Çok şükür hamileyim 🙏

Böyle güzel mesajlar okumak hoşuma gidiyor umut veriyor bana bize.
Bizde bu sürecin içindeyiz heyacanli stresli haldeyiz. Rabbim sağlıcakla kucaginiza almayi nasip etsin. Bizlere de dua ederseniz Rabbim bizlere de nasip etsin insallah. Benim de ilk denemem olacak. Allah büyük bakalim💛
RABBİM inşaallah sana ve isteyen herkese nasip etsin arkadaşım hiç düşünme ben hiç düşünmedim oldu mu olacak mı hep dua et Rabbi hebli missalihini oku Ya musavvir bu Esma’yı Çek Ya Varis bunları Çek arkadaşım bol bol su iç su çok önemli jel sürdükten sonra da evde yarım saat yürü saat tut ben hep bunları yaptım hep zikir çektim ilaç saatlerimi aksatmadım arkadaşım dualarım sizlerle 🤲❤️

Bu süreçte neler yaptınız? Bende ilk kez tüp bebek yaptım 5.gün embriyosu beklemedeyim :)
Öncelikle inşaallah sizde bu duyguyu yaşarsınız RABBİM size de nasip etsin. Ben hiç dinlenmedim arkadaşım transferim oldu kimse bilmiyor bu arada ben ve eşim misafirim geldi kardeşim de vardı hiç birşey yapmadım ama hep oturdum o gün akşama kadar uzanma hiçbirşey olmadı zaten RABBiM nasip ederse her türlü olur. Ev işi hariç çamaşır astım katladım yemek yaptım herşeyimi kendim yaptım ev temizliğime kardeşimi çağırıyorsun hafta da bir gelip sağolsun yapıyordu. İlaçlarımı hiç aksatmadım bol bol su içtim artık midem bulanıyordu ama mecbur su çok önemli. Rabbi hebli missalihin bu zikri çok çektim Ya Musavvir Ya Varis esmalarını çok çektim Ya Evvel de var hep dua ettim jel sürüyordum sabah akşam onu sürdükten sonra yarım saat yürüyüş yapıyordum evde yani toplam günde jelden dolayı 1 saat yürüyordum ve hiç aklıma gelmiyordu olacak mı olmayacak mı RABBİM unutturuyor arkadaşım hiç düşünme ben asla evde test yapmadım günümü bekledim sabrın sonu selamet hep öyle düşündüm ve oldu çok şükür umarım anlaşılır yazmışımdır sen yine yazarsın anlamadıklarını arkadaşım 🤲❤️

Transferden kaç gün sonra duş aldınız ben çok korkuyorum duş almaktan helede burda bir kaç şey okuduktan sonra baya korktum 😔
[/QUOTE
bana sonraki gün duş alabilirsiniz dediler ve ben uyanır uyanmaz hemen duş aldım ama ılık çok oyalanmadan ayakta eğilmeden arkadaşım hiç korkma hep dua et 🤲❤️

Öncelikle inşaallah sizde bu duyguyu yaşarsınız RABBİM size de nasip etsin. Ben hiç dinlenmedim arkadaşım transferim oldu kimse bilmiyor bu arada ben ve eşim misafirim geldi kardeşim de vardı hiç birşey yapmadım ama hep oturdum o gün akşama kadar uzanma hiçbirşey olmadı zaten RABBiM nasip ederse her türlü olur. Ev işi hariç çamaşır astım katladım yemek yaptım herşeyimi kendim yaptım ev temizliğime kardeşimi çağırıyorsun hafta da bir gelip sağolsun yapıyordu. İlaçlarımı hiç aksatmadım bol bol su içtim artık midem bulanıyordu ama mecbur su çok önemli. Rabbi hebli missalihin bu zikri çok çektim Ya Musavvir Ya Varis esmalarını çok çektim Ya Evvel de var hep dua ettim jel sürüyordum sabah akşam onu sürdükten sonra yarım saat yürüyüş yapıyordum evde yani toplam günde jelden dolayı 1 saat yürüyordum ve hiç aklıma gelmiyordu olacak mı olmayacak mı RABBİM unutturuyor arkadaşım hiç düşünme ben asla evde test yapmadım günümü bekledim sabrın sonu selamet hep öyle düşündüm ve oldu çok şükür umarım anlaşılır yazmışımdır sen yine yazarsın anlamadıklarını arkadaşım 🤲

Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah, çok güzel ve anlatılır şekilde anlattınız :) Çok sağolun ❤️

Üçüncü seneme girmeden çok şükür pozitifi gördüm.RABBİM sonsuz şükürler olsun🤲 Tüp bebekle hamile kaldım sormak isteyen olursa seve seve Yardımcı olurum.
Hayırlı olsun inşallah Allahım sağlığıyla kucağınıza almaya nasip etsin canım. Benim de transferin 3. Günü. Crinone jel siz de kullandınız mı ben kullanıyorum ilk yanlış kullandığımdan sabah jel geri gekirdi ama artık geri gelmiyor biraz korktum bu durumdan 😔

Teşekkür ederim 3.gün dondurulmuş 🙂
Dondurulmuslar cozulurken bozulma oluyor mu? Benim 3 tane dondurulmuş 3. Gün embriyo var. Bu ay reel ile tedaviye başlayıp transfer edilecek. Dondurulmuş embriyolar çözünürlük bozulur ve hiç embriyo kalmaz diye çok endişeleniyorum. Sizin kaç embriyonuz vardi? Cozuldukten sonra kaç kaldı?

