- 28 Kasım 2019
- 28
- 16
- 3
- Konu Sahibi Fesleenkzz
Keşke olsaydım böyle derdim olmazdı ya sıkıntıma bakarmısınızBelli ilgini çekmediğidüşünüyorum erkek misin acaba sen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke olsaydım böyle derdim olmazdı ya sıkıntıma bakarmısınızBelli ilgini çekmediğidüşünüyorum erkek misin acaba sen.
Canım vajinan yarilmış bence kizliginda bozulmuş adamlada ayrılmışsın ya diktircen yada doğruyu söyleyecen yada dereyi görmeden donu indirmeyecenKeşke olsaydım böyle derdim olmazdı ya sıkıntıma bakarmısınız
İyide ilişkiye girmedim içime girmedi ki nasıl bozulacak böyle kan yok bşey yok girse bozsa hissetmezmiyim lütfen ya ciddi bi konu. Ne durumdayım bilmiyormusunuz bu söyledikleriniz adamı ölüme götürürCanım vajinan yarilmış bence kizliginda bozulmuş adamlada ayrılmışsın ya diktircen yada doğruyu söyleyecen yada dereyi görmeden donu indirmeyecen
Kanama yok acı da aşırı deil ve içime girmedi hiç bunu farkederdim heralde değil mi girmesiniCnm kızlık zarı değil sadece affedersin rahim agızına değmiş ondan yarık olmuş korkulacak bişey yok ilişkide kanama falan oldumu hiç yada çok kötü acı hissetme
Ne yalanı lütfen ya insanların sıkıntıları size yalan mı oluyor.Yada yalan söyleyip burdaki insanların zamanını almayacaksin
Evet içine girseydi fark ederdin onun acısınıKanama yok acı da aşırı deil ve içime girmedi hiç bunu farkederdim heralde değil mi girmesini
Acım oldu ama o acı adet dönemlerimde olan acıyla aynıydı. İçime girişini farkederdim sanırım sadece baskısı vardı deliğin üzerindeEvet içine girseydi fark ederdin onun acısını
Allah seni kızKeşke olsaydım böyle derdim olmazdı ya sıkıntıma bakarmısınız
Acım oldu ama o acı adet dönemlerimde olan acıyla aynıydı. İçime girişini farkederdim sanırım sadece baskısı vardı deliğin üzerinde
[/QUOTEkı ozmn cnm soncuda olmuş yani biraz acılma olmuş ondan öyle acı hissetmisin
Bi kaç kere yaşadım bu ilişkiyi her defasında bu acıyı yaşadım normal mi bilmiyoyum Ay delirecem artıkAllah seni kız
Bi kaç kere yaşadım bu ilişkiyi her defasında bu acıyı yaşadım normal mi bilmiyoyum Ay delirecem artık
Korkacağım bişey soylerler diye ödüm kopuyor bu yüzden gidemiyorumbence bi doktora danış derim canım onlar anlarlar sn azından sormuş olursun kasık doguma
Bozulunca kan kafan olmaz mı ki bozulması için içine girmesi lazım değil miDemeki birkaç kez daha yaşamısın ozmn cnm rahim agızı dar ondan yarık olmuş acılmış agızı ozmn kızlık zarıda bozulmuş
Evet ama cnm sen birkaç defa yaşadım ilişki hep acı hissettim dedin kan gelir bide çok kötü acı hissedersin ay inşallah bişey olmamış cnm bir hastnye falan gitsenBozulunca kan kafan olmaz mı ki bozulması için içine girmesi lazım değil mi
Kan falan yoktu. Baskı olduğu için ağrım olduğunu düşündüm bozulmasıni hissederdim sanki bilmiyorum ayy beni çok korkuttun şuan ağlamak üzereyimEvet ama cnm sen birkaç defa yaşadım ilişki hep acı hissettim dedin kan gelir bide çok kötü acı hissedersin ay inşallah bişey olmamış cnm bir hastnye falan gitsen
Yok kız ağlama ne bileyım yani hani birkaç defa da illaki bozulmuş yani ay valla bilseydim bu kötü olacagını hiç yorum yapmazdım cnm bide sen niye sevgilinlen ilişki yaşadınsa artık eyer çok korkuyorsanKan falan yoktu. Baskı olduğu için ağrım olduğunu düşündüm bozulmasıni hissederdim sanki bilmiyorum ayy beni çok korkuttun şuan ağlamak üzereyim