Çok sinirliyim

İlk defa haklısın elif. Ezik ezik davranma bu konud. Her şeyi halletmek zorunda değilsin. Yeni adapte oluyorsun ev olaylarına ve ikiniz de çalışıyorsunuz. Çamaşır ben de kirli bırakmayı sevmem. Müsriflik olsa da o kadını alakadar etmez. Ben halletmem gereki hallediyorum da sen kendi iş bölümüne düşeni yapamıyorsan sen tut kadını diyiver. Kimsenn senin yaptığın işi sorgulama hakkı yok.

Krizi fırsata çevir :)
Tamam hayatım tutalım, çok düşüncelisin sağol de.
O sana diyorsa sen de ona de ayrıca.
Biz bu evde beraber yaşıyoruz benim vaktim olmadı sen atıverseydin de.

Ezk davranmıyorum gerekeni söyledim zaten artık anladı yada anlamadı bilmiyorum

Krizi fırsata çevir :)
Tamam hayatım tutalım, çok düşüncelisin sağol de.
O sana diyorsa sen de ona de ayrıca.
Biz bu evde beraber yaşıyoruz benim vaktim olmadı sen atıverseydin de.
Onuda söyledim ama sanki bunlar bayanın işiymiş gibi davranıyo bu nasıl bir rezillik nasıl çözülcek bu iş bilmiyorum

Hatasını anlayana kadar yüzünü bile görmek istemiyorum aslında

Bence bu şekilde uzatmak da ilişkini zedeleyebilir.
Yapma derim.

Eşini en iyi sen tanırsın bilemem ki?
Ama inatlaşmak hiçbir şeyin çözümü değil.
Tatlı dille anlatmayı denedin mi?
Yok denemedim çünkü istiyorum ki hatasını anlayıp özür dilesin, dün bide hiçbişey olmamış gibi davranmaya çalıştı ama karşılık alamadı konuşmuyorum bile mecbur olmadıkça
Çok büuük haksızlığa uğradım

Uzatırsan inada biner.
Zmanını kolla.
Ama şimdi zamanı değil.
Unutma tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.

Uzatırsan inada biner.
Zmanını kolla.
Ama şimdi zamanı değil.
Unutma tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.
Evt şimdi zamanı değil ama zamanı gelincede o açsın konuyu istiyorum ben söyledikten sonra anlamı kalmaz anlasın haksızlık ettiğini

şimdi bir şey söyleseniz tartısırsınız belki bence sessiz olun ve tekrar gelecek hamleyi bekleyin
siz de elinizden geldiğince derli toplu olun ama onun için değil, kendiniz için

Neden hemen ters tarafından anladın olayı?
Kvalide ile konuştukları konusunda emin misin? Yani değilsen hakkına girmiş oluyorsun?
5 te evde olman sorun değil ki çalışan herkeste aynı durum var. Ben mesela 19,30 da evde oluyorum ki sen benden 2,5 saat gibi ciddi bir rakam önce eve varıyorsun. Her işini de yaparsın. Benim bir de okula giden çocuğum var.
Kaldı eşinden yardım istemeyen yine sensin.
Diyecek bir şey bulamadım.

Anlamıyo işte işine gelmiyo anlamak

İki kişiyiz ama sadece kıyafet değilki nevresimler havlular..
Yine de çok fazla gereksiz müsriflik.
Hayır kv koca falan bunları boşverin.
Dünyaya çevreye doğaya zarar gereksiz enerji tüketimi.
Nevresim de hergün değiştirilmez hadi haftada bir değiştir havlular 2güne bir olsun hadi yine dolmaz o makine.
Yani maddi durum iyi diye bu müsriflik neden çok saçma ve bilinçsiz hareket ediyorsunuz.

Evt eminim kendi söyledi zaten annem böyle böyle dedi diye
Yapıyorum zaten işimi yapmıyorum demefim ki ve bu yüzden bana haksızlık edildiğini düşünüyorum zaten
Yani yapmama rağmen laf edilmesi..
Dediğim gibi yapıyorum yorgun olmadığımda ama bazen eve o kadar yorgun geliyorum ki halim kalmıyo zaten

Doğru bundan sonra duruma göre 3-4 günde bir çalıştırmaya karar verdim

Son durum olarak dün akşam konuştuk özür diledi nihayet bende yardım edicem artık dedi ana içim soğumadı zamanla umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…