Cok tahammülsüz ve sıkıntılıyım

Meteorid

Believe in yourself
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
2.482
2.375
53
Arkadaşlar benim mevzu hormon olayını astı sanki, 2. Tremestir a giriyorum ve ben hala mutsuz ve sıkıntılı hissediyorum. Canim birşey yapmak istemiyor, hic birşey yapmak istemiyorum, kendime bile bakmak istemiyorum artık. Kimseyi aramak kimseyle konuşmak istemiyorum. Gelecekten umutsuz sevgisiz öfkeliyim. Bu hamilelikten mi lütfen benim gibi olan var mi?

normaldede biraz melankoliye yatkınsanız hamilelikte dahada artar. bebeginizi düsünün insallh onun size gülümseyecgi zamanları

ne güzel yazmışsınız bunları yapmak istemiyorsunuz ve yapmıyorsunuz ama bu haliniz sizi mutsuz ve karamsar hale getiriyorsa demekki yanlış yapıyorsunuz tam tersini deneyin.

ayrıca hamileliktendir geçer o :)

ne güzel yazmışsınız bunları yapmayın ama bu haliniz sizi mutsuz ve karamsar hale getiriyorsa demekki yanlış yapıyorsunuz tam tersini deneyin.

ayrıca hamileliktendir geçer o :)
İnsallah geçer, hamilelikten ise gerçekten içim rahat edecek cunku sevmediğim ev işleri ve yemek yapmak bile on kat daha ağır geliyor şimdi.

İnsallah geçer, hamilelikten ise gerçekten içim rahat edecek cunku sevmediğim ev işleri ve yemek yapmak bile on kat daha ağır geliyor şimdi.

dogumdan 1 ay sonra kahkahalar atacaksın emin ol, bir hamile kaldım neler düşündüm bile diyeceksin güleceksin rahat ol zaten kolay işler degil bide hamilikte hiç çekilmez zaten birçok kadın yaşıyor bunu.

Tamam da canım 3 ay bittiği gibi şrrak diye 91 gün süper mutlu olamazsın. Ayy benim hamileliğim geliyo aklıma

Geçmiyo bu günlerr off allah yardımcın olsun. Sıkıcı gerçekten. Bol bol gez. Evde durma.

dogumdan 1 ay sonra kahkahalar atacaksın emin ol, bir hamile kaldım neler düşündüm bile diyeceksin güleceksin rahat ol zaten kolay işler degil bide hamilikte hiç çekilmez zaten birçok kadın yaşıyor bunu.
Amin canim ya insallah temennim o yönde cunku Doğum sonrasını böyle hayal edemiyorum.

Tamam da canım 3 ay bittiği gibi şrrak diye 91 gün süper mutlu olamazsın. Ayy benim hamileliğim geliyo aklıma

Geçmiyo bu günlerr off allah yardımcın olsun. Sıkıcı gerçekten. Bol bol gez. Evde durma.
amin canim insallah dedigin gibi geçer gerçekten bunaldım. Sadece uyuyup yatmak istiyorum o derece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…