• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok terleyen biriyim fikir verin lütfen

gggggulll

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2023
137
8
16
25
Merhabalar ben oldu bitti çok terleyen bi insanım bu durumdan çok rahatsızım normal terleme değil aşırı aşırı ve kokulu önerebileceğiniz yöntem veya roll ok deodorant var mı

Merhabalar ben oldu bitti çok terleyen bi insanım bu durumdan çok rahatsızım normal terleme değil aşırı aşırı ve kokulu önerebileceğiniz yöntem veya roll ok deodorant var mı
Evdeyseniz bol bol dusa girmenizi oneririm eyer kokuluysada teriniz. Yengem cok terleyip kokan insandi ondan biliyorum yanima yaklastikca kalk git dus al kokusuyosun diyodum onunda piskolijisini bozmustum zamanla 🤣

Bi doktora gitseniz belki botox onerir

Terleme için özel hastanelerde işlem yapılıyor 6 aylık

Koltuk altı pedi kullanabılırsınız görüntü için
Diclor-siveno araştırın

Baharatlı yemeyin teriniz çok kokar o zaman
Pamuk çamaşırlar kullanın %100 hava alan

Benımde koltuk altım fılan degil saclarımdan sular akıyor. Bu mevsım geldı evde ıkı bulaşık yıkasam kafamdan sular akıyor. Dışarı cıkıyorum ıkı yuruyorum su ıcınde kalıyorum. Başkalarına bakıyorum saclar kupkuru duruyor.

Eşimde çok terler ama kokmak başka bir olay yani ona bir baktırın eşimde kireç eksikliği demişti dr musluk suyu içmesini onermişti hatta 😁 bende sporda donuma kadar terliyorum ama kokmam yani duzenli duş vucut spreyleri deolari duşta ayrı duş jelleri pelingler :)

Eşimde çok terler ama kokmak başka bir olay yani ona bir baktırın eşimde kireç eksikliği demişti dr musluk suyu içmesini onermişti hatta 😁 bende sporda donuma kadar terliyorum ama kokmam yani duzenli duş vucut spreyleri deolari duşta ayrı duş jelleri pelingler :)
Ya şöyle çevreme rahatsızlık vermem biliyprum çünkü terlemeye başladığımı falan ona göre silerim tekrar sürerim hatta polyester veya koltuk altıma temas eden bir şey giyemem ama yinede işte

İyot eksikliği olabilir internetten baktım da

Dilan polatın ilk markasından memnunum ben. Gerçekten koku olmuyor. Tavsiye ederim.
Bir tahlil yaptırın derim, fiziksel bir sıkıntı yoksa yapacağınız başka bir şey yok. Sık sık duş alıp pamuklu kıyafetler giymek ve iyi bir rollon kullanmak dışında.

Evdeyseniz bol bol dusa girmenizi oneririm eyer kokuluysada teriniz. Yengem cok terleyip kokan insandi ondan biliyorum yanima yaklastikca kalk git dus al kokusuyosun diyodum onunda piskolijisini bozmustum zamanla 🤣
Ya duş tabiki de alıyorum ama 1 saat sonra telrar

Dilan polatın ilk markasından memnunum ben. Gerçekten koku olmuyor. Tavsiye ederim.
Bir tahlil yaptırın derim, fiziksel bir sıkıntı yoksa yapacağınız başka bir şey yok. Sık sık duş alıp pamuklu kıyafetler giymek ve iyi bir rollon kullanmak dışında.
Evet bende baktım ama online da hep kargolama özensizdi alamadım

Ya duş tabiki de alıyorum ama 1 saat sonra telrar
Arkadaşım duş aldım çıktım sporda donuma kadar terledim çenemden ter damlıyor ama kokmam senin dediğin çok başka birşey kokmamak için ürün kullanmiyorsun demek ki zararlı bilmem ne diye ama işte bizimkide burun bizede zararlı

Bence bu dertten muzdaribim her zaman iyi kokmaya özen gösteririm ama sadece koltukaltım terliyor , üzerimi giyiniyorum 5 dakika sonra koltuk altım terlemiş oluyor , botoks yaptırmayı düşünüyordum hamile olunca o da rafa kalktı buna çözüm bulan var mı yaa

Back
X