çok tedirginim yorumlarınızı bekliyorum

aqwertg

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
17
0
6
35
Osmaniye
arkadaşlar sevgilimle yaklaşık 10 dakikalık bir birleşme yaşadık. korunmadık. boşalma olmadı ve zevk suyunu siliyoduk ama yinede tedbir amaçlı 2 saat içinde ertesi gün hapı kullandım. ilişkiden 8 gün sonra adet olmam gerekiyodu gününde normal bir şekilde oldum. adetimin 2.günü yani ilişkiden sonra 9. gün test yaptım negatif çıktı. ardından bekledik adet bitiminden birkaç gün sonra yani ilişkiden 2 hafta sonra tekrar test yaptım yine negatif çıktı. biraz daha bekledik ve ilişkiden 25 gün sonra yaptığımız testte yine negatif çıktı. sizce artık rahatlamam gerekiyor mu

gününde ve normal bir şekilde adet olduğuna göre gebelik söz konusu olamaz.rahat olabilirsin.

arkadaşlar ilişkiden 33 gün sonra tekrar adet oldum beklenilen zamanda ve adetin ilk gününde yaptığım test yine negatif çıktı sanırım artık rahatlamalıyım demi

arkadaşlar ilişkiden 33 gün sonra tekrar adet oldum beklenilen zamanda ve adetin ilk gününde yaptığım test yine negatif çıktı sanırım artık rahatlamalıyım demi

ayyy yeter artık...test yapmış test yapmış negatif çıkıyor,adet görüyor halen rahat rahat sorabiliyor değilimdir değilimdir diye...evlilik dışı ilişkide bulunabiliyorsun ,bunlarıda bilmen lazım o zaman...ne kadar rahatlıkla yazabiliyorsunuz böyle şeyleri doğalmış gibi..pesss

arkadaşlar sevgilimle yaklaşık 10 dakikalık bir birleşme yaşadık. korunmadık. boşalma olmadı ve zevk suyunu siliyoduk ama yinede tedbir amaçlı 2 saat içinde ertesi gün hapı kullandım. ilişkiden 8 gün sonra adet olmam gerekiyodu gününde normal bir şekilde oldum. adetimin 2.günü yani ilişkiden sonra 9. gün test yaptım negatif çıktı. ardından bekledik adet bitiminden birkaç gün sonra yani ilişkiden 2 hafta sonra tekrar test yaptım yine negatif çıktı. biraz daha bekledik ve ilişkiden 25 gün sonra yaptığımız testte yine negatif çıktı. sizce artık rahatlamam gerekiyor mu

ayip yaa..varya sizin yerinize ben utaniyorum, yapdiginiz kabahati bide hic utanmadan yaziyorsunuz..basiniza ne gelirse hakk ediyorsunuz. kim size gidin birlikde ol die yalvardi, gidib zevklerini yasiyorlar sonrada bilmem hamilemiyim...ayip ya ayip

ya yasadıgna karısamam da ne bu ısrar onu anlamadım bende % 100 hamılesın dıyorum. bunu mu duymak ıstıyosun anlamadım kı bosalma olmamıs 2 saat sonra ertesi gun hapı almıssın 4 defa test yapmıssın negatıf cıkmıs burada sormussun (bence) yeterı kadar cevap almıssın konunda yorum rekoru mu kırmak ıstıyosun anlasılan. hamıle falan degılsın eger suanda gercekten tedırgınsen bundan sonra ayagını yorganına gore uzatırsın ama hıc zannetmıyorum 1 ay sonra yenıden sorarsın hamılemıyim dıye yapmayın ya ayıp hakıkaten bu forumu okuyan genc kızlar var kucuk yasta kızlar var mılletımıze evlılık oncesı hamılelıgı empoze etmeye calısıyosunuz anormal bı konuyu burada paylasıp dogalmıs gıbı davranıyosunuz yasıyorsnız yasayın ama kendınıze saklayın dogallastırmayın bu tarz hatalarınızı. ailenızın bu durumlardan haberı var mı yasınız kac aılenız ogrense ne olur bunları merak edıyorum sosyal ınsancık ayaklarındasınız sosyallık bu degıldır unutmayın.:20:

Son düzenleme:
Back
X