Hayırlı olsun inşallah Allahım sağlığıyla kucağınıza almaya nasip etsin canım. Benim de transferin 3. Günü. Crinone jel siz de kullandınız mı ben kullanıyorum ilk yanlış kullandığımdan sabah jel geri gekirdi ama artık geri gelmiyor biraz korktum bu durumdan 😔
Amin inşaallah ALLAH razı olsun canım. Hiç sıkıntı yapma üzme kendini ben sabah akşam kullanıyorum hala yarım saat yürü onu sürdükten sonra inşaallah pozitifi görürsün🤲❤️

Dondurulmuslar cozulurken bozulma oluyor mu? Benim 3 tane dondurulmuş 3. Gün embriyo var. Bu ay reel ile tedaviye başlayıp transfer edilecek. Dondurulmuş embriyolar çözünürlük bozulur ve hiç embriyo kalmaz diye çok endişeleniyorum. Sizin kaç embriyonuz vardi? Cozuldukten sonra kaç kaldı?
Benim 3 tane vardı en kalitelisi transfer edildi valla açıkçası hiç kalanı sormadım ama doktorum onlarda ilerleyen zamanlarda isterseniz kullanırız dedi. Hiç öyle şeyleri getirme aklına iyi düşün iyi olsun bende çok okudum ama takmadım tevekkül ettim takdir ALLAH’TAN dedim ve RABBİM’E bıraktım inşaallah buradan hepinizin güzel haberlerini alırız arkadaşım🤲❤️

Allah saglikla kucaginiza almayı nasip etsin. ben de 5 yıldir ugrasiyorum kaliteli emb olmuyor maalesef bizlere de dua edin🤗
Amin inşaallah ALLAH razı olsun arkadaşım benimde 3. Sene olacak en son çare tüp bebek yaptırmak oldu. Aşılama yaptırdım klomen kullandım olmadı afedersiniz hiç korunmadıkta ama RABBİM hepimizi birşeylerle sınıyor imtihan ediyor. İnşaallah sizlerde sabrınızın meyvesini yersiniz ben dua ediyorum sizde bol bol dua edin arkadaşım. ALLAH sizlere de tattırsın inşaallah bu duyguyu sizlerde bana dua edin ❤️🤲

Amin inşaallah ALLAH razı olsun arkadaşım benimde 3. Sene olacak en son çare tüp bebek yaptırmak oldu. Aşılama yaptırdım klomen kullandım olmadı afedersiniz hiç korunmadıkta ama RABBİM hepimizi birşeylerle sınıyor imtihan ediyor. İnşaallah sizlerde sabrınızın meyvesini yersiniz ben dua ediyorum sizde bol bol dua edin arkadaşım. ALLAH sizlere de tattırsın inşaallah bu duyguyu sizlerde bana dua edin ❤🤲
Allah isteyen herkese saglikla hayirli zamanda nasip etsin. kendim icin de sizler icin de bol bol dualar ediyorum. sinavimiz kolay olsun insallah

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım vala seni tanımıyorum ama çok sevindim inşallah bebişini kucağına alırsın tatlı bir anne olursun 🥰

sağlıkla kucağına al inşallah
demek ki 5. güne embriyom gelmedi diye kendimizi boşa heba ediyoruz
3. gün embriyorlarıda böyle minnoş bebekler oluıyormuş
tedavinizi nerde yaptırdınız ve infertiltiesi sebebiniz neydi acaba

sağlıkla kucağına al inşallah
demek ki 5. güne embriyom gelmedi diye kendimizi boşa heba ediyoruz
3. gün embriyorlarıda böyle minnoş bebekler oluıyormuş
tedavinizi nerde yaptırdınız ve infertiltiesi sebebiniz neydi acaba
ALLAH razı olsun arkadaşım amin inşaallah. Tabiki 3. Gün 5. Gün hiç fark etmiyor RABBİM ol dedikten sonra. İstanbul Medamerikanda oldum ama benim doktorum dışardan biz sadece dondurma ve transferi orada yaptık zaten ilk tüp bebeği Türkiye’ye getiren merkez ben önce ALLAH’A sonra doktoruma çok güvendim bu arada üç sene içinde bu üçüncü doktoruma çok ısındım onunla devam ettim çok şükür RABBİM nasip etti🤲 Eşimde sıkıntı vardı onu hallettik arkadaşım baktık olmuyor en son çare tüp bebek yaptırmak çünkü aşılama klomen elimizden ne gelirse yaptık demekki böyle olması gerekiyordu arkadaşım ayy kusura bakma uzun oldu ama burayı çok okuyordum kendi kendime söz vermiştim eğer olursa bende yardımcı olucam diye🙈

ALLAH razı olsun arkadaşım amin inşaallah. Tabiki 3. Gün 5. Gün hiç fark etmiyor RABBİM ol dedikten sonra. İstanbul Medamerikanda oldum ama benim doktorum dışardan biz sadece dondurma ve transferi orada yaptık zaten ilk tüp bebeği Türkiye’ye getiren merkez ben önce ALLAH’A sonra doktoruma çok güvendim bu arada üç sene içinde bu üçüncü doktoruma çok ısındım onunla devam ettim çok şükür RABBİM nasip etti🤲 Eşimde sıkıntı vardı onu hallettik arkadaşım baktık olmuyor en son çare tüp bebek yaptırmak çünkü aşılama klomen elimizden ne gelirse yaptık demekki böyle olması gerekiyordu arkadaşım ayy kusura bakma uzun oldu ama burayı çok okuyordum kendi kendime söz vermiştim eğer olursa bende yardımcı olucam diye🙈
sağlıkla ilerlesin inş canım

Back
X