Zaten isteyince yüzüme kapatiyorlar.kardesim zaten isteyeceğini anlayınca ne arar nede cvp verirEşine tembihle vermesin para falan.. Zaten eşin para vermeyince muhtemelen kötü insan ilan edilicek sonra sen eşini savunucaksın savundun diye dışlanacaksın... Annen ve karden senide eşini de geçim kaynağı olarak görüyor.. İletişimi kes gitsin..
Bundan sobra dedirticem.bu haftasonu bizim bulunduğumuz şehire geldi gelirken getir dedim yine yok ne arayan ne soran varEşiniz hayır demeyi öğrenmeli. Zaten 2 kere hayır dese bir daha istemez
İstemsizce haram ediyorum.cok kiriliyorum birde konusturmuyolar kalbim ağrıyor sikintidanEşiniz hayır demeyi öğrenmeli. Zaten 2 kere hayır dese bir daha istemez
Vereceğini sanmıyorum. Başınızın gözünüzün sadakası olsun.Bundan sobra dedirticem.bu haftasonu bizim bulunduğumuz şehire geldi gelirken getir dedim yine yok ne arayan ne soran var
Salak yerine koymuslar sizi belli..cozum basit
Anneme göre biz çok rahatız hep onlarin maddi sıkıntısı varSalak yerine koymuslar sizi belli..cozum basit
Rahatsanda onaAnneme göre biz çok rahatız hep onlarin maddi sıkıntısı var
Hatayı kendinde ara ozaman? Suçlu sensin görüşmeye devam ediyorsun...Zaten isteyince yüzüme kapatiyorlar.kardesim zaten isteyeceğini anlayınca ne arar nede cvp verir
Anneme göre biz çok para harcıyoruz çok rahatız.o gariban hep ona bı acimtrak haller.niye beni eziyosunuz diye kızıyorum.Vereceğini sanmıyorum. Başınızın gözünüzün sadakası olsun.
Bı güzel kızıyor isteyince hep aynı şeylerden bahsediyorsun deyip suratıma kapatıyor.evet hep aynı şeylerden bahsediyorum çünkü aldıklarını vermiyorlar buda bende yıllardır sıkıntı yapiyoRahatsanda ona
Mi rahatsin. Bu kadar bencil
Anne olur mu ya?
düşünmez!!kardeşini kendi düşüncelerinle değerlendirme.hasta olarak düşün eşinide tembihleBenim demek istediğim de o el yani sonuçta şimdi birşey demiyor diye demiyeceginin bir garantisi yok.insan dusunmezmi
demagoji bence ama tabi siz bilirsinizAnneme göre biz çok para harcıyoruz çok rahatız.o gariban hep ona bı acimtrak haller.niye beni eziyosunuz diye kızıyorum.
Kardeşimi gectimde annemde hiç oralı değil bana tepki gösteriyordüşünmez!!kardeşini kendi düşüncelerinle değerlendirme.hasta olarak düşün eşinide tembihle
Aile arasına para girdi mı olmuyor.Anneme göre biz çok para harcıyoruz çok rahatız.o gariban hep ona bı acimtrak haller.niye beni eziyosunuz diye kızıyorum.
Valla yakinda ipleriBı güzel kızıyor isteyince hep aynı şeylerden bahsediyorsun deyip suratıma kapatıyor.evet hep aynı şeylerden bahsediyorum çünkü aldıklarını vermiyorlar buda bende yıllardır sıkıntı yapiyo
Ben bunu defalarca söylüyorum sürekli aynı şeyi yapıyorlar.sinir hastası okucam.istemiyorum böyle şeyler diyorum ısrarla aynı şeyi yapıp sonradan duyuyorum.cok çok üzülüyorum.Aile arasına para girdi mı olmuyor.
Artık olan olmuş
Para muhabbeti yapmayın ve artık verdırmeyın
Eşimi çektim uyardım birdaha isterse yok diyeceksin diye.eger bir ver hakkımı helal etmiyorum dedimSiz haklısınız
3 cocugun masrafı çoktur tabii
Bir de yüzsüz olmus istesen de vermiyor sürekli istiyir
Eşinin internet bankacılığı şifresini biliyorsan kontrol et
Gerçi verdikten sonra bir sey olmaz ama geri dönmuyirmus
Eşiniz vermezse sorun ortadan kalkar.Ben bunu defalarca söylüyorum sürekli aynı şeyi yapıyorlar.sinir hastası okucam.istemiyorum böyle şeyler diyorum ısrarla aynı şeyi yapıp sonradan duyuyorum.cok çok üzülüyorum.
Verdirmiycem bundan sonra.msj attım kardeşime de bundan sonra onada söyledim kesinlikle verdirmeyecegim diye.ben artık öyle bı noktaya geldim ki kendim eziliyirum eşimden bişey isterken.allahbin kere razı olsun şimdiye kadar en ufak bişey söylemedi ama el sonuçta.neymis beyefendi iki üç paket sigara içiyor parası yetmiyorEşiniz vermezse sorun ortadan kalkar.
tahmin ettim.biçok ailede böyle sorunlar var aslında..durumu iyi olan ve kötü olan..eğer vijdanen siz kardeşinize yeterince yardım ettiğinize eminseniz,anneniz dahi olsa başlalarından etkilenmemelisiniz.sizin hayatınız eşini ve çocuklarınızKardeşimi gectimde annemde hiç oralı değil bana tepki gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?