Çok tedirginim kızlar yardımm

Kan falan yoktu. Baskı olduğu için ağrım olduğunu düşündüm bozulmasıni hissederdim sanki bilmiyorum ayy beni çok korkuttun şuan ağlamak üzereyim
7 senelik evliyim sezeryan doğum yaptım be hala bakireyim Kızlık zarım çok geride oldugu için benden de hiç kan gelmedi bence sen bi doktora git

Bozulunca kan kafan olmaz mı ki bozulması için içine girmesi lazım değil mi
Herkesin kanayacak diye bişi yok benim kanamadı mesela ve ilk ilişkim çok rahat oldu acı falan hissetmedim eşim de ben de şaşırdık Dr gittim bünyeden bünyeye değişir dedi bence Dr git en kesin sonucu o verir bi de evlilik dışı ilişkiler ve çok eşlilik hem hijyen hem de dini bakımdan doğru diil ama yine de sen bilirsin tabi dediğim gibi Dr git en kesin sonucu Dr verir

Tatlım girse anlardın emin ol. Korkma yapısı öyledir ama doktora git için rahat etsin. Ben de 4.ilişkimde aşırı kanama olunca (evli değildim) gitmiştim. Rahatsız edici bir ifade kullanmadı doktor korkma. Her şeyin çözümü var artık kendini üzme değmezzz

Merhaba hanımlar. Bi konuda yardımınıza ihtiyacım var. Benim erkek arkadaşımla bir beraberliğimiz oldu ama bakireliğimi bozmadı vajina içine girmedi. Ama benım vajina girişimde yarık var bunun anlamını bilemiyorum. Kozluk zarım içerde diye biliyorum. Görünen o değildir mutlaka ama dar bi delik kenari yarık bunun sebebi nedir sorun çıkarır mı bana yoksa vajina böyle bişey mi bilmiyorum bana yardımcı olurmusunız lütfen 😔

2020 yilina girecegiz, internette arastirma ozgurlugu denilen birsey var. Herkes herseyi annesinin karninda ogrenmez ama cahil kalmak insanin kendi elindedir.
Yaz bakalim google a vajina diye bak bakalim nasil anlatimli resimler goreceksin. Bunu burda sormak biraz komik geldi bana? Saka gibi.. :kızgın:

Sanırım göremem değil mi?
Kızlık zarı o kadar da içeride değil. Bazı kişilerde içeride oluyormuş dışardan görülemiyormuş ama çoğunlukla iç dudakları aralayıp ıkındığınızda görebilirsiniz ama yırtık olup olmadığını anlamanız çok zor. Doktor anlar. Ama içeriye girmediyse bozulmamıştır bence hiç endişe etmeyin. İçeriye girme yok, kan man yok. Bozulmamıştır; bozulsaydı bunu anlardınız emin olun.

ve genişlemesi normal olur bu resmen jilet gibi kesik yaa böyle bişey hiç görmedim duymadım ben sanki doğum yapmışım da yırtılmış anlam veremiyorum
vajina öyle olur zaten yuvarlak değil uzunlamasına kesik gibi, ıkınırsanız daha net görürsünüz hatlarını.

bu kadar kendinde olan yapıdan haberin yok gir bari googledan şemasına falan bak :işsiz: kaldıramayacağın şeyler de yaşama (mahmut abi çıkma ihtimalin hala aklımda ama )

İnanın bunu yapabilecek cesarete sahip değilim
Hiçbir şey olmamıştır. Ama doktora gitmek istiyorsanız, cesaretlik bir şey yok. Çekinmeyin doktorlar çooook alışkın böyle şeylere, ilk siz değilsiniz böyle bir soruyla gelen, yani doktor sizin içinizi rahatlatır, gönderir; çekinecek bir şey yok.

Zaten sevişmişsiniz içine girmiş girmemiş ne fark eder ki. Yani sorun olmaz zar da sanırım bu saatten sonra🙄 dert etmeniz gereken şeyi anlayamadım. Vajina yapısı öyle görünür zar o kadar dışarda değil bozulmaz hemen

Back
X