Çok sorumsuz çok ne yapayım ben?

kötüyümm..
mesajlar atıyor arıyor hiç rahat bırakmıyor.. benim ondan onun benden ayrılma lüksümüz yokmuş öyle diyor.. bir yandan hakaretler bi yandan ayrlamayızlar.. sinirlerim iyice bozuldu ağlama krizine girdim.. sürekli arıyor meşgule atıyorum yine arıyor.. işim var meşgulum sonra konuşalım diyen adam bir saniye rahat bırakmıyor.. uygun bir dille anlattım artık istemediğimi söyledim kabul etmiyor.. en sonunda halime dayanamadı aradığında annem açtı telefonu (ilk kez konuşuyorlar) annem dedi ki benim kızım alışkın değil bu kadar kısıtlanmaya onu neden bu kadar üzüyorsun güvensiz ilişki mi olur fln çok güzel konuştu kapattılar.. daha sonra tekrar aradı ben ağlayarak dedim arama artık gerçekten bitti kendimden vazgeçtim yeter elinden geleni koyma ardına dedim kapattım.. şimdi mesaj atmış özür diliyor annemden de ne yapsa olmuyormuş beni hep üzüyormuş tek bir damla göz yaşım için dünyayı yakarmış ama beni mutlu etmeyi beceremiyormuş.. inşallah beni mutlu etcek biriyle olmak nasip olurmuş bana...
cevap yazmaya bile niyetim yok.. o kadar soğuttu ki beni kendinden.. inşallah aramaz bir daha inşallah kurtulmuşumdur..

Canım sen kendini böyle tutmaya devam et, o daha çok ısrar edicek bu her seferindede seni yaralıycak o yüzden telini kapat bir saat iki saat.. bırak senin çektiklerini oda yaşasın hemde hiç üzülüp ağlama baksana o peşinde =) Zaman herşeyi değiştirir unutturur hatalı olan sen değilsin hiç için yanmasın (:

yoğun telefon trafikleri ablası annem o ben hiç düşünmemiştim bu kadar büyüyeceğini..
ama kararım karar..

incidestan, şuraya yazdığın ilk mesaja bak bir de son mesaja. sanki iki ayrı insandan bahsetmişsin gibi.. görüyorsun adamın riyakarlığını. aman diyim, dönme kararından süpersin..

Sen fazla ciddiye almışsın sanırım bu ilişkiyi..
Kocan gibi, nerdeydin nereye gittin telin neden kapalı gece dışarı çıkamazsın vs vs..
Genç bir adam gece dışarı çıkmak için evlenmeyi bekleyemez kusurabakma..Çıkacak tabii yerine göre..Haaa gece dışarı çıktı hemen aldattı seni..
.Sen çıkamıyorsan ailen izin vermiyorsa o senin şanssızlığın.

Sen yasaklarsan o gizli saklı yine çıkar engel olamazsın..Evlenmeden bu kadar kafeslemeyin şu erkekleri..

Sıkarsınız böyle işte..

Ayrıca erkekler biz kadınlar kadar ayrıntıcı ve ince düşünceli değildir.
.Şarjı bitmiş tamam bitmiş işte..Bu kadar:) Ne var yani bitemez mi? ınsanlık hali..

Rahat bırakın biraz sevgililerinizi..

Bence de..
senin kadar ciddiye almıyor olayı..

Sense kocanmış gibi tetiktesin her dakika..Naptı nereye gitti vs vs vs..

Arkadaslar tamam haklisinizda, insan basta nasil kurallar koyarsa sonrada öyle gidiyor, bu bir kere bir gercek.
Yani "nerdesin, nereye gidiyorsun, geceleri disari cikmani istemiyorum" gibi sözleri söylemez ve sorulari sevgiliyken sormazsan, evlendikten sonra sordugunuzda gecimsizlik baslar. Sen eskiden böyle degildinler baslar. Simdi evliyiz demenizde bir fayda etmez yani.
O yüzden icinden geldigi gibi davranmasi daha güzel. Tabi telefonu bir kere acmiyor diye, 20 kerede aramamali. Tipki benim bir arkadasin yaptigi gibi, 23 kere aramis, 23. kez telefonu acmis, birde marifetmis gibi anlatiyor, onada kizdim, ne ariyorsun o kadar diye.

Yani abartmadan ortasini bulmak lazim.

