- Konu Sahibi incidestan
beni sevdiğinden gerçekten eminim ..
ben bunu gerçekten hissedebiliyorum..
çok küçük ayrıntılardan gözlerinden dokunuşundan..
berberken iyi olup ayrıyken iş yerinde esip gürlemesinden..
ayrıldığımızda ben kimseye birşey söylemeden beni arayıp ayrıldınız di mi yedik azarı yine diyorlar :)
(orası benim de eski iş yerim)
ayrıyken kapatıp ışıkları bunalım şarkılar dinliyormuş odasında..
beni kaybetmek istemediğini biliyorum..
ama kaybetmeyeceğine inandığı anda değişiyor sevgisi değil ama tavırları tamamen değişiyor..
sevgisi azalmıyor sadece beni çantada keklik görüyor..
bana hep diyor ki seni annem gibi seviyorum.. yani benden onu çocuğum gibi görmemi her hatasını kabul etmemi bekliyor onun sevgi anlayışı bu.. o da beni öyle sevdiğini söylüyor.. anneni babanı silemezsin canındır silme beni diyor..
bir de ailesinden uzak büyümesinin verdiği psikolojiyi de katınca tamamlanıyor herşey ve üzgün bir ben çıkıyor ortaya..
yapamıyorum senin istediğin gibi olamıyorum diye ağlıyor telefonda bu adam..
hiç gözyaşı olmadığı için ilaçlar damlalar kullanan bu adam beni kaybetmemek için ağlayabiliyor..
ben çok çaresizim seviyorum sevdiğine inanıyorum.. ama yaptıkları çok acı ve ben aşırı duygusalım..
ben bunu gerçekten hissedebiliyorum..
çok küçük ayrıntılardan gözlerinden dokunuşundan..
berberken iyi olup ayrıyken iş yerinde esip gürlemesinden..
ayrıldığımızda ben kimseye birşey söylemeden beni arayıp ayrıldınız di mi yedik azarı yine diyorlar :)
(orası benim de eski iş yerim)
ayrıyken kapatıp ışıkları bunalım şarkılar dinliyormuş odasında..
beni kaybetmek istemediğini biliyorum..
ama kaybetmeyeceğine inandığı anda değişiyor sevgisi değil ama tavırları tamamen değişiyor..
sevgisi azalmıyor sadece beni çantada keklik görüyor..
bana hep diyor ki seni annem gibi seviyorum.. yani benden onu çocuğum gibi görmemi her hatasını kabul etmemi bekliyor onun sevgi anlayışı bu.. o da beni öyle sevdiğini söylüyor.. anneni babanı silemezsin canındır silme beni diyor..
bir de ailesinden uzak büyümesinin verdiği psikolojiyi de katınca tamamlanıyor herşey ve üzgün bir ben çıkıyor ortaya..
yapamıyorum senin istediğin gibi olamıyorum diye ağlıyor telefonda bu adam..
hiç gözyaşı olmadığı için ilaçlar damlalar kullanan bu adam beni kaybetmemek için ağlayabiliyor..
ben çok çaresizim seviyorum sevdiğine inanıyorum.. ama yaptıkları çok acı ve ben aşırı duygusalım..