Çok şükür hamileyimm ama incir kürünün vesile oldugunu düşünüyorum

Cok tesekkur ederim..Bugün basladim inşallah hayirli bir sonuc alirim.dualariizi bekliyorum iltihaptan kurtulup bebek sahibi olmak istiyorum.sonuclari bildiricem inşallah

1 buçuk yıllık evliyim son 3 aydan beri bebegimiz olsun istiyorduk. İlk 2 ay olmadı sonra internette incir kürünü okudum ve uyguladım. Cok şükür dün 1 ay 10 günlük hamile olduğumu öğrendim inanılmaz bir duygu rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah :)
Merhaba bu incir kürünü ne zaman yapmaya başladınız bugun regli oldum bitince mi başlamam gerekiyor?

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin bende tedaviyle hamile kalmistim doktorum bana bol bol incir ye demişti ise yarıyo demekki

bende incir kürüne basladim ama yarida biraktim eger bu ay da hamile deglsem tekrar baslayacam.. iki kez hamilelik yasadim iksini de kaybettim malesef ve son 6 aydir da hamile kalamiyorum :KK43:

Selamın aleyküm kizlarrr bugun adet günümdu normalde hic sekmez ama olmadi.agrim var kasiklarimda belimde. ama sabahtan beri kontrol etmekten canim cikti.cok korkuyorum insallah sogan kurunun faydasi olmuştur.inşallah gebeyimdir. Gelismeleri yazicam

Selamun aleyküm kizlar sogan kurunu denemistim iltihap icin.rabbbime sukurler olsunki hamileyim size gelismelerden bahsedicem demistim.sifa rabbimdendir elhamdulillah.ama vesilenin sogan olduğunu dusunuyorum.rabbim isteyenlere nasip etsin

Back
X