun? Ha dogru dedi sen sabah birak dedi bende sarteller atti dedim pardonda ben sabah 7 de cikiyorum kizimi annememi birakim ordan isemi gidim yoksa cocuklari toplayip onlarami gidim hani bi bucuk saatimi alicak bes dk dese neyse altida evden cikicak halimde yok kendileri almasi varken ben niye sabahin korunde yollara dusucem.

Herneyse gece 11 oldu artik esiminde canina tak etti artik giyinin hadi cocuklar dedi aldi gitti.

Azonce gorumcemle konusuyoduk ona sikayetlenmis cocuklari iki gun durdurmadi diye bana bi gulme geldi. 3 gundur bizdeler meger ise gitmememi bekliyomus.

Ya cocuklarini birakip arayip sorma nasi bi rahatlik anlamiyorum ben.

nasıl anne baba olmuşlar hayret doğrusu sizde de iyi sabır varmış bence bi daha görüşmeyin bile

Anasın sen arkadaş çocukları bırak,üstüne arayıp sorma birde işe gidecek insanın işe gitmemesini bekle hatta bi de dedikodu yap.. ben kedimi -mecburiyetten- bi yere bıraksam günde 10 kere ararım. Hakikaten bu insanların rahatlığında beni şaşırtıyor..

Bu rahatlığı aşmış baya baya yüzsüzlük saygısızlık ve sorumsuzluk çocuklarını da mi özlemiyor aramiyor ilginc yani...

ben olsam en basta kabul etmem
hıc bı cocugun sorumlulugunu alamam valla
hanı hastane kaza amelıyat allah korusun ölum gıbı durumlarda cocukları evımde mısafır ederım fakat keyfı durumlarda asla kabul etmıyorum
duser bı tarafını kırar carpar kafasını yarar korkarım valla ne cocugumu bırıne bırakırım ne de bana bıraksınlar ısterım

bıdahakıne kabul etmeyın bence aynı saydıgım sebeplerı sıralayarak
o sefer kıyamadım uyuyorlardı uyandırmadım ama benım ıcıme sınmıyor kusura bakmayın dıye red edın bır daha teklıf ederse

Back
X