çok şükür pozitif çıktı kızlar

Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...
sağlıklı su gibi 9 ay olsun inşallah...
Duaların en güzeli sizin olsun....

bende tebrik ediyorum ayagını sürüde bizde arkandan gelelim canım.sorunsuz hamilelik dileklerimle takibindeyiz sevgiler.çok şükür listede bir hamişş daha.

bende tebrik ediyorum ayagını sürüde bizde arkandan gelelim canım.sorunsuz hamilelik dileklerimle takibindeyiz sevgiler.çok şükür listede bir hamişş daha.

inş.bu seneki bütün tedaviler pozitif sonuçlanır.inan ben hala şoktayım korkuyorum bişey olacak diye.Allah hepinize nasip etsin.

kendinizi rahat bırakın pozitif düşünün herşey olumlu olsun...en azından ben böyle yaparım ki kendimi iyi hissedeyim.ki eminim kim ne zaman birşeyden korksa kendini sıkıntıya düşürse o insanın başına gelir....
Rabbim herşeyi yüreğinizde ki bebe hasreti adına gönlünüzce versin.

canım benimde doktorum koray beydi bende eurofertilde yaptırdım çok memnun kaldım bence harika bir merkez herkese tavsiye ederim ilgi alaka herşey süperdi

Aaaa ne güzel hadi hayırlısı bakalım Rabbim tamamına erdirsin hayırısı ile kendine artık dikkat et :1hug:

canım benimde doktorum koray beydi bende eurofertilde yaptırdım çok memnun kaldım bence harika bir merkez herkese tavsiye ederim ilgi alaka herşey süperdi

kk da pek o merkez hakkında iyi şeyler duymadım.galiba herkes alev hanımla muhattap olmuş.tamam o kadın gerçekten çok soğuk ve ilgisiz.ama hemşireler ilgilenen kişiler koray bey ben memnun kaldım açıkçası.ama aile şevkatide beklemek gerekmiyo galiba biz fazla şey bekliyoruz.sonuçta işlerini yapıyorlar rutin onlar için.ben kendi adıma tavsiye ederim.ama tekrar söylüyorum koray beyi:))

hepinize çok teşekkürler kızlar mutluluğuma ortak oldunuz.inş.hepiniz çocuklarınızı kucaklarınıza alırsınız bende tabi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…