inanması herkes gibi bana da güç...
hikayemi kısaca anlatayım...benim durumumda olanlara umut olsun...
evlendim hiç korunmadım..aslında sadece bir ay korundum sebebi o korunma haplarını merak ettiğim için 1 ay içtim...saçmalık....
sonra bir yıl boyunca her ay beklemeler başladı...
1. yılımızı doldurduk...adetim ne zaman başlıcak diye unuttuğum ay gebe kaldım...
15. haftamızda bebek karnımda öldü...aldılar...6 ay korunun dedi...
korunmamızın 5. ayında adetten 10 gün sora sancılı bir kanama başladı...test yapıldı gebeydim ama bu seferde dış gebelik...
2 ay sonra tekrar gebe kaldım ama öğrendiğim günün akşamı sancılı bir kanamayla o da sonlandı....
9 aydır bekliyorduk...en çokta ben tabiki...erkekler daha güçlü oluyor...
her adet kanamasında ağlama krizleri,eşime yaptığım boşanma talepleri,.....
bu sayfada okuduğum "hep umudum vardı 1 yıl sonra bebeğim geldi,8 yıl sonra gelen küçük mücize" yazıları beni umutlandırdı...
1 yıl ne ki dedim...8-10 yıl geçse beklemeye razıydım artık....
dualar ettik..."30'lu yaşlarda olup gebe kalamayanlar" sayfasındaki arkadaşlarımızla...
arkadaşlarımı çoooook seviyorum...birbirimizi o kadar çok hissediyoruz ki...opuyorumnanaktan
umutlarınızı kalbinizden çıkartmayın...
ne yaparsak yapalım Allah'ın dediği oluyor...
hepinize sağlıklı hayırlı bebekleriniz için Rabbimin OL! demesi dileklerimle...
dularım sizlerle....opuyorumnanaktan
hikayemi kısaca anlatayım...benim durumumda olanlara umut olsun...
evlendim hiç korunmadım..aslında sadece bir ay korundum sebebi o korunma haplarını merak ettiğim için 1 ay içtim...saçmalık....
sonra bir yıl boyunca her ay beklemeler başladı...
1. yılımızı doldurduk...adetim ne zaman başlıcak diye unuttuğum ay gebe kaldım...
15. haftamızda bebek karnımda öldü...aldılar...6 ay korunun dedi...
korunmamızın 5. ayında adetten 10 gün sora sancılı bir kanama başladı...test yapıldı gebeydim ama bu seferde dış gebelik...
2 ay sonra tekrar gebe kaldım ama öğrendiğim günün akşamı sancılı bir kanamayla o da sonlandı....
9 aydır bekliyorduk...en çokta ben tabiki...erkekler daha güçlü oluyor...
her adet kanamasında ağlama krizleri,eşime yaptığım boşanma talepleri,.....
bu sayfada okuduğum "hep umudum vardı 1 yıl sonra bebeğim geldi,8 yıl sonra gelen küçük mücize" yazıları beni umutlandırdı...
1 yıl ne ki dedim...8-10 yıl geçse beklemeye razıydım artık....
dualar ettik..."30'lu yaşlarda olup gebe kalamayanlar" sayfasındaki arkadaşlarımızla...
arkadaşlarımı çoooook seviyorum...birbirimizi o kadar çok hissediyoruz ki...opuyorumnanaktan
umutlarınızı kalbinizden çıkartmayın...
ne yaparsak yapalım Allah'ın dediği oluyor...
hepinize sağlıklı hayırlı bebekleriniz için Rabbimin OL! demesi dileklerimle...
dularım sizlerle....opuyorumnanaktan