Bu insanlarin rahatligi beni bititiyo

Bazı şeylere inanmakta güçlük çekiyorum ben ne biçim anneymiş o ya bir daha asla kabul etmeyin çocuklarını okula bile yollamamışlar

Kadın bıkmış şimdiden evlatlarından sizide olabildiğince kullanmış sorumluluk zordur çocuğun dahada zor birşey başlarına gelse ilk suçlanan kişi siz olursunuz

İyi de bu çocuklar hiç aramıyorlar mı analarını babalarını. Çok şaşırdım. Yoksa sürekli bi yerlerde bırakılıyorlar da alışmışlar mı? Huyları böyle ise bir daha bırakmak istediklerinde bahane uydurun kabul etmeyin. Yok size özel bir durumsa bu, bir güzel sorun dertleri neymiş!

Bırak 1 günü, 1 saniye bile başkasına bırakmam çocuğumu.
Anlamıyorum nasıl insanlar bunlar.
Ya bazen, o da çok nadir çocuğumu anneme bırakıp markete falan gidiyorum da çabucak dönüyorum.
Böyle insanlara kendinizi kullandırtmayın ve mümkün olduğunca uzak durun

İyi de bu çocuklar hiç aramıyorlar mı analarını babalarını. Çok şaşırdım. Yoksa sürekli bi yerlerde bırakılıyorlar da alışmışlar mı? Huyları böyle ise bir daha bırakmak istediklerinde bahane uydurun kabul etmeyin. Yok size özel bir durumsa bu, bir güzel sorun dertleri neymiş!
Alisiklar genelde gorumceye birakirlar ayni boyle arkalarina bakmazlar

Ahahaha bu ne boyle:olamaz::KK48:
Valla sen bu kayninla eltine ne desen haklisin.
Onlar rahat hadi onu anladik kucucuk cocuklar nasil durmus hic mi sormadilar anne babayi:KK57:

Alisiklar orda burda, yeni kapi buldum diye sevinicekti guya
Yazik ya cocuklari ortada birakiyorlar.
Yani bir zorunluluk durumu da yok tamamen keyfi olarak umursamaz bir tavirla cocuklari baslarindan atiyorlar.
Haytet valla boyle ana baba da ilk defa duydum:KK57:

:oha: oha ve ohaaaaaaa.... annem 22 yasindaki kardesim bi yerde yatmak istese on kere arar sorar merak eder... hic mi evlatlarini özlemediler ya... yada bu cocuklarin disleri neyle fircalandi ne giydiler dus aldilar mi diye düsünmedilee onu gectim cocuklar anneml babami özledim demediler mi. En Büyük KK nde bu kadae sok oldugumu hatirlamiyorum

ben köpegimi anneme birakmak zorunda kalsam on kere arayip sorarim ya

Eltinizle kaynınız hiç yaşlanmaz hayatın tadını böyle insanlar çıkarır işte. Eltiniz gibi olabilsem hiç durmaz üç çocuk yapardım. O da kocası da idolüm oldular

Ben eşimle bebeğim doğduktan sonra bir kere bile tek kalmadım . Uyuduğunda yatağına koyarım öyle vakit geçiririz. Yada hep birlikte. . Öyle de güzel bi duyguki. .

Uyuduğunda özleyip severek uyandirdiğimiz çok olmuştur.Babannesine desem seve seve bakar hatta biz sinemaya gitsek o da aynı avm içinde çocuğumlâ gezebilir onu oynatır falan.

Boyle bi plan yaptık ancak çocuğumdan ayrı kalmak istemedim 2 saat bile olsa .. henüz 1.5 yaşında ..

5 yaşındaki çocuğumu da eğer amcasına emanet ediyorsam bu düğün için olmaz hastalık Vs için olur. Oda 1 saatten falan sürmez. .. çocuk bu ya gözünden sakınmak lazım. . Ben nereye çocuğum oraya bendeki mantık bu. .
Anaokulunda çocuğunu almayi unutan aradiğimizda da bugün sizde kalabilir mi ?biz unuttuk şuraya geldik diyen velilerden sonra birşeye şaşırmam diyordum ..

Böyle bi annem olsun istemezdim üzülürdum çocuklara da üzüldüm.Her doğuran anne olamıyor malesef...

Cumartesi gunu dugun vardi cok samimi olmadigimiz insanlarin yorgunduk fln gitmeyelim dedik.
O sirada esimin abisi aradi dugune kacta gitceksiniz diye biz gitmiyoruz dedi esim neyse kapattilar. Bes dk sora yine aradi gitmiyosaniz cocuklari siza birakalim onlar gelmesin diye gecerken aliriz gec olmaz dedi tm birakin dedik.

Tabi cocuklar erkenden uyuya kaldilar salona yer yaptim. Saat 12-1 oldu gece. Esimde merak etti geliceklerdi biseymi oldu diye. Bende ara sor hemde cocuklari almasinlar sabah alsinlar uyudular simdi diye soyle dedim.5 ve 7 yasindalar.

Aradi meger kendileri gitmis eve coktan haber bile vermiyolar yarin sabah alicaz diye. Insan bi haber eder dedik.

Pazar sabah oglen aksam gelen giden yok, esimde aramiyo gelin alin yada ben getirim diye. Vel hasil pazarda yattilar yani hafta sonumuz biseye yaramadi neyse dedik sonucta her gun gelmiyolar isleri cikmistie belki diye.

Pazartesi oldu artik cocuklar okula gidicek ne arayan ne soran var okullarini bile bilmem. Evde kaldilar artik okul esyalari bile yok.

Dayanamadim artik aradim annelerini dedim cocuklar okula gitmiyomu hani tatil flnmi diye. Yoo dedi gayet rahat bi sekilde yarin gelir aliriz dedi. Nasil yani yarin, ben sabah ise gidicem cocuklar evde yanlizmi dursun? Ha dogru dedi sen sabah birak dedi bende sarteller atti dedim pardonda ben sabah 7 de cikiyorum kizimi annememi birakim ordan isemi gidim yoksa cocuklari toplayip onlarami gidim hani bi bucuk saatimi alicak bes dk dese neyse altida evden cikicak halimde yok kendileri almasi varken ben niye sabahin korunde yollara dusucem.

Herneyse gece 11 oldu artik esiminde canina tak etti artik giyinin hadi cocuklar dedi aldi gitti.

Azonce gorumcemle konusuyoduk ona sikayetlenmis cocuklari iki gun durdurmadi diye bana bi gulme geldi. 3 gundur bizdeler meger ise gitmememi bekliyomus.

Ya cocuklarini birakip arayip sorma nasi bi rahatlik anlamiyorum ben.
Arayip istersen nüfusuma alayim deseydin eltine.

Artık şu eltiden kurtul arkadaşım ya görüşme ruh sağlıgın açısından
Çocukları senin büyütmeni düşünerek doğurdu heralde
Hatırlıyorum da daha daha küçükken bile gönderiyodu çocukları

Şok oldum yaa çocuklar pazartesi sabah okula gidecek ve hiç arayıp sormamaları Çocuklarını bile göz ardı edecek derecede kendilerini düşünüyorlar... Aranıza konulabilecek en uzak mesafeyi hemen bugün koyun derim . En azından bir daha sizi rahatsız edemesinler ve bu tarz bir emrivakide bulunamasınlar . Bir de görümcenize söylemiş . Gülünesi .

Back
X