- 4 Eylül 2013
- 1.513
- 1.560
- 83
Dogum yapali kizlar iki ay oldu dun ve bugun kizim durmuyor huzursuz hep kucakta ve belim felaket agriyor uyku zatenyok bu iki ggundr mahvoldum bitigim..
Neyse esim isten bugun geldi gece calisti ama uyuduguda oluyor isi oyle birsey makineler falan diyim beton falan herneyse..
Sabah geldi bu saatece uyudu ben kizimla yemekle evle ugrastim bir dakka oturmadim kizim zaten durmadn kucak yemegi bile kucagimda yapiorum ya bitirdi beni kucaga alistiranda esimm herneyse geldi yatti bu saate kkadar yemek yedik geri ben az uzaniyim dedim kizim uyudu bu ara dedim uyanirsa bakarmisin bn az uyuyum nolur oda tuttu yanima yatti hemen uyudu kizim aglamaya basladi uyandi zaten uyumuyor adam akilli esim kalkip bakmadi ben kalktim ve belim o derce agriyorki kanamam var ve adetim biteli bir hafta oldu cok yorgunum..
Neyse kizimla salonda yatiyordum salon daha sicak o yatti orda kalkmadi o kadar kalk dedim kalkmadi kustum soguk odadayiz yaa insan olsa bunu yapmaz kalk dedim bin kere inanin ya kalkmadi offf sinirliyim parcaliyacm onu
esin uyurken butun odayimi kapliyor, yani sizde yaninda yatamiyomusunuz.
bu kadinlarin kendine ettigini kimse etmiyor aslinda.
bebegini kucagina alip mis gibi emzirmen uyutman lazim. sonrada ayaklarini uzatip bi yorgunluk cayi (bitki cayi iyi gider) icmen lazim.
niye temizlikti yemekti yoruyosunki kendini.
hos bi corba bi yemek yapmak yarim saatten fazla surmez kizinda bu kadarcik uyuyordur heralde gun icinde.
bebek kucaginda bir yandan yemek yapmana gerek yok gibi yani.
bol bol hem bebegi uyut hem kendin uyu derim.
cokca yemek yap iki uc gun yiyin.
temizlik zaten hic gerek yok. doken sacaninizda yoksa ev zaten kirlenmez bir hatadan once.
esin yardim etse cok guzel olur ama etmiyor diye ustune bide sinirlenmek iyice seni yorar.
kendi rahatini dusun baska birseye kafa yorma derim.