- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi elifff_____
-
Ezk davranmıyorum gerekeni söyledim zaten artık anladı yada anlamadı bilmiyorumİlk defa haklısın elif. Ezik ezik davranma bu konud. Her şeyi halletmek zorunda değilsin. Yeni adapte oluyorsun ev olaylarına ve ikiniz de çalışıyorsunuz. Çamaşır ben de kirli bırakmayı sevmem. Müsriflik olsa da o kadını alakadar etmez. Ben halletmem gereki hallediyorum da sen kendi iş bölümüne düşeni yapamıyorsan sen tut kadını diyiver. Kimsenn senin yaptığın işi sorgulama hakkı yok.
Onuda söyledim ama sanki bunlar bayanın işiymiş gibi davranıyo bu nasıl bir rezillik nasıl çözülcek bu iş bilmiyorumKrizi fırsata çevir :)
Tamam hayatım tutalım, çok düşüncelisin sağol de.
O sana diyorsa sen de ona de ayrıca.
Biz bu evde beraber yaşıyoruz benim vaktim olmadı sen atıverseydin de.
Ezk davranmıyorum gerekeni söyledim zaten artık anladı yada anlamadı bilmiyorum
Onuda söyledim ama sanki bunlar bayanın işiymiş gibi davranıyo bu nasıl bir rezillik nasıl çözülcek bu iş bilmiyorum
Hatasını anlayana kadar yüzünü bile görmek istemiyorum aslında
Napiyim peki hiçbişey olmamış gibi davrananmam kiBence bu şekilde uzatmak da ilişkini zedeleyebilir.
Yapma derim.
Napiyim peki hiçbişey olmamış gibi davrananmam ki
Yok denemedim çünkü istiyorum ki hatasını anlayıp özür dilesin, dün bide hiçbişey olmamış gibi davranmaya çalıştı ama karşılık alamadı konuşmuyorum bile mecbur olmadıkçaEşini en iyi sen tanırsın bilemem ki?
Ama inatlaşmak hiçbir şeyin çözümü değil.
Tatlı dille anlatmayı denedin mi?
Yok denemedim çünkü istiyorum ki hatasını anlayıp özür dilesin, dün bide hiçbişey olmamış gibi davranmaya çalıştı ama karşılık alamadı konuşmuyorum bile mecbur olmadıkça
Çok büuük haksızlığa uğradım
Evt şimdi zamanı değil ama zamanı gelincede o açsın konuyu istiyorum ben söyledikten sonra anlamı kalmaz anlasın haksızlık ettiğiniUzatırsan inada biner.
Zmanını kolla.
Ama şimdi zamanı değil.
Unutma tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.
08-17 çalışıyoruz
Evt gerçekten zorlu yani bide teni olduğumdan bölümde çok yoruluyorum, maddi durumumuz gerçekten iyi ama birden cimrileşmrte başladı eşim sanırım
Evt ben biraz dağınık biriyim ama temizlik çok önemli benim için onu ihmal etmem
Bende dün skşam çözüme ulaşırız diye düşündüm ama hiç konuyu açmadı ne özür dileme ne telafi etme hiçbirşey yok.
Bende erkenden gittim yattım
Hatasını anlayana kadar muhattap olmayı düşünmüyorum
Yani başka napabilirim bilmiyorum
Neden hemen ters tarafından anladın olayı?Öğle arası eşim aradı ve buzdolabındaki bazı meyvelerin çürümüş olduğunu,çok fazla dağınık olduğumu vs söyledi birini tutalım filan dedi istersen ben tabi çok sinirlendim
Çünkü elimden geleni yapıyorum 5te gidiyorum eve be çok yorgun oluyorum yine de temizliği ihmal etmem dağınıklık ve meyve sebze konusuna gelince haklı bile olsa insan bunun lafını eder mi ya bide aramış yani
Dün annesi bizdeydi o doldurdu eminim
Ben o evde tek yaşamıyorum senden herzaman yardımda istemyorum dedim kapattm yüzüne
Bu arada eşim beni düşünüyomuş gibi teklif etmedi bu kadın işini,nasıl konuştuğunu duysaydınız niye dert ettiğimi anlardınız bazı arkadaşlar demişya daha ne istiyodun diye o yüzden söylüyorum resmen hesap Soruyomuş gibi konuştu
Bu arada annesinin doldurduğu kesinleşti çünkü annesi demişki çok makina çalıştırıyo makina bozulcak
Bu arada gemen hemen hergün çalıştırıyorum makinayı çünkü bi gün giyindiğim şeyi ertesi gün giyinemiyorum bu abartı mı sizce
Hem öyle olsa bile onane, ve eşim niye dolduruşa geliyo ben yeni yeni tanıyorum sanki
Yine de çok fazla gereksiz müsriflik.Anlamıyo işte işine gelmiyo anlamak
İki kişiyiz ama sadece kıyafet değilki nevresimler havlular..
Evt eminim kendi söyledi zaten annem böyle böyle dedi diyeNeden hemen ters tarafından anladın olayı?
Kvalide ile konuştukları konusunda emin misin? Yani değilsen hakkına girmiş oluyorsun?
5 te evde olman sorun değil ki çalışan herkeste aynı durum var. Ben mesela 19,30 da evde oluyorum ki sen benden 2,5 saat gibi ciddi bir rakam önce eve varıyorsun. Her işini de yaparsın. Benim bir de okula giden çocuğum var.
Kaldı eşinden yardım istemeyen yine sensin.
Diyecek bir şey bulamadım.
Doğru bundan sonra duruma göre 3-4 günde bir çalıştırmaya karar verdimYine de çok fazla gereksiz müsriflik.
Hayır kv koca falan bunları boşverin.
Dünyaya çevreye doğaya zarar gereksiz enerji tüketimi.
Nevresim de hergün değiştirilmez hadi haftada bir değiştir havlular 2güne bir olsun hadi yine dolmaz o makine.
Yani maddi durum iyi diye bu müsriflik neden çok saçma ve bilinçsiz hareket ediyorsunuz.
keşke k.valideler oğullarını eve yardımcı tutalım diyecek biçimde doldursa dünya daha yaşanılır bir yer olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?