- Konu Sahibi Littlelemon
-
Kansızlık yada vitamin eksikliği olabilirmi oda yorgunluk yapıyor çünküArkadaşlar benim derdim tembellik, bir isteksizlik ki sormayın. Var mi benim gibi olan? Çok tembeldim eski de kaldı diyen. Bebeğime hakkıyla bakamıyorum kızım 10 aylık benim gibi olmasın.
canm kan degerlerine baktır . belki eksiklik var halsizlk yapıyorArkadaşlar benim derdim tembellik, bir isteksizlik ki sormayın. Var mi benim gibi olan? Çok tembeldim eski de kaldı diyen. Bebeğime hakkıyla bakamıyorum kızım 10 aylık benim gibi olmasın.
Canım ben bu gün üyelik açtım ama aynı dertten muzdaribiz ben de mutlaka doktora gideceğim artık unutkanlık da hat Safa’da :) keşke bu yardımcım olsaHatırlarsanız belki ben de birkaç hafta evvel böyle bir konu açtım. Hatta sanırım siz de yazmıştınız. Benim demirim düşük çıkmıştı ama doktor "bu değer halsizlik yapmaz" demişti. Bilemiyorum hala ben de sebebini, bir de neden tüm insanlar çalışkan enerjik olmak zorunda onu da anlamıyorum. Keşke bazı tembelliği kanıtlanmış insanlar bazı şeylerden muaf olsa...
Kesinlikle baktıracağım canımcanm kan degerlerine baktır . belki eksiklik var halsizlk yapıyor
Sağol ilk isim canım yakındacanm kan degerlerine baktır . belki eksiklik var halsizlk yapıyor
Evet eşle kendimle gerçekten büyük problem Allah’ın hiç sevmediği halEğer bekarkende böyleydim hatta hep böyleydim diyorsan yapacak bişey yok tembelliğe. Benim büyük ablamda öyleydi. Bekarken ütüleri biriktirir giyecek bişeyi kalmayana kadar ütülemezdi. Ne zaman sıkışsa mecburen yapardı. İçinden iş yapmak gelmezdi yani yapılabilecek bi durum yok. Evlendi gitti üstelik kocası çok titiz hergün banyoları temiz görmek istiyor ama ablamda o ateş yok. Haftada bir temizlediğinden bile şüpheliyim çok sorun yaşıyor eşiyle
Ya sorma bak dışarda çalışırken ben de hiç tembel değildim okuldan sonra giderdim birde. Sanırım depresyon da etkili. Kan değerlerine de baktıracağımben de boyleyim. eve gelince asıri tembelim. disarda aktifimdir. goren bu kadar herseyi nasıl yapiyorsun der. evde kilim kipirdamaz. evlenmeden once de vardı bu ama simdi daha fazla. kv bizle birlikte yaşıyor . bu durum psikolojik olarak beni etkiliyor sanirim. o yokken daha aktifim. yada tum hepsi bir bahane bilemiyorum. calisirken çalıştigimdan sanirdim. simdi evdeyim yine ayni. ufak bir bebek var tabi o da firsat vermiyor. tam basliyorim bolunuyorum. bolunmedej yalnizken agir agir is yapmayi seviyorum ben
Doğru dürüst beslenmiyorum da hareketsiz kaldıkça daha da hareketsizlik oluyorHem mevsimsel hem de beslenmeden olabilir. Bu aylarda benim de yerimden kalkasım gelmez. Bir de ne zaman hamur işi aburcuburu çok yersem tümden bırakırım kendimi. Karbonhidrat çok tüketmemeye gayret edin bir de öyle deneseniz.
yorumları okumadan dırek atlıyorumArkadaşlar benim derdim tembellik, bir isteksizlik ki sormayın. Var mi benim gibi olan? Çok tembeldim eski de kaldı diyen. Bebeğime hakkıyla bakamıyorum kızım 10 aylık benim gibi olmasın.
Ev koca yokken savaş alanına dönüyor resmen :)Hem de nasıl. Sizin yine kendinizce "bahane"niz var bebeginizin uykusuz bırakmaları falan da sizi yorgun ve isteksiz hale getirebilir. Ben daha şimdiden sizin gibiyim. Çok bariz bir şekilde ev kirlenmeden temizlemiyorum ben :)
O da etken galibayorumları okumadan dırek atlıyorum
telefon tablet televızyon 3lusunden uzak dur bak nasıl calıskan oluyorsun
telefon cok etkılıyor kendıne sınır koy mesela sabah kalkınca elıne alma saat 3e kadaf hıc tlfn ve tv acma yapacak borsey bulamayımca ıa yaparsın merak etme bende oyle oluyor.O da etken galibabebek telefon bebek telefon ikilisi ile yaşıyorum
Deneyeceğimtelefon cok etkılıyor kendıne sınır koy mesela sabah kalkınca elıne alma saat 3e kadaf hıc tlfn ve tv acma yapacak borsey bulamayımca ıa yaparsın merak etme bende oyle oluyor.
Burcu nuz nedir bende siz gibiyim ama yogun kansızlık var ve depresyon birde balık burcu yum artık bu durumu kabullendimB12 eksik sadece. Annem her zaman beni yapamazsın dokunma etme diye telkin etti çocukluğumdan beri, su yaşıma geldim bahçeye yiyecek biseyler ekeceğim diyorum sen yapamazsın diyor hala niye böyle anlamıyorum.
Benim annemde bana hep yapamazsın beceremezsin derdi çocukluğumdan beri ve hala bisey yapmaya niyetlensem aynı telkinler uyarıyorum artık. Geçen bahçeye birşeyler ekeceğim dedim hemen sen yapamazsın... çok şey var söylenecek te anne iste söyleyip üzülüyorsun sonra. Su anki halimde onun da katkısı az değil.Valla ben de beslenmeden önce bir is yalnızlığım yoktu annem sürekli sen elleme kizim derslerine bak sen elleme kizim okuluna geç kalırsın sen elleme kizim vs.ben de yetistirilmeden kaynaklı olduğunu düşünüyorum tek çocuğum kardesim yok tabi evlenince sudan çıkmış balığa döndüm.ne zaman çocuğum doğdu isten istifa edip ev hayatına döndüm o zaman evimle yemeğimle duzenimle iç-içe geçtim diyebilirim.zorladim kendimi başarırsın dedim.simdi oğluma yemekler bize enginarlar tatlılar havada uçuşuyor.bir baslayin gerisi gelir eğer yeterli gücü bulamıyorsanız da bir uzmandan yardım alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?