Konu sahibi arkadasim sana gelince.. Sevgilini tanimayiz etmeyiz biz, belkide adamin karaterinde sorumsuzluk vardir. Sevgisinden eminim diyorsun, keske birazda bunun sebeblerinden bahsetseydinde, bizde ona göre daha saglam yorumlar yapabilseydik.

Birde geceleri nerelere takiliyor? Disko bar mi, yoksa erkek arkadaslariyla evde veya disko/bar disinda sadece erkeklerin bulundugu ortamlarda mi?
Bunlarin arasinda büyük fark var..

Bunlara cevap bulduktan sonra, kendinede soru sorman lazim. Ben böyle biriyle yapabilirmiyim diye. Belki evlendikten sonrada gece cikmak isteyecek disari. Sen bunu anlayisla karsilar, tamam askim diyebilirsen, bu adamla hayat gayat hos olabilir, ama aksi takdirde, ömründen ömür gider canim. Kendi sInIrlarinida tanimali, bilmelisin yani.

Bence sen biraz kendini geri cek. Hic ilgilenme kendisiyle. Fazla arayip sorma. Ozaman tavri bakalim degisecek mi?
Sevgilisini 23 kere arayan arkadasimada aynisini söyledim. Kiz kendini geri cekti, bu sefer vurdumduymaz cocuk kiza bir ilgi bir ilgi anlatamam.. hatta nisanlanacak duruma geldiler, cocuk kendisi istedi..

Kesinlikle dene derim, seninf azla ilginden dolayida o aramiyor sormuyor olabilir.

mutluluklar canim.

Son düzenleme:
Incidestan, canim son yazdiklarini yeni okudum, baya gelismeler olmus.
Ah erkekler ah.. Muhabbet kusunun kiymeti, yuvadan uctuktan sonra belli olur..
Aranizda bayada yas farki varmis canim, ama gerci adam tam olarak bir olgunluga erismemis, bu yasta daha cok bagli olmasi lazim sevgilisine, ki senle evlenmeyi istiyormus, daha bi sahip cikmasi lazim.
Hakkinizda hayirlisi olsun canim. Belki bir araya gelirsiniz yeniden, ama cok iyi bir ders almasi lazim.
Akli basina gelmeden sakin kabul etme. Hakkinda hayirlisi olsun canim.

baya gelişmeler olmuş canım ya açma artık telefonlarını bırak o kossun peşinden kapat yada böyle bi insan döktügün göz yaşını bile hak etmiyo senin gibi bir kız bulamazdı kıymetini bilemedi şimdi sana tercih ettikleriyle bir yaşam sürsün

canım bu adam evlendikten sonra da
bu alışkanlıklarına devam ederse
seni çok üzer
en doğru kararı sen vereceksin

boşver gitsin, evlenip boşanmak daha zor olurdu..huylu huyundan vazgeçmez, e senden buna razı olmadığına göre, ki katlanılacak gibi değil yazdıkların..:teselli:

tekrar teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için..

ablası benim söylediklerimi ona farklı şekilde onunkileri bana farklı şekilde aktarmış sanıyorum yani barışalım diye bu da ortaya çıkınca yine bağırdı çağırdı beyefendimiz benim ne suçum varsa ailesine küfür etti şok oldum kaldım.. bir daha ben onun telefonununu açarsam ben suçlu olcakmışım ablam da sen de defolun gidin tarzında bir estirdi ki sormayın bir daha da aramadı geceden beri.. hayırlıysa beri hayırsızsa gerii.. hadi bakalım benden tık yok kararımı uygulamaya devam bakalım daha neler olacak?

ve yine konuştuk..
şoklardayımmmm..
dün gece 12 den 3 e kadar konuştuk hafif alkolün de etkisiyle öyle şeyler söyledi ki..
bir erkek hiç karşınızda yapamıyorum seni mutlu etmeyi beceremiyorum dönme bana hayatını karartma diye ağladı mı :( benim ağladı..
içim gitti.. canım yandı.. ama bu gün yansın belki uzun süre daha yansın ama ömür boyu yanmasın diye onu böyle kabul etmedim..
değişmesi için çok çaba sarf ettim ama o yapamadığını söylüyor söz verse de tutamayıp beni yine üzeceğini zaten onu seven insanları hiç mutlu edemediğini benim de mutsuzluğumu istemediğini ve mutluluğa dair inancının yok olduğunu söylüyor bunun nedeni olarak kendisini kabul ediyor..
beni üzmemek adına ondan vazgeçmemi istiyor..
dayanamam mesaj atarım cvp atma sen mutlu ol diyor..
ben güçlüyüm bu gün olmasa yarın olmasa ben bir gün mutlu olacağımm..

