çok suratsızım :(

kızlar benim derdim bu suratım çok asık istem dışı dün otobüste camdan kendime baktım bi an kaşlarım çatık resmen 5 karış surat istem dışı oluyor herkesin ilk tanışmada dediği bu çok suratsız ve kendini beğenmiş biri gibi duruyorsun diyorlar ama 2. tanışmada oturup konuştuğumuzda öyle biri değilsin çok cana yakın sıcak kanlı eğlenceli insan olduğumu söylüyorlar aslında öyle biriyim ama bu surat asmam artık beni rahatsız ediyor resmen itiyorum kendimi herkesten ilk başta nasıl düzelte bilirim yardım edin :cry::KK42:

Ay canım inan bende aynıyım.Bir ara bayağı takmıştım suratıma mimik mi yaptırsam dedim :KK48:sonra dedimki amann ne yapayım buda benim kusrum olsun...

Ay canım inan bende aynıyım.Bir ara bayağı takmıştım suratıma mimik mi yaptırsam dedim :KK48:sonra dedimki amann ne yapayım buda benim kusrum olsun...
biz büylede güzel hatunlarız yalnız suratsız olarak :-)

Sürekli olarak egzersiz yap mimiklerini oynat, mesela şeker em ağız kısmın biraz daha tebessümlü olur canım, (sakız demiyorum özellikle ) tebessüm edersn kaşlarının çatıklığı önemli değil. ayna karşısında mimiklerini çalış derim

Ne gerek var. Bu kadar güvensiz bir toplumda dışarıdan öyle görünmeniz bir artı bile sağlayabilir size.

kızlar benim derdim bu suratım çok asık istem dışı dün otobüste camdan kendime baktım bi an kaşlarım çatık resmen 5 karış surat istem dışı oluyor herkesin ilk tanışmada dediği bu çok suratsız ve kendini beğenmiş biri gibi duruyorsun diyorlar ama 2. tanışmada oturup konuştuğumuzda öyle biri değilsin çok cana yakın sıcak kanlı eğlenceli insan olduğumu söylüyorlar aslında öyle biriyim ama bu surat asmam artık beni rahatsız ediyor resmen itiyorum kendimi herkesten ilk başta nasıl düzelte bilirim yardım edin :cry::KK42:
Bende aynı sizin gibiyim konuştukça insanlar söyler ne kadar sıcak kanlısın aslında diye, tavsiye veremeyeceğim kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş :KK70:

ya okurken seni aynı beni tarif etmiş dedim ve çok güldüm hem de uzun süre güldüm öyle böyle gülmedim ya gözlerimden yaşlar geldi :KK70::KK70:bence biz böyle iyiyiz hiç dert etme :KK19:

Ayni ben.Ilk basta kaciyo insanlar benden malum kaslar catik.Ama elimde degil ki.Tanidikca sevdik seni diyolar.Yapi meselesi cok takmamak lazim.

Çok tatlısın ya:) dışardan nasıl görünüyorsun bilmiyorum ama bence kibirli olmadığın ve kendiyle dalga geçen bir tip olduğun için gözlerinde iyi niyet ışığı vardır. İnsanları dış görünüşü ile yargılamayan herkes görebilir.

Ben disarda istemsizce gulumserim mesela telefonda arkadaslarla konusurken yada kkda komik bi yorum gordugumde.
Ama tabi onlar anlik bisey.
Pekte yapicak bisy yok.

Aynen beni tarif etmissiniz...

insanın kendini koruma içgüdüsü bu...bende aynen böyleyim

bende böyle bir insanım..yalnız gözlerim bozuk lensim veya gözlugum olmadan ileriyi görmek için istemsız çatıyorumm ondan asık suratlı dıyo millet

Bende suratsizim ama dogal halim.. yapmacik olmak bana gore degil.. insanlar ne dusunurse dusunsun umrumda bile degil..

Beni neden anlattın ki sen şimdi :KK11:
Bende öyleyim herkes ağır başlısın diyor.
20yaş grubuysa suratsız, havalı diyor.
Ben neyim bilemedim:KK53::KK53:

Ayni ben.Ilk basta kaciyo insanlar benden malum kaslar catik.Ama elimde degil ki.Tanidikca sevdik seni diyolar.Yapi meselesi cok takmamak lazim.
bende umursamıyordum ama artık herkes arkamdan bunu söyleme başladığı için umursuyorum :cry:

Back
X