canım hayırlı olsun...sorunun neydi....
mersinli tedavi sürebcin nasıl geçti kimdi dr nerde yaptırdın
ben ikisinide eurofertilde yaptım.ikiside tuttu.kimse pek memnun değil ordan ama benim doktorum farklıydı koray beydi alanında muhteşem iyi bir doktor.ben önce ALLAHa sonra doktoruma güvendim.mesafesi de çok yakındı bana buda etkili oldu tabi.tedavim adetimin 3.günü başladı göbekten iğne oldum 12 gün boyunca sonra yumurtalar toplandı.7yumurta toplandı ve 2 tanesi döllendi.aman amanda kaliteli değildi.ALLAH nasip etti yani.15.günde transferim yapıldı.ilk 3 gün hep yattım.sonra kalktım ama evden çıkmadım sağolsun eşim yemeğimi halletti ben hep keyif yaptım.çok şükür sonuçta böyle oldu.
hepinize çok teşekkürler.beni cidden merak edenler olmuş birbirine soranlar olmuş o yüzden topik açtım duyurulur sonucum çıktı pozitiffff:))değerimde 158miş.değerden pek anlamam ama doktor iyi dedi.dualarınız için çok sağolun.Allah herkese nasip etsin ve inş.tamamına erdirir mutluluklarımız yarım kalmaz.dualarınızı kesmeyin bekliyorum.çok mutluyuuuuuuuuummmmm:):CüvCüv:
bu arada toplam masraf ne kadar mersinli olmazsa diğer denememizi orda yaptıralım senin doktoruna
merheba;
çok sevindim.ben daha yeniyim.ve forumada yeni katıldım.
1.tüp bebek denemem olacak.tedavimin 3.günü bugün.fostimon 150 verdi dr 2 toz 1 su.
topikte görünce inan senin kadar sevindim.
Allah tamamına erdirsin:)
kaçıncı denemende oldu?
sorun neydi?
biraz bahseder misin?
merakımı bağışla ltf...
canım çok sevindim ya gözün aydın
ben umutluydum ama senden:)
ben ikisinide eurofertilde yaptım.ikiside tuttu.kimse pek memnun değil ordan ama benim doktorum farklıydı koray beydi alanında muhteşem iyi bir doktor.ben önce ALLAHa sonra doktoruma güvendim.mesafesi de çok yakındı bana buda etkili oldu tabi.tedavim adetimin 3.günü başladı göbekten iğne oldum 12 gün boyunca sonra yumurtalar toplandı.7yumurta toplandı ve 2 tanesi döllendi.aman amanda kaliteli değildi.ALLAH nasip etti yani.15.günde transferim yapıldı.ilk 3 gün hep yattım.sonra kalktım ama evden çıkmadım sağolsun eşim yemeğimi halletti ben hep keyif yaptım.çok şükür sonuçta böyle oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?