Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun Canimm anali babali buyut insallah:)))1 buçuk yıllık evliyim son 3 aydan beri bebegimiz olsun istiyorduk. İlk 2 ay olmadı sonra internette incir kürünü okudum ve uyguladım. Cok şükür dün 1 ay 10 günlük hamile olduğumu öğrendim inanılmaz bir duygu rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah :)
Sagol canım allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHayirli olsun Canimm anali babali buyut insallah:)))
Canim normalde 21 gün uygulanmasi gerekiyordu ben 15 gün uyguladim bu kürü. 5-6 tane kuru inciri yıkayıp elinle ortadan ikiye bölüp 2su bardağı suyla kaynat ağzı kapalı olacak sekilde tam 15 dakika kaynat. Kaynadiktan sonra 2su bardağı incir suyu çıkıyor. Birini sabah aç karınla kahvaltıdan 20 dk sonra iç digerini de akşam yemeğinden 20 dk sonra iç. Adet bitiminden hemen sonra kürü uygulamaya başla 21 gün boyunca aralıksız devam et canim bende işe yaradı önce rabbimin izniyle tabiki.. incir kürü de vesile olmuş oldu. Umarim sen ve isteyen herkes olumlu sonuç alır :)Incir kuru nasil oluyr cnm tarif edermsn acaba
Canim normalde 21 gün uygulanmasi gerekiyordu ben 15 gün uyguladim bu kürü. 5-6 tane kuru inciri yıkayıp elinle ortadan ikiye bölüp 2su bardağı suyla kaynat ağzı kapalı olacak sekilde tam 15 dakika kaynat. Kaynadiktan sonra 2su bardağı incir suyu çıkıyor. Birini sabah aç karınla kahvaltıdan 20 dk önce digerini de akşam yemeğinden 20 dk önce iç. Adet bitiminden hemen sonra kürü uygulamaya başla 21 gün boyunca aralıksız devam et canim bende işe yaradı önce rabbimin izniyle tabiki.. incir kürü de vesile olmuş oldu. Umarim sen ve isteyen herkes olumlu sonuç alır :)
Önce herşeyin hayırlısı canım her ikisinide denemeni tavsiye ederim tabi ben incir kürünü uyguladıgım için onun daha etkili oldugunu düşünüyorum senin için de hayırlısı olur insallah1 sene önce 3 aylıkken düşük yaptım ve tekrar bebek istiyoruz adetime 2 gün kala beraber olduk eşimle ve her ay adetim 1 in de oluyordu Mart ayında 6 gün geçti kanama oldu parçalı bi şekilde ne yapmam gerekiyo kizlar bi fikir verin incir mi soğan mi ne kür nasıl ise yarıyo
Amin cnm bnm ins bzede olumlu snclar verir ☺☺Canim normalde 21 gün uygulanmasi gerekiyordu ben 15 gün uyguladim bu kürü. 5-6 tane kuru inciri yıkayıp elinle ortadan ikiye bölüp 2su bardağı suyla kaynat ağzı kapalı olacak sekilde tam 15 dakika kaynat. Kaynadiktan sonra 2su bardağı incir suyu çıkıyor. Birini sabah aç karınla kahvaltıdan 20 dk sonra iç digerini de akşam yemeğinden 20 dk sonra iç. Adet bitiminden hemen sonra kürü uygulamaya başla 21 gün boyunca aralıksız devam et canim bende işe yaradı önce rabbimin izniyle tabiki.. incir kürü de vesile olmuş oldu. Umarim sen ve isteyen herkes olumlu sonuç alır :)
umarım canım hayırlı haberlerinizi alırız inşallah :)Amin cnm bnm ins bzede olumlu snclar verir ☺☺
inşallah canım dualarımiz tüm çocuk sahibi olmak isteyenlerle :) mutlaka deneyin olmuyor diye pes etmeyin son demine kadar tekrar tekrar deneyin.. Yüce Rabbim isteklerimize mutlaka cevap verecektirAy inşallah ya denicem şu soğan ve incir kurunu inşallah olur canım ya dua edin((
Amin cnm bnm ins bzede olumlu snclar verir ☺☺[/QU
inşallah canım :)
her ikisini de denemeni tavsiye ederim canım ikisi de faydali kürler üst kısımda incir kürünün nasıl uygulanması gerektigi ile ilgili bilgi verdim soğan kürünü de internetten bakabilirsin. hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallah :)1 sene önce 3 aylıkken düşük yaptım ve tekrar bebek istiyoruz adetime 2 gün kala beraber olduk eşimle ve her ay adetim 1 in de oluyordu Mart ayında 6 gün geçti kanama oldu parçalı bi şekilde ne yapmam gerekiyo kizlar bi fikir verin incir mi soğan mi ne kür nasıl ise yarıyo
Kesnlikle basla cok ise yariyr benm arkadsm doktrun verdiqi ilacla deqil soqan kurunle iltihabi yok ettiSelamınaleyküm bayanlar.araniza yeni katildim.uzun zamandir sizleri takip ediyorum elhamdulillah cok guzel paylasimlar var.benimde bir sorunum var.3 ay once iltihap vardi ilac kullandim ama ilk paket bittiktten sonra 2.paketi kullanmadim. Sanirim hala iltihap var kasik sancim cok oluyor duramiyorum.bende bebek istiyorum olmuyor soğan Kürüne baslamayi düşünüyorum.lütfen dusuncelerinizi paylasirmisiniz benimle