Çok şükür hamileyim 🥰🤲🤲🤲

benimde çikolata kistim var 6 cm den büyük 1 yıl normal yolla deneyin dedi doktor olmayınca 1 aşılama yaptı tutmadı şimdi 2. aşılamam yapılacak fostimon75 iğne vuruluyorum
İnşallah bende çıkarabilirim bizim üç yıl doldu Tüp benek yaptırdık ama yine olmadı 15 bin tuttu nerdeyse

İnşallah bende çıkarabilirim bizim üç yıl doldu Tüp benek yaptırdık ama yine olmadı 15 bin tuttu nerdeyse
doktor bana şimdi tüp bebek yaparsanız çok tutar ama önce 2 aşılama yapalım 24 ü doldurunca da rapor çıkarıp tüp bebek yaparız dedi şu anda maddi sıkıntılarımız olduğu için mecbur beklemek zorunda kalıyoruz inşallah bu aşılamam tutar

İnşallah bizede tüp benek kesin tutar dedi tutmadı

İnşallah bizede tüp benek kesin tutar dedi tutmadı
kısmet bu işler hiç canını sıkma Allah ne derse o olur. ilk aşılmam tutmadığında bende çok üzülmüştüm günlerce ağladım şimdi tekrar başlıyoruz aynı umutla umarım bi gün bizde kavuşuruz yavrumuza :) en önemli etken stres oluyor örneğini çok gördüm ne zaman umudunu kesersen o zaman seni buluyor. Kendimden biliyorum üzülmemek takmamak elinde değil ben daha şimdiden aşılamadan sonra 15 gün nasıl bekleyecem sonuç için diye düşünmeye başladım ama bir şekilde içimizi ferah tutmak zorundayız öyle ya da böyle olan yine bize oluyor. Lütfen üzülme ve duanı Allah'a emanet et...

Ben çok stresliyim stresim hiç geçmiyor çikolata kistinde aşılama tutmaz dedi doktor bana

Ben çok stresliyim stresim hiç geçmiyor çikolata kistinde aşılama tutmaz dedi doktor bana
seni çok iyi anlıyorum aynı stres bende de var bol bol dua et. Evet aşılamanın tutma ihtimali çok düşük ama tüp bebek de rapor çıkarmak için 2 aşılama şartı var

Kızlar merhaba umarım bebek haberlerini tez zamanda alırız Ben bir şey soracağım tüp bebek raporu için öncesinde yapılan aşılamaların illa iğneyle mi yapılmış olması gerekiyor. Klomen ve femara ile yapılan aşılamalar da rapor için geçerli olmuyor mu? Bilen bir arkadaş cevaplarsa çok memnun olurum

acıbadem rapor veriyor hem yardımcıda oluyorlar ben 15 günlük rapor aldım doktorum volkan noyan bu ay rapo aldım yani geçerli oluyor yumurta toplama işleminde rapor verdiler sonrasında transferden sonrasındada verdiler 15 gün

Meraba öncelikle hayırlı olsun Rabbım sag salim kucağına almayı nasip etsin Dondurulmuş mu bende novafertilde yaptırmayı düşünüyorum sizde sorun neydi
Dondurulmuş değildi taze embriyo transfer edildi bendede eşimde de bi sorun yoktu sebepsiz ti öneririm hastaneyi bak ilk insana ilgili bı hastane gelmiyor ama doktorları embiriyologu çalışanları bilgililer Rabb'im hayırlısıyla bütün istiyenlere nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…