çok şükür hamileyim ve elimdeki ovulasyon testlerini isteyen bir arkadaşa hediye etmek istiyorum

denisada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
270
297
103
arkadaşlar 1 yıllık evliyim adet düzensizliğim vardı o yüzden yumurtlama günümü belirlemek için ovulasyon testleri almıştım netten çok şükür 8 haftalık hamileyim elimde en az bir ay yetecek test var kutusu bile açılmamış etrafımda kullanacak kimse yok Sakaryadayım en yakın ildeki bir arkadaşa isteyen biri olursa göndermek istiyorum

Merhaba bana gönderebilir misiniz istanbuldayım ben

Mrb masallah bebegnzu saglkla dunyaya getrn insallah. Ovulasyn testni nasl kullandnz bnde aldm ama tam blmym dun bi yaptm silik cikti . Ama sivi tukettim buna dikkat etmedm. Bgn yine aksam yapcm ayni saattr

Mrb masallah bebegnzu saglkla dunyaya getrn insallah. Ovulasyn testni nasl kullandnz bnde aldm ama tam blmym dun bi yaptm silik cikti . Ama sivi tukettim buna dikkat etmedm. Bgn yine aksam yapcm ayni saattr

doktorum adetin 10 ve 14. günü arası her gün aynı saate yapmamım söylemişti ama ben onu kullanmadan hamile kaldım daha önce 1 ay kullanmıştım adetim düzensiz oldugu için yumurtlama gunum de net değildi o yuzden adet biter bitmez basladım ve 20 gün yapmıştım

Bak bunu dun yaptm ve iliskye grdk insallah tutar

Eklentiler

• 2014-12-23 23.12.40.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 158
Çok sevindim adınıza Allah bizede en kısa zamnda nasio etsin inşallah :) bir sorum olacaktı sizE adet olmadan önce hamileliğinizi hiasttinizmi? Hisseittiyseniz ne gibi belirtiler vardı

Simdi baktm bi czgi tek cikti cnm skldi yaa ama cay iciyodm zamanin geldgni farkettm de yaptm acaba ondan mi ckmadi bilemyrm

Simdi baktm bi czgi tek cikti cnm skldi yaa ama cay iciyodm zamanin geldgni farkettm de yaptm acaba ondan mi ckmadi bilemyrm
Çok berbat bi duygu ya bende test yapıcam ama korkutorum negatif cıkacak diye adetime dört gün var offffff

Merhaba konu çok eski biliyorum ama hangi marka testi kullandınız??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…