çok suratsızım :(

ya okurken seni aynı beni tarif etmiş dedim ve çok güldüm hem de uzun süre güldüm öyle böyle gülmedim ya gözlerimden yaşlar geldi :KK70::KK70:bence biz böyle iyiyiz hiç dert etme :KK19:
iyiz ama herkes yok kendini beğenmiş yok suratsız demesinden bıktım artık :-)

Ne gerek var. Bu kadar güvensiz bir toplumda dışarıdan öyle görünmeniz bir artı bile sağlayabilir size.
öyle ama herkes bunu söylemeye başlayınca durup düşünmeye başladım beni hiç tanımayan insanlar bile çok ukala kendini beğenmiş suratsızın teki diyorlar :cry:

bende böyle bir insanım..yalnız gözlerim bozuk lensim veya gözlugum olmadan ileriyi görmek için istemsız çatıyorumm ondan asık suratlı dıyo millet
herkes aynı sorun varmış o zaman asık suratlı hatunlar tarihe geçelim yani geçmeliyiz özel insanlarız biz :KK71:

Bende suratsizim ama dogal halim.. yapmacik olmak bana gore degil.. insanlar ne dusunurse dusunsun umrumda bile degil..
bende öyleyim yapmacık bişey yapamıyorum içimden gelecek ama insanlar bunu sürekli dile getirmeye başlayınca takıyorum ister istemez

Çok tatlısın ya:) dışardan nasıl görünüyorsun bilmiyorum ama bence kibirli olmadığın ve kendiyle dalga geçen bir tip olduğun için gözlerinde iyi niyet ışığı vardır. İnsanları dış görünüşü ile yargılamayan herkes görebilir.
en büyük eğlencemdir kendimle dalga geçmem ama ne yazık ki herkeste ön yargı var ve sizi ona göre sınıflandırıyorlar malesef

insanın kendini koruma içgüdüsü bu...bende aynen böyleyim
sanki böyle olursam daha güçlü olurum kimse bişey diyemez diye asıyorum suratımı birazda malesef biraz da toplum itityor bizi suratsız olmaya

iyiz ama herkes yok kendini beğenmiş yok suratsız demesinden bıktım artık :-)
yav güleç olursun bu seferde yollu derler sen bakma elalem ağzına geleni söyler :KK53: inan bende çok taktım bu duruma :KK14: sonra dedim ki boşver madem kendini böyle sev :KK68:

yav güleç olursun bu seferde yollu derler sen bakma elalem ağzına geleni söyler :KK53: inan bende çok taktım bu duruma :KK14: sonra dedim ki boşver madem kendini böyle sev :KK68:
işte bunlara sebep hep o elalem bildiği gibi yapsın allah onları :KK53:

sanki böyle olursam daha güçlü olurum kimse bişey diyemez diye asıyorum suratımı birazda malesef biraz da toplum itityor bizi suratsız olmaya
kesinlikle haklısın...güçlü gözükmeye çalışırken çok yoruluyoruz...içimizde aslında kırılmamak için uğraşan bir çocuk var.

kesinlikle haklısın...güçlü gözükmeye çalışırken çok yoruluyoruz...içimizde aslında kırılmamak için uğraşan bir çocuk var.
YADA DAHA FAZLA KIRMASINLAR DİYE SURATSIZLIĞIMIZ

herkese gülsen neyin kafasını yaşıyorsun derler. sürekli halkla ilişkiler kısmında olanlar da 24 saat gülmüyordur ki?

herkese gülsen neyin kafasını yaşıyorsun derler. sürekli halkla ilişkiler kısmında olanlar da 24 saat gülmüyordur ki?
sürekli gülümseme gibi bi derdim yok sadece yüz hattım sert durmasın istiyorum çatık kaşlı olmak istemiyorum

Bende öyleyim öyle güleç yüzlü insanlara hep özenirim bir de kendime bakıyorum çatık kaşlı bişey :KK71: ama napıyım böyleyim yani. Arkadaşlarımda hep ilk zamanlar çok soğuktun kötü kötü bakıyodun derler halbuki değişen bişey yok. Ama sert mizaçlı olmak bir kadın olarak işe yarıyor vallahi sokakta bişey olsa kaşlarımı kaldırıp bi bakıyorum tamamdır :cool:

kızlar benim derdim bu suratım çok asık istem dışı dün otobüste camdan kendime baktım bi an kaşlarım çatık resmen 5 karış surat istem dışı oluyor herkesin ilk tanışmada dediği bu çok suratsız ve kendini beğenmiş biri gibi duruyorsun diyorlar ama 2. tanışmada oturup konuştuğumuzda öyle biri değilsin çok cana yakın sıcak kanlı eğlenceli insan olduğumu söylüyorlar aslında öyle biriyim ama bu surat asmam artık beni rahatsız ediyor resmen itiyorum kendimi herkesten ilk başta nasıl düzelte bilirim yardım edin :cry::KK42:
Benimde yolda yürürken çok asık suratlı olduğumu söylerler. Sanki cinayet işlemişimde olay mahalinden yeni ayrılıyormuşum gibi. Aynada da defalarca kez asık suratımla karşılaşınca çok çirkin göründüğümü farkettim. Gülümseyerek baktım kendime çok güzel görünüyorum.Yüzümde yer ediyor o kızgın ifade. Alnımda dudak yanlarında çizgiler oluşuyor. Neden erkenden kırışayım. Neden çirkin ve mutsuz görüneyim dedim ve kendimi şartlandırdım. Yüzüme hafif bir tebessüm yerleştirdim yanlızken bile. İnan çok güzel dene. Tebessüm ederken insan kötü bir şeyde düşünemiyor. Dertlerinide düşünmüyorsun. Böylece pozitif düşünüyor kuruntularından da kurtuluyorsun. Etrafa daha sevgi dolu görünüyorsun ve bu zincirleme herkezi etkiliyor. Hatta bu gülümseme üzerine çok güzel bir hikayede vardır. Bulabilirsem onuda paylaşırım. Ağzın kulaklarında sırıt demiyorum.sadece hafif bir tebessüm et.

kızlar benim derdim bu suratım çok asık istem dışı dün otobüste camdan kendime baktım bi an kaşlarım çatık resmen 5 karış surat istem dışı oluyor herkesin ilk tanışmada dediği bu çok suratsız ve kendini beğenmiş biri gibi duruyorsun diyorlar ama 2. tanışmada oturup konuştuğumuzda öyle biri değilsin çok cana yakın sıcak kanlı eğlenceli insan olduğumu söylüyorlar aslında öyle biriyim ama bu surat asmam artık beni rahatsız ediyor resmen itiyorum kendimi herkesten ilk başta nasıl düzelte bilirim yardım edin :cry::KK42:

Back
X