Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evdeyseniz bol bol dusa girmenizi oneririm eyer kokuluysada teriniz. Yengem cok terleyip kokan insandi ondan biliyorum yanima yaklastikca kalk git dus al kokusuyosun diyodum onunda piskolijisini bozmustum zamanlaMerhabalar ben oldu bitti çok terleyen bi insanım bu durumdan çok rahatsızım normal terleme değil aşırı aşırı ve kokulu önerebileceğiniz yöntem veya roll ok deodorant var mı
Bi doktora gitseniz belki botox onerirMerhabalar ben oldu bitti çok terleyen bi insanım bu durumdan çok rahatsızım normal terleme değil aşırı aşırı ve kokulu önerebileceğiniz yöntem veya roll ok deodorant var mı
Ya şöyle çevreme rahatsızlık vermem biliyprum çünkü terlemeye başladığımı falan ona göre silerim tekrar sürerim hatta polyester veya koltuk altıma temas eden bir şey giyemem ama yinede işteEşimde çok terler ama kokmak başka bir olay yani ona bir baktırın eşimde kireç eksikliği demişti dr musluk suyu içmesini onermişti hattabende sporda donuma kadar terliyorum ama kokmam yani duzenli duş vucut spreyleri deolari duşta ayrı duş jelleri pelingler :)
Çok zararlı diyorlar bilemiyorum alaşım geliyor birisi diyor koltuk altımı şişirdi geri alamıyorumBende çok terlerim, rexona maximum protection 3x kullanıyorum memnunum
Çok zararlıymışdriclor un üstüne tanımam
![]()
Driclor Terleme Karşıtı Roll On 20 ml | Dermoeczanem.com
Driclor Terleme Karşıtı Roll On 20 ml ve tüm Driclor çeşitleri ve tüm seçkin dermokozmetik markalar vitaminler, bebek ürünleri Dermoeczanem'de.www.dermoeczanem.com
İyot eksikliği olabilir internetten baktım daEşimde çok terler ama kokmak başka bir olay yani ona bir baktırın eşimde kireç eksikliği demişti dr musluk suyu içmesini onermişti hattabende sporda donuma kadar terliyorum ama kokmam yani duzenli duş vucut spreyleri deolari duşta ayrı duş jelleri pelingler :)
Öğrenciyim aklımdaTerleme için özel hastanelerde işlem yapılıyor 6 aylık
Koltuk altı pedi kullanabılırsınız görüntü için
Diclor-siveno araştırın
Baharatlı yemeyin teriniz çok kokar o zaman
Pamuk çamaşırlar kullanın %100 hava alan
Dilan polatın ilk markasından memnunum ben. Gerçekten koku olmuyor. Tavsiye ederim.Merhabalar ben oldu bitti çok terleyen bi insanım bu durumdan çok rahatsızım normal terleme değil aşırı aşırı ve kokulu önerebileceğiniz yöntem veya roll ok deodorant var mı
Ya duş tabiki de alıyorum ama 1 saat sonra telrarEvdeyseniz bol bol dusa girmenizi oneririm eyer kokuluysada teriniz. Yengem cok terleyip kokan insandi ondan biliyorum yanima yaklastikca kalk git dus al kokusuyosun diyodum onunda piskolijisini bozmustum zamanla![]()
Evet bende baktım ama online da hep kargolama özensizdi alamadımDilan polatın ilk markasından memnunum ben. Gerçekten koku olmuyor. Tavsiye ederim.
Bir tahlil yaptırın derim, fiziksel bir sıkıntı yoksa yapacağınız başka bir şey yok. Sık sık duş alıp pamuklu kıyafetler giymek ve iyi bir rollon kullanmak dışında.
Arkadaşım duş aldım çıktım sporda donuma kadar terledim çenemden ter damlıyor ama kokmam senin dediğin çok başka birşey kokmamak için ürün kullanmiyorsun demek ki zararlı bilmem ne diye ama işte bizimkide burun bizede zararlıYa duş tabiki de alıyorum ama 1 saat sonra telrar
Endokrine gidip hormonlariniza baktirin.Merhabalar ben oldu bitti çok terleyen bi insanım bu durumdan çok rahatsızım normal terleme değil aşırı aşırı ve kokulu önerebileceğiniz yöntem veya roll ok deodorant var mı
Bence bu dertten muzdaribim her zaman iyi kokmaya özen gösteririm ama sadece koltukaltım terliyor , üzerimi giyiniyorum 5 dakika sonra koltuk altım terlemiş oluyor , botoks yaptırmayı düşünüyordum hamile olunca o da rafa kalktı buna çözüm bulan var mı yaaMerhabalar ben oldu bitti çok terleyen bi insanım bu durumdan çok rahatsızım normal terleme değil aşırı aşırı ve kokulu önerebileceğiniz yöntem veya roll ok deodorant var mı