çok stresliyim

deniz0555

ZUĞAŞİ BEREPE
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
225
1
66
kızlar bana yardım edinkendimi çok kötü hissediyorum.3 yıldır bir ilişkim var çok çok seviyoruz her şey harika gidiyor.birbirimiz için yapmadığımız fedakarlık kalmadı.dersanede tanışmıştık.ben geçen sene matematik öğretmenliğini kazandım uzak yeri yazmadım ki ondan ayrı olmayım diye.eve gidiş geliş yapmayı seçtim.erkek arkadaşım yerleşmedi.daha iyi yeri kazanabilmek için gidebilcek puanı varken benim için gitmedi.şimdi bende onla beraber sınava hazırlanıyorum.o uzağa giderde ben gidemezsem ölürüm.çok aşırı kıskancım.her gün ağlıyorum ya kazanamzsam gittiği yeri diye.çalışıyorum ama çok strese giriyorum.okul derslerimi tamamen bıraktım.vizelerimin hepsi 10.ailemde çok kızıyor.üzerimde aşırı bi baskı var.nolur yardım edin

maden sende tercih yapmasaydin,bosuna bir senen kaybolacak,eee tercih yapip yerlestin o zaman derslerini ihmal etme..
yanilmiyorsam bu sene girdiginde puanindan kesilme olacak baska yer olmazsa yani sevgilinin yani okulun uzayacak yani birazda kendinizi
düsünsenize neden hayatinizin merkezine baskalarini koyup onlar icin cabaliyorsunuz evet seviyorsunuz,asiksiniz bastan üniversiteye sende yerlesmeseydin
iyi olmazmiydi..okulunu ihmal ediyorsun ya kazanamazsan ne olacak elinizdekinin kiymetini bilin..eger o sizden uzak bir yeri kazansa siz kazanamazsiniz 2.siniftadada yine onun kazandigi yeri kazanmaya calsiacksiniz okulunuz icin degil...düsünün bence

Son düzenleme:
Bu seferde o yerleşir de siz kalırsanız ne olacak...? Üniversite kazanmak öyle kolaymı ya hazır kazanmışsınız istediğiniz bölümü bir daha deniyorsunuz..Aşk herşeye değer diyenlerdensiniz sanırım:) Umarım aynı yerı kazanırsınızda çabalarınız hüsranla sonuclanmaz sonra bos yere okulum uzadı diye üzülmessiniz inşallah..

Boşu boşuna gitti puanın keşke tercih yapmasaydın
Olumlu düşün , nasıl olsa beraber yaparsınız onun tercihini , hiç beklemediğin şeyler olur belki kader kısmet üzme kendini

seviyorsun,kanının en deli aktığı çağdasın ve aşıksın bunlar çok güzel ama önce okulunu düşün eğer birbirinizi gerçekten seviyorsanız uzaktanda yaparsınız.

İlerde o kadar cok pişman olacaksın ki zamanı geri getirip değiştiremeyeceksin durumu.

Velev ki kazanamayın, ne olacak?

Birbirinizi çok sevdiğinize göre, birbirinize güvenmeniz; ve dahi mesafe ne olursa olsun kopmamanız gerekir..

Uzak mesafe ilişkisini bile yürütecek kadar güçlü değil o zaman sevginiz?

İlerde o kadar cok pişman olacaksın ki zamanı geri getirip değiştiremeyeceksin durumu.

bende böyle düşünüyorum..
güvenmiyormusun sevgiline
sen zaten kazanmışsın o çok çalışıp senin yanına gelmeye çalışsın...
neden yıpratıyosun kendini bu kadar

Son düzenleme:

Dimi ama?

Ya da gelemesin yaa, ilişkiler biraz da uzakta sınanır, izin vermemişler ki, denememişler ki?

Matematik Öğretmenliği gibi bir bölüm kazanıyor ama sırf sevgilisini kıskanıyor diye derslerden kalıyor :S

kızlar okulda 2.senem puanım kesilmiyor zaten.çok güveniyorum da ama napıyım uzakta oluncada yaşayamam gibi geliyor.her gün görüşüyoruz çok ama çok alıştık birbirimize.ben 2 gün görmeyince bile özlüyorum

o da zaten çok çalışıyor.eğer ben kazanamassam o benim yanıma gelecek.uff uzaktan çok saçma gibi mi görünüyor:S napıyım aşk işte:))

Kendinizi bu kadar hırpalayacağınıza ilişkinize güvenseniz olmaz mı? Ayrı illerdeyken ilişki yaşayan insanlar 4 5 sene hiç mi görüşmüyorlar sanıyorsunuz? İnşallah ileride ben nasıl bu kadar körü körüne hareket etmişim demezsiniz.

yoo bu fedakarlık olmuyor.ben 4 sene boyunca üniverste yıllarını arkadaşımla geçirmek için uğraşıyorum.bence bu aşk oluyor.çok yoruluyorum ama aşk için her şeyi yapmaya değer diye düşünüyorum.en iyisi yola devam etmek.işallah kazanırım

güvenmemekle bir ilgisi yok.ben çalışıyımda artık üniverste 1 yıl uzarsa uzasın.pişman olcağımı sanmıyorum.çünkü bence uğruna her şeyi yaptırabilecek tek şeyin aşk olduğunu düşünüyorum.ama teşekkür ederim fikirlerinizi almak güzel

kızlarrr sınavım kötü geçti okuluma devam ediyorum ama erkek arkadaşımın sınavı harika geçtiiii:)))şimdi onla ders çalışıyoruz ben ona yardım ediyorum işallah o kazanacak benim yanımı:)derslerimden kaldım kesin okulum 1 yıl uzayacak ama hiç pişman değilim hiç.aşkın fedakarlık gerektirdiğini düşünüyorum.artık ne kavga ediyoruz.kalbin sesi en doğrusu yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…