Çok sorumsuz çok ne yapayım ben?

incidestan

:) 17.07.2010 :)
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
683
0
96
Bursa
boğazınıza bir yumru takılıp sabaha kadar ağlamamak için direndiniz mi hiç?

artık dökebilecek yaş kalmadı bende.. anlamak için elimden geleni yapıyorum böyle kabul etmeliyim o böyle biri diyorum.. ama o gittikçe daha fazlasını yapıyor..

bi kaç tanesini yazayım kırıldıklarımdan;
1 yıl 20 gündür beraberiz öncelikle bunu söylemeliyim..
-doğum günümü unuttu..
-doğum gününde yurt dışına gitti (keyfi olarak)
-yıldönümümüzde deplasmanda maç izlemeye gitti
-gece eğlenmeye çıkmasını istemediğim halde defalarca çıktı yuttum
-yalan söyleyerek çıktı yakaladım sustum
-tekrarladı sustum
-ev telefonundan arayıp kontrl ediyordum (yalanlardan güvenim kalmadığı için) telefonu bozdu belki 3 aydır her gün yaptırcam diye söz veriyor yaptırmıyor.
-hasta oldum ailem yoktu ağlayarak aradım yanıma ortak bir arkadaşımızı gönderdi.

off yazdıkça sinirlerim bozuluyor.. dün gece yine patladım gece istanbula gideceklerdi bi arkadaşıyla bugün işle ilgili toplantıları var. 12 de msj attı 2 saate kadar çıkıyoruz diye 1 de aradım telefonu kapalıydı ve 5e kadar da kapalı kaldı 6 da da bana msj atıyor istanbuldayız şarjım bitmiş diye. hak etmiyorum ama artık bu kadarını. haksız mıyım arkadaşlar?
sevgisinden şüphem yok ailesi de ailem gibi oldu artık bugün annesi ameliyata giriyor ben arıyorum o şehirdışında bu vurdumduymazlıkla bu adam ilerde benim ne kadar yanımda olabilir ki.. diğer yandan bi kavgamızda ablası kahroluyor.. arada kaldım.. ne yapacağımı şaşaırdım..

Son düzenleyen: Moderatör:
canım benim çok üzüldüm durumuna bence birazda sen vurdumduymaz ol umursamaz takmaz gibi çünkü erkekler kaybetme hissini yaşayınca degerimizi anlıyolar sende arama sorma biraz o arayana kadar bu hallerine takmıyomuş gibi yap emin ol ki anlar canım benim

Eee niye zorluyorsun ki,herşey açıkca ortada..
Sorumsuzluk değil ki bu,yeterince umursamıyor sizi hepsi bu..
bu kadar sabretmen hata..

sorumsuzluk degil ki bu bence basbaya umursamiyor yahu.. ne diye ugrasiyorsunuz hala..

Sen fazla ciddiye almışsın sanırım bu ilişkiyi..
Kocan gibi, nerdeydin nereye gittin telin neden kapalı gece dışarı çıkamazsın vs vs..

Genç bir adam gece dışarı çıkmak için evlenmeyi bekleyemez kusurabakma..Çıkacak tabii yerine göre..Haaa gece dışarı çıktı hemen aldattı seni..
.Sen çıkamıyorsan ailen izin vermiyorsa o senin şanssızlığın.

Sen yasaklarsan o gizli saklı yine çıkar engel olamazsın..Evlenmeden bu kadar kafeslemeyin şu erkekleri..

Sıkarsınız böyle işte..

Ayrıca erkekler biz kadınlar kadar ayrıntıcı ve ince düşünceli değildir.
.Şarjı bitmiş tamam bitmiş işte..Bu kadar:) Ne var yani bitemez mi? ınsanlık hali..

Rahat bırakın biraz sevgililerinizi..

üst üste onlarca hata yapmış ve seni üzmüş, burda yazdıklarından seni pek umursamıyor gibi gözüküyor.
sevgisinden şüphem yok yazmışsın aynı zamanda benim kafam karıstı , biri beni bu kadar üzse bu kadar yalan söylese beni kırsa ben sevgisinden şahsen çoktan şüphe etmeye başlamıştım.

iki seçenek var ..
1) ayrılmak istemiyosan umursamayacaksın ki o öyle yapıyor. onu öyle kabul edeceksin.
2) yada artık katlanamam diosan ayrılacaksın..
...değişmesini bekleme tatlım...

Yani şimdi ne desem boş. Nefret ederim ben mesela kontrol edilmekten. Ben yalan söylemezdim onun yerinde olsam çıkardım arkadaşlarımla çatlasın patlasın umurumda olmazdı ben yardımcı olamıycam sanırım yapı meselesi bu ama çok zorlama. Dışarı çıkmasına kızmam da asla. Şimdi böyle yazdık ya kesin gelir ek şeyler. Çıkınca kızlar var falan diye. Neysee

ben 23 yaşındayım.. o 32..
benim ailem bana çok baskı yapmaz rahatımdır ama onunla beraber olduğumdan beri herşeye set çekti kıskançlık yaptı karşılıklı anlaşmalar yaptık ve onun gece çıkmayacağı da kurallar arasındaydı.. benden bir şeyler istiyorsa o da karşılığında fedakarlık yapmalı bence..
çok dayandım çok sabrettim..
az önce aradı bu naslı bir sorumsuzluk diye çıkıştım gayet rahat o ama ben rahat olamıyorum sırf seviyorum diye bu kadar eziyet çekemeyeceğim sanırım.. onu şimdi hiç aramayacağım pazar günü de istanbuldan dönerse tabi konuşmak istiyorum diycem ve anlatıcam ben buyum derse artık dayanacak gücüm kalmadı :( hayatımda onun sayesinde tek bir arkadaşım bile kalmadı yapayanlızım :(

arama sorma ayrılık sinyalleri ver ha gene umursamıyosa ondan sana hayır gelmez sana zaten

Açıkca konuş o zaman..

Benim seni ciddiye aldığım kadar sen de beni ciddiye al , yoksa bu işin sonu yok vs.. de madem..

Bakalım ne yapacak? Ben yine de çok sıkmayın derim..

Her dakka kontrol etme mesela eğer böyle birşey yapıyorsan, bırak o seni merak edip arasın..

Eee niye zorluyorsun ki,herşey açıkca ortada..
Sorumsuzluk değil ki bu,yeterince umursamıyor sizi hepsi bu..
bu kadar sabretmen hata..

Valla haklı arkadaş. Zorlamayın artık, adam belli, iflah olmaz ki bu yaştan sonra. Hamurunda yok sanırım.

Biraz yaş farkı var onun da etkisi olabilir
32 yaşında bi adam sonuçta senin bu kadar üzerine düşmen onu sıkmış olabilir
Bence üzerine düşme artık kendini biraz geri çek
O gezip eğleniyorsa sen de çık gez toz eğlen
Hiç arkadaşım kalmadı demişsin işte bunu yapma
O istediği gibi hareket edecek ama senin dertleşecek bi arkadaşın bile olmayacak
Olmaz böyle..sıkmayın artık kendinizi o sizi umursamazsa siz de üstüne düşmeyin

Back
X