• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok stresliyim :(

canım ben senin başaracağına çok inanıyorum..
o günler geldi şimdi aklıma da ben de senin gibi çok paniktim ve normalde aldığımdan 20 puan düşük almıştım össde mafoldumben
o nedenle sakin olmak rahat olmak çok önemli ama biraz da kişilikle alakalı
sen şimdiden motive etmeye başla kendini ve arkadaşların dediği gibi de sadece ders çalışma
kendine de zaman ayır
üniversite hayatı gibisi yok cidden bunun hayali bile yetiyor insana motive olmak için
kolay gelsin opuyorumnanaktan

canım ben senin başaracağına çok inanıyorum..
o günler geldi şimdi aklıma da ben de senin gibi çok paniktim ve normalde aldığımdan 20 puan düşük almıştım össde mafoldumben
o nedenle sakin olmak rahat olmak çok önemli ama biraz da kişilikle alakalı
sen şimdiden motive etmeye başla kendini ve arkadaşların dediği gibi de sadece ders çalışma
kendine de zaman ayır
üniversite hayatı gibisi yok cidden bunun hayali bile yetiyor insana motive olmak için
kolay gelsin opuyorumnanaktan

teşekkürler tatlım zaten hayalleriyle çalışıyorum ya
o zman rahatlayacaksın bayan1903 sabır diyorum kenddi kendime
yoksa şimdiye sağ kalmazdım herhalde kaydirigubbakcemile3

bukadar sitres yapmana gerek yok herşeyin hayırlısı zaten dershanede öss düzeyinden 1.2 gömlek daha yüksek soru soruyolar bende senin gibiydin ilk girişimde üniversiteyi kazanamadım diye nasıl ağladım hayatım kakrardı bütün arkadaşlarım gidiyo ben gidemedim çok moralim bozuldu tadım tuzum kaçtı annem teselli ediyo beni takı kursuna yollim seni meslek edinme kurslarına yollim seni diyo ben yok kabul etmiyorum illa üniversiteye gidicem sonra dershaneye yazıldım ve kazandım çok mutluyum tabi dershanede adım asıldı işletme bölümünü kazandım diye nekadar gurur verici herşey iyi güzeldi balıkesirde okudum ben ilk sene herşey güzeldi sonra aile özlemi para tutumu maddi açıdan bi sorunum olmadı gerçi ama harvurup harman savuramazdım paramı ev arkadaşlarıyla sorun okulda düşük not aldınmı bütün moral altüst oluyodu düşe kalaka bitirdim okulu şuan ki aklım olsa o sıkıntıları bidaha yaşamak istemem ama okul arkadaşları unutulmuyo.bir hevesle geldiğim okulu arkama bakmadan terk ettim bana kalasa bırakmıştım 2.senede çok hevesim kaçmıştı okumaktan ama annem için okudum onun için bitirdm sonuç olarak bişeyi çok istedinmi sonu hüsranla bitebiliyo anlican o yüzden hakkında hayırlısı canım...

Son düzenleme:
canım önce sakin ol..
ben öss zamanımda senin gibi hissettiğimde ders çalışmaya 1 gün ara verirdim..
film izlerdim,istediğim sevdiğim yemekleri yapar yerdim,müzük dinlerdim,makyaj yapardım ve kendimi dinlendirirdim bir nevi ödül verirdim..
bak yarın yıl başı tüm gün ders çalışma..dışarı çıkmak istemezsen evde istediğin sevdiğin şeleri yap...deşarj ol..
ertesi gün tekrar başla çalışmalarına..
ben öle yapardım ve eskisinden daha iyi çalışırdım...
kendine zaman ayır,deşarj ol..
öpüorm başarılar,dünyanında sonu değil başı da değil unutma opuyorumnanaktan

Back
X