Çok sinirliyim

Hiç yardım etmez çok nadir yani
Ben eşinize çok acıyorum...
Kendinize acıyın bence önce

Keske bu kadar iyi niyetle söyleseydi çok kırıcı söyledi
öyle işte taşa tutuyo baxıları ben olunca

özellikle bunun için telefon açması belli yani biri söylemiş buda gaza gelmiş gibi duruyor madem yardımcı tutası var böyle mi söylenir ? ama sen cevap güzel vermişsin ...
Evt akşamda söyleyebilirdi aramak ne demek bide yüzüne kapadm diye aradıntartıştık küsüz şimdi annesi kına yaksın
Öyle bi yetiştirmişlerki sanki evdeki işler kadına aitmiş gibi öğretmişler biz senelerce sevgili kaldık yeni öğrendim bunu yani

Ne var bunda?
Kadınlar mükemmel olmak zorunda değil, Süpermen değiliz, insanız.
Eşiniz yaşanan bir sıkıntı için çözüm önermiş, ben bi' kötülük görmedim bunda.
İşte ankayışsız sanki herşeye yetişcem ben

Zararı yok keske güzelce söyleseydi ama ben mutlu bile olurdum

iyi yapmışsın. haketmiş
Sonradan aradı tartıştık ve küsüz şu an

Sebze Meyve çürümesi bizde de çok oluyo, meyve alıp unutuyoruz biri soyacak biz yicez huyumuz öyle, ayrıca dediğin gibi o da yaşıyor o evde, el atsın bişeylere
Hiç el atar mı nefret ettim bugün ondan bu kadar olmaz ya hiç böyle yapıcağı aklıma gelmezdi
Aynen öyle çok haklısın
meyvenin sebzenin çürümediği ev mi var ki?
eşinde el atsın madem akşam soysun servis yapsın çürümesinler..
Kendi evlerinde çürümüyomuş lafa bakarmısın

Evt 2 kişiyiz 5te geliyorım ama bazen o kadar yorgun oluyorum ki adım atıcak halim kalmıyo ancak dinkeniyorum kendime zaman ayırıyorum evlede ilgileniyorum hiç ilgilenmiyorum değil yani haksızlık etti bana

Yok ben dağınığım biraz ama pis değilimdir hatta çok titizimdir
Dediğiniz gibi yapın anlasın ne kadar zor olduğunu uzaktan konuşmak kolay
Bende söylerim hayası olduğunda ama kırıcı konuşmam ben

Benim eşim de meyve yemeyi çok sever dolapta bozulunca benzer laflar eder. Eve gelip yatana kadar10 kere dolap kapağını açıp önünde kamp kurar ve dolap bozulur. Tamirciye para vermekten bıktım ve internetten nasıl yapacağımı öğrendim.

Bende madem erkek gibi buzdolabı tamir edebiliyorum sende istedigin meyveyi çıkarıp yiyebilir sin diyorum. Kaldi ki kv niz çalışan bir bayan degildi sanıyorum. Çünkü çalışan kadın ancak çalışan kadının halinden anlar.

Emekli öğretmn kendisi ama çok erken yaşta emekli olmuş

Bence sinir olmakta haklısın arayana kadar çıkarıp atsın sonuçta o evde oda yaşıyor ve eşi çalışıyor. Anlayışlı olmak lazım biraz bazen arkada kalan bişey oluyor ve göremiyor insan.Makinada hergün karışır kaynanaya neymiş anlamadım herseye burunlarini sokmasalar olmuyor sanki

Aramız bozulunca hoşuna mı gidiyo bilmiyorum ama suç eşimde sadece eşimde

Ben anladım. Elif bu evin hali ne ya amma pasaklısın bazında söylemiş çemkirmek için bir de telefon etmiş. Üstüne sen beceremiyorsun parasını verelim yapacak birini bulalım demiş. Yani sen çok yoruluyorsun yardımcı tutsak mı anlamı adamın sözlerinden zaten çıkmıyor. Seni haklı buldum.

Evde sen de yaşıyorsun abicim beğenmiyorsan arada sırada sen de el atıp temizlesen, de.

Ahh bu kaynanalar aahhh ahhhh

Tamam hayatım bir daha yapmam deyin bence şuan için alttan alın bir daha aynı şeyi yaparsa tepki verin bence

Üstüne telefon yüzüne kapanınca bir daha aramış...

Telefonda daha fazla tartışmak istemedim akşam aynen böyle söyliycem :kendisine ya sende yap yada kes sesini

Ahh bu kaynanalar aahhh ahhhh

Tamam hayatım bir daha yapmam deyin bence şuan için alttan alın bir daha aynı şeyi yaparsa tepki verin bence
Güzelce söylese alttan alırdım ama çok kırıldım gerçekten yani çalışıyorum ve elimden geldiğince evde herşeyi yapıyorum kalkmış bana laf ediyo ben tanıyamıyorum yani bu nasıl bi insanmış asla affetmiycem onu asla

Ben olsam kısa ve net 'tamam' derdim. Ne şekilde söylerse söylesin versin parasını yaptırsın.

Ayrıca her gün giydiğinizi yıkayacak kadar makine çalıştırmak için lahana gibi giyinmek lazım bence.
Kv nizin ev düzenine karışmaya hakkı yok ama her gün makine çalıştırılmaz. Su ve deterjan israfı demektir.

Sadece üzerimdekileri yıkamıyorum o gün zaten birikmiş oluyo hiç boş kalmıyo kirli sepeti

Bana böyle teklifle gelse bende tamam derdim.

Elif hatırladım şimdi seni, kıskanç hatun
Aman adam intikam alıyordur belki, (yani basit şeylere takılarak) takma kafana..Evlilikte herşey bu kadar dert edilirse.. Ohoo..
Ama yaptığı yanlış, bu konuda sen haklısın..Gaza gelip ters konuşma, senin tepkilerinde o soğuk kanlı görünüyor gibi, sende soğuk kanlı ol

Yok ben takmazdım böyle bi konuyu konu da açmazdım ama çok kırdı beni gerçekten hiç haketmedim bunu yani bu kadar uğraşırken

diğer konularında haksızsın ama bak bu konunda haklı buldum seni kimse kimsenin evine karışamaz sitersen günde beş kerede çamaşır yıkarsın ben her gün yıkarım mesela ne dışarda gıydığımı ne de ev kıyafetlerimi ikinci gün giymem yıkamadan asla kaldırmamÇalışmadığım halde bazen benim de sebzem maydonozum çürür ev dağınık olur hizmetçi değiliz biz elimizden geleni zaten yaparız evimiz için

Canım ya kvlere karşı çok iyimsersin... emekli kvler ben geceleri uyumuyodum yinede yapıyordum 2 çocukla falan filan diye bi başlıyolar Allah diyimmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…