Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok şükür hamileyimm ama incir kürünün vesile oldugunu düşünüyorum
Cok tesekkur ederim..Bugün basladim inşallah hayirli bir sonuc alirim.dualariizi bekliyorum iltihaptan kurtulup bebek sahibi olmak istiyorum.sonuclari bildiricem inşallah
1 buçuk yıllık evliyim son 3 aydan beri bebegimiz olsun istiyorduk. İlk 2 ay olmadı sonra internette incir kürünü okudum ve uyguladım. Cok şükür dün 1 ay 10 günlük hamile olduğumu öğrendim inanılmaz bir duygu rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah :)
bende incir kürüne basladim ama yarida biraktim eger bu ay da hamile deglsem tekrar baslayacam.. iki kez hamilelik yasadim iksini de kaybettim malesef ve son 6 aydir da hamile kalamiyorum
Selamın aleyküm kizlarrr bugun adet günümdu normalde hic sekmez ama olmadi.agrim var kasiklarimda belimde. ama sabahtan beri kontrol etmekten canim cikti.cok korkuyorum insallah sogan kurunun faydasi olmuştur.inşallah gebeyimdir. Gelismeleri yazicam