ve yine konuştuk..
şoklardayımmmm..
dün gece 12 den 3 e kadar konuştuk hafif alkolün de etkisiyle öyle şeyler söyledi ki..
bir erkek hiç karşınızda yapamıyorum seni mutlu etmeyi beceremiyorum dönme bana hayatını karartma diye ağladı mı :( benim ağladı..
içim gitti.. canım yandı.. ama bu gün yansın belki uzun süre daha yansın ama ömür boyu yanmasın diye onu böyle kabul etmedim..
değişmesi için çok çaba sarf ettim ama o yapamadığını söylüyor söz verse de tutamayıp beni yine üzeceğini zaten onu seven insanları hiç mutlu edemediğini benim de mutsuzluğumu istemediğini ve mutluluğa dair inancının yok olduğunu söylüyor bunun nedeni olarak kendisini kabul ediyor..

maşallah canım ya çok iyi dayanıyorsun.. ben yapamazdım sanırım....

ve yine konuştuk..
şoklardayımmmm..
sana gıpta ediyorum keşke senin kadar cesur olabilseydim...

ben olsam sevgisinden de şüphe ederdim.bu kadarrı da bir insanın huyu olmaz.ya da mantık şu adamdaki ben ne yaparsam yapayım biyere gitmez.zaten bunu da tecrübe etmiş.rahat.taviz tavizi doğruru.artık çok geç.ya böyle kabullen ki sanırım yapacağın bu.ya da sus şikayetlenme.onu bu hale siz getirmişiniz.benim ilişkimde ilk böyle başladı o da doğru dürüst aramaz sormaz yapısı buydu.ama benim kabul edeceğim şeyler değildi.ben ondan vazgeçtim ama o benden geçemedi tercih yapmak zorundaydı beni etti.huylarını terketti.doğru dürüst aramayan telle konuşmayı sevmem ben diyen adam 9 aydır benim yaşadığım şehirde görevlendirme çalışıyor.istanbul gibi bir şehri bırakıp geldi.

canım benim aynı şeyleri yaşamış bir insan olarak sana şunu tavsiye ederim ayrılman en doğrusu belki acı çekiceksin ama sonra arkanı dönüp baktığın zaman ne kadar doğru bi karar vermişim diye kendinle gurur duyacaksın bir ömür boyu bu sıkıntılarla gününü geçiremessin vazgeç canım çünkü daha çok gençsin yazık olur sana:olmaz:

evet kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim :)
gelişmeler pek iç açıcı değil yılbaşı akşamı bir arkadaşımdaydım aradı yalvardı son bir kez görmek istedi aldı beni.. dağ yoluna çıktık yol boyunca olamayacağını konuştuk.. geri dönerken elimi tuttu bırakamadım.. sonra sustum sustum ve dedim ki beni seviyor musun? hemde çok dedi bende o zaman beni bir daha arama dedim dondu kaldı.. sonra elini çekti tuttum sımsıkı ben inene kadar tutayım dedim arkadaşıma bıraktı tekrar ve onu öpüp indim arabadan.. ben eve girene kadar bekledi ve sabaha kadar inanılmazz mesajlar..
düşünüyorum da evet seviyorum.. evet beni sevdiğini biliyorum..
ama bu adam değişmeyecek..
mantığıma bakıyorum asla hayır diyor kalbim sadece bir kez daha sarılabilmek için kokusunu bir kez daha duyabilmek için herşeye razı..
akıllı olmalıyım mantığımı dinlemeliyim biliyorum hele ki bu kadar inat etmiş ve sonuna kadar getirmişken..
ama aşık bir balık burcu olarak galiba yine kalbime yenilicem galiba son bir kez daha aşık olduğum adama gidicem kör bir salak olarak..
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

hasta oldum ailem yoktu ağlayarak aradım yanıma ortak bir arkadaşımızı gönderdi

senı sevdıgınden emın mısın ??

Back
X