Cok strese girdim

Kokina15

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
1.445
952
123
Slm arkadaşlar.cok canım sıkıldı.konu şöyle erkek kardeşim uzun süre işsiz kaldı.daha öncede konu açmıştım beni çok sikbogaz ediyor diye.neyse ensonunda iş buldu.yenimise girdi başka.bir şehirde.bu sefer uzun süre işsiz kaldığı için kendini toparlaması biraz zor oluyor.hep streside bana kalıyor.yeni bir şehirde yeni bir düzen kurduğu için paraya ihtiyacı oluyor.annemin ve babamın maaşı var.nekadra gönderselerde yetiremiyor.ven çalışmıyorum üç çocuk var.esim çok iyi bıri.ona çok destek.oldugu zmaanlar oldu.benim.kizdigim mesele ikide birde eşimden borç istiyor.aldigi zamanda birdaha üzerinde durmuyor.buna okadar çok tepki gösterdim ki şimdiye kadar.kizdigimi çok iyi biliyorlar.en sonuncu tuz biber oldu.kizdigimi bildiği halde üstünden iki gün geçtiği zaman haberim oldu.kardesim söyledi eşim kesinlikle lafını yapmiyr çok kızdım niye istiyorsun diye.okullar açıldı malum yazık günah degilmi.vericem diyo ve bir daha öyle kalıyor.anneme gelince annem güya istedigi için kızıyor ona.sonra ben isteyince bana düşman oluyor hiç konuşturmuyor.bu arada annem kendisi çok idarelidir.ben anneme hicbi sıkıntımı bildirmem.bildirsemde zaten yardım edeceğini sanmıyorum.en son aldığında beri çok çok sinir oldum.yapma diyorum şu hareketi.israrla bana söylemeden yapiyo.simdi yine vermiyor aldığını.esim bişey demiyo ama ben ister istemez utanıyorum.ayip degilmi.basinda annesi babası var.sonrada unutulup gidiliyor.annemede çok kiriliyorum.gecen bu konudan bahsetmeye çalıştım işte hep aynı şeyleri soyluyosunda bilmem ne Cat telefonu kaaptti yüzüme.sinirimden şişip şişip oturuyorum.esime birdaha vermiceksin dedim.insani zorla günaha sokuyorlar.bilmiyorum benmi yanlış yada kötü dusunuyorum

Tabii herkesin kendi ihtiyaçları var
3 çocuk tek maaş çok zor geçinmek.
Sizde haklısınız elinizden geleni yapmışsınız.esiniz de istedi vermemek kırıcı olur diye hayır diyemiyor belli.demisler ya isteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki yüzü kara diye o hesap olmuş.
Ama ben size ha verdim.masraflar çok fazla herkesin belirli bütçesi var.birde verdiğin geri dönmüyor eee nasil olacak o zaman.

İşte isteyince suç oluyor.annem konuşturmuyor kardeşim zaten hemen aramayı keser cvp vermez aramalara.hep vereceksin susacaksin.tmm eşim enufak birşey demiyor ama insan bir dusunmezmi.iki gündür sinirine hasta oldum

Baskiyi esinize kuracaksiniz
Anne ve kardesiniz yiyici tipler
Sizi de gram sallamayan tipler

Baskiyi esinize kuracaksiniz
Anne ve kardesiniz yiyici tipler
Sizi de gram sallamayan tipler
Valla nasıl yapcam bilmiyorum.okadar ensemdeki kardeşim yıllardır.defalarca söylemekten bıktım artık.ben istemeye utanir oldum.ama bazen annemdede suç olduğunu düşünüyorum.kizin sonuçta el kapısında kardeşimi çekip demesi lazım yapma böyle diye.yada ödemesi lazım.

1 olur 2 olur hadi 3 olsun birde ustune yatiyolar yani.. herkesin evi var gecimi var, tek akilli onlar
İşte biz aglanmadigimiz için bizi çok rahat sanıyorlar.bu adam ev kredisi ödüyor üç çocuk yolluyor okula.okadar üzülüyorum ki

Diyorum ya anneniz yiyici bı tip belli.

Ananda kardeşinde utanmaz arlanmaz.. Sınır çizmek gerekirse görüşmemek en mantıklısı...
Çok kiriliyorum tavırlarına.insani birde suçlu çıkarıyorlar sonra ben acaba benmi yanlış düşünüyorum diye kendimi yiyiyorum

Sen kendini dusunmezsen kimse dusunmez.. vermesin kocan..
Bu sefer onada net ve kesin bıcimde dedim bundan sonra vermeyeceksin.utaniyorum isteyemiyorum.tmm borç alınır verilir ama böyle alıp alıp vermemek.birde annemin babamın iki maaşi var

Bu sefer onada net ve kesin bıcimde dedim bundan sonra vermeyeceksin.utaniyorum isteyemiyorum.tmm borç alınır verilir ama böyle alıp alıp vermemek.birde annemin babamın iki maaşi var
Salak yerine koymuslar sizi belli..cozum basit

tamamını okuyamadım,kusura bakma..huylu huyundan vazgeçmez!çok net birdaha para vermiyeceksiniz.allah korusun eşinizle ters bişey olsa dile getirir.kardeşiniz alışmış.eşinize ayrı kardeşinize ayrı tembihleyin

Çok kiriliyorum tavırlarına.insani birde suçlu çıkarıyorlar sonra ben acaba benmi yanlış düşünüyorum diye kendimi yiyiyorum
Eşine tembihle vermesin para falan.. Zaten eşin para vermeyince muhtemelen kötü insan ilan edilicek sonra sen eşini savunucaksın savundun diye dışlanacaksın... Annen ve karden senide eşini de geçim kaynağı olarak görüyor.. İletişimi kes gitsin..

Benim demek istediğim de o el yani sonuçta şimdi birşey demiyor diye demiyeceginin bir garantisi yok.insan dusunmezmi

Eşiniz hayır demeyi öğrenmeli. Zaten 2 kere hayır dese bir daha istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…