- 28 Kasım 2019
- 28
- 16
- 3
- Konu Sahibi Fesleenkzz
-
Bilmiyorum çok korkuyorum daha önce sanki yoktu yada farkedemedim bu ilişkimden sonra olduğunu düşünüyorum emin değilim amaKız yarık değil vajinanın yapısı o dediğiniz şey bence
Ilişki ne boyutta oldu bilmiyorum .. madem yaptın neden korkuyorsun..Bilmiyorum çok korkuyorum daha önce sanki yoktu yada farkedemedim bu ilişkimden sonra olduğunu düşünüyorum emin değilim ama
Genişlemiş olabilir diycem ama 1 kerede olur mu bilemedim korkulacak bir durum yok gibi benceBilmiyorum çok korkuyorum daha önce sanki yoktu yada farkedemedim bu ilişkimden sonra olduğunu düşünüyorum emin değilim ama
Sanırım göremem değil mi?Kizlik zariniz icerde doğru biliyorsunuz
Sanırım göremem değil mi?
Genişlemesi için içeri girmesi gerekmez mi?Genişlemiş olabilir diycem ama 1 kerede olur mu bilemedim korkulacak bir durum yok gibi bence
Aaa doğru siz ileriye girmedi dediniz pardonGenişlemesi için içeri girmesi gerekmez mi?
ve genişlemesi normal olur bu resmen jilet gibi kesik yaa böyle bişey hiç görmedim duymadım ben sanki doğum yapmışım da yırtılmış anlam veremiyorumAaa doğru siz ileriye girmedi dediniz pardon
Çok ilginç ya bi doktora gitseniz keşkeve genişlemesi normal olur bu resmen jilet gibi kesik yaa böyle bişey hiç görmedim duymadım ben sanki doğum yapmışım da yırtılmış anlam veremiyorum
Malesef erkek arkadaşımla ayrıldık. Sanırım bu yüzden bakireliğimi bozmak istemedi ayrılmak isteyeceği için çok pişmanım bunu yaşadığım için ama elden gelen bişey yokİçeri girmediği sürece bişey olmaz o kadar kolay olan bişey değil o vajinanın yapısı öyledir korkma. Hem erkek arkadaşın da bakire olduğunu her halinden anlamıştır evlendiğinizde sorun yapacağını düşünmüyorum. Ki umarım sorun yapacak kadar dar kafalı değildir.
AnladımGoremezsiniz
İnanın bunu yapabilecek cesarete sahip değilimÇok ilginç ya bi doktora gitseniz keşke
Yaa hayır bakmadım çünkü merak etmedim böyle şeyler ilgimi çekmez kiYaş kaç daha önce hiç organınıza bakmadınız mıkedi şeyini görmüş ne büyük yaram varmış demiş
Belli ilgini çekmediğiYaa hayır bakmadım çünkü merak etmedim böyle şeyler ilgimi çekmez ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?