Çok takıntılıyım çok :(

cikin_f

tarihçi
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2007
512
3
96
36
İzmir
Doğru yere mi açtım bilmiyorum ; ama her konuda bu böyle ama en çok sevgülüme...İnanılmaz derecede takıntılı ve didiklemeci bir insanım...Bir lafa takar tüm günü o laf yüzünden rezil ederim bir lafı en ince ayrıntısına tiftiklerim...hep böyle her şeyde...Kim olursa olsun ya bir olay olur kafamda senaryolar kurar ona inanırım bile,bence o kesin öyle olmuştur...Karşımdaki ne yeminler etsede ben kendi kurduğuma inanırım...Ayyy çok kötü bir şey...Bu huyun beni yakında delirteceğine inanıyorum yaaaaa...Kızlar yarım edin vallahi...Bıktım kendimden sıkıldım...Küçücük bir kelimeyi tüm gün düşünmekten bıktım... klava:

böğle ön yargılı olmaya devam edersen çevrende kimse sana tahammül edemez..

Yerli yersiz her konuya bu yazılınca sinir oluyorum ama.. Canım kendi kendine çözemiyorsan yardım almalısın :kedi:

canım benim sevgilimde ilk tanıştıgım dönemlerde herşeyi ince ayrıntısına kadar ögrenirdi ilkten senkiyle aynımı bu dedim ama yok sen bu durumun kendinde bi hastalık olarak gördügün için daha çok kafanda artıo..
kendi haline bırak düşünmek istediklerini düşün sora aman boşver de alışkanlık yap bunu geçer!!

canım yha ilk önce sakinleşmeye çalış baktın olcak gibi deil arkadaşında dediği gibi yardım al.çokta hoş bişey deil çünkü.hem kendini üzüosun hemde çewrendekileri kırabilirsinn:teselli:

e her lafı yanlış anlayıp didikliyorum diyorsun.
şimdi nasıl sana bir şey yazalım ki
ya bizi de yanlış anlarsan kaydirigubbakcemile2

canım bu şekilde sadece kendine zarar verirsin
maden sorunu biliyorsun engellemeye çalış ya da içinden düşün
dışarıya yansıtmamaya çalış
ve arkadaşların da dediği gibi gerekirse uzman yardımı al

Son düzenleme:
Kendi adıma sabit fikirli insanlardan her zaman uzak dururum.. Çünkü ne olursa olsun sana değil, kafasındakine inanır... Saatlerce dil döküp açıklama yaptığınla kalırsın.. Böyle yapmaya devam edersen çevrendeki insanları kendinden uzaklaştırmaya başlarsın.. Bence de tek başına halledemiyorsan yardım al..

sözcüklerin ve olayların senin yorumladığından farklı anlamlara da gelebileceğini düşünmelisin...

sözcüklerin ve olayların senin yorumladığından farklı anlamlara da gelebileceğini düşünmelisin...

evet çok iyi bir yorum...bende bir ara öyleydim ve artık kafamda kurduklarımın aslında benim eserim olduğunu olayların hep benim düşündüğüm yada varsayımlarımla ilermediğini gördükten sonra atmaya başladım üzerimden...sakin ol yoksa ilişkine zarar verir ve yürümez...kendine gel ve başkalarına inanmaya çalışmak yerine ilk önce kendine inanmaya çalış..

Sevgiler...

hiiç üzülme böyle oldugun için..inan aynı bende senın gibiyidim ama sonra kendime soz verdim takmamaya başladım hiçbirşeyi..herşeyi oluruna bıraktım baktım daha mutlu oluyorum..sende istersen başarabilirsin..bende cok şey atlattım cok üzüldüm burada paylaştım böyle böyle takıntılı kuruntulu kıskanç kişiligimi attım allaha sükür..arada yine oluyo ama oda olsun artık :):)

başak burcu musun arkadaşım bana öyle gibi geldi ben de bir başağım ve herşeyin en ince ayrıntısına kadar düşünür bi çok insanın üzülmeyeceği şeye bu yüzden üzülür canımı boştan yere sıkarım ama ben şunu farkettim ki sen istediğin kadar kafanda kur istediğin kadar olayı didikle olacak neyse oluyo ve değiştiremiyosun böyle düşünmeye başladığın zaman inan daha az üzülecek ve daha az düşüneceksin bi dene bakalım biraz kaderci olmakta arasıra fayda var diye düşünüyorum yerimseniben

arkadasim daha 10 dk önce konu actim benimde derdim seninkisinin aynisiiii
artik biktim kendimden
söküp atmak istiyorum bu duyguyu icimden
her lafin altindan bisey cikarmakta yoruldum artik
ay sevgilim acaba niye böyle dedi ne kast etti ay söylemi böylemi
artik hic biseyden tad almaz oldum hayati kendi kendime zehir eder oldum
biktim artik kendi kafamda kurdgum seye inanmaktan yeminle ettirsemde
ay yok ya yalanciktan yemin ettiyse diye basliyo kafamda
yardim bile almayi düsündüm.. neyapicagimi bende blmiyorum
artik bol bol dua ediyorum canim..
allah yardimcin olursun icini ferahlatsin sIkIntlarini alsin ins..

yalnız değilsin:sinifsinif:

Canlarım hepinize teker teker teşekkür ederim...Dün bu konuyu açtıktan sonra ben de değişmek istediğime karar verdim ve bırakıyorum artık düşünmemeye çalışıyorum...ne nasıl nerede ne olduysa olsun...hayatı kendime zehir edemem valla :)Amacaım konuyu 100.kere açmak değildi vallahi de görmwedim böle bir konu olduğunu yoksa oraya yazardım ...:)Güzel düşünceleriniz için ve desteğiniz için çok teşekkürler bir de burcum oğlakkkk :)ah inatçı ve merak bir burç klava:

bazı insanlar çok sorgulayarak yaşıyor hayatı..sorgulanacak şey var sorgulanmıcak şey var..fazla takınca herşeyi nine gibi yaşıyor insan temkinli temkinli hayatı,sıkıcı oluyor..

ama hayat çok kısa,kimse için çok takılmaya değmez.karşındaki değerliyse değerini göster ama farklı bi şeyler varsa sen bilirsin..

zaten erkekler de çok sorgulyan kadınlara mesafe koyuyor,sıkıştırıldığını düşünüyor.yanlış yoldasın bence tatlım..a.s

Canlarım çok sağolun zaten yanlış yolda olduğumu biliyorum buraya bu konuyu bu yüzden açtım artık kurtulmak için ...Dediğiniz gibi hayat çok kısa...Sevgilimle alaası yok çok güzel giden bir ilişkimiz var o ayrı ama bu benim huyum... :)bakalım yavaş yavaş atmaya çalışıyorum klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…