Bayramda da benim nişanım var, yüzük haricinde iğne bile aldırmadım. Sordukları halde hiç bişey istemedim. Bunlar o kadar geride kalmış ve gurur kırıcı adetlerki. Gelecekte sorun olmaktan laf söz olmaktan başka bir işe yaramıyor. Ve temeller böylelikle gergin atılıyor. Elbetteki onların alacağı 2 parça kıyafete ihtiyacınız yok . O zaman? Nişanlınız hiç mi hediye almıyor gerektiği zaman.kızlar nasipse nişanım olucak 1 ay sonra nişan alışverişinde bizde adettir geline kıyafet canta etek falan alınır...annem k.v ile konuşurken söylemiş bizde böyle oluyor falan diye k.v de çok oyle falan demiş nese bakarız falan demiş sanki benim kıyafetim yok sadaka bağışlıyordün akşamda erkek arkadaşım ağzından kaçırdı annesi diyormuşki ne gereği var nişan bozluyor garantisi yok düğünde alırız diyormuş öyle çokk sinir oldum ki kaçıp gidicem ben sanki kıayfetleri alıp ister istemez tartıştım erkek arkadaşımla k.v çok sinir oldum ben çok kinciyimdir kadını görmek bile istemiyorum çok mu abarrtm ne yapsam yaa daha bunun düğünü v.s si var...
annenin bu adeti kvye bildirmesi şık olmamış bence. çok tuhaf görünüyor, hep böyle mi olur bilmiyorum ama...[/QU
k.v sormuş sizde nasıl diye annem o zaman söylemiş yazmamış olabilirim orayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?