• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok terleyen biriyim fikir verin lütfen

Merhabalar ben oldu bitti çok terleyen bi insanım bu durumdan çok rahatsızım normal terleme değil aşırı aşırı ve kokulu önerebileceğiniz yöntem veya roll ok deodorant var mı
kıl tüy bırakmayın kendinizde hep temiz olsun. Soğan, sarımsak,baharatlı yiyecekler vs kokan yiyeceklerden uzak durun sabah akşam gerekirse duş alın Rexona Clinical Protection Kadın Stick bu çok iyi koku konusunda içeriğini bilmiyorum vücut peelingi yapın haftada bir, her duştan sonra vücut kremi sürün muhakkak pamuklu kıyafetle tercih edin benden bu kadar

Son düzenleme:
Bence bu dertten muzdaribim her zaman iyi kokmaya özen gösteririm ama sadece koltukaltım terliyor , üzerimi giyiniyorum 5 dakika sonra koltuk altım terlemiş oluyor , botoks yaptırmayı düşünüyordum hamile olunca o da rafa kalktı buna çözüm bulan var mı yaa
Koltuk altı pedi alın .

Merhabalar ben oldu bitti çok terleyen bi insanım bu durumdan çok rahatsızım normal terleme değil aşırı aşırı ve kokulu önerebileceğiniz yöntem veya roll ok deodorant var mı
Duştan çıkınca koltuk altınız nemliyken karbonat sürün terleseniz de ter kokmuyorsunuz.

Arkadaşım duş aldım çıktım sporda donuma kadar terledim çenemden ter damlıyor ama kokmam senin dediğin çok başka birşey kokmamak için ürün kullanmiyorsun demek ki zararlı bilmem ne diye ama işte bizimkide burun bizede zararlı
İnsanların yanında kokmuyorum zaten önlemimi alıyorum ama yetersiz geliyor bundan bahsediyorum tamam en çok terleyip kokmayan da sizsiniz anladım

İnsanların yanında kokmuyorum zaten önlemimi alıyorum ama yetersiz geliyor bundan bahsediyorum tamam en çok terleyip kokmayan da sizsiniz anladım
Ay insanlar saçmalıyor terlemek demek kokmak demek değil ya , herkes terleyince leş gibi kokmuyor çevrenizdeki kokarcaların hıncını burada çıkarmayın

duştan çıktıktan sonra rexona clinical protection kullanmanızı öneririm ,senelerdir yaz kış kullanırım yağ bezesi vs gibi bir sorun yaşamadım yine de kullanmak istemezseniz terleme botoksu yaptırabilirsiniz.

ek olarak kişisel bakımınızı uzatmadan düzenli yapıp su tüketimini arttırabilirsiniz, suyu az içince idrar bile daha yoğun olur ter konusu da öyle, bunları ilk adım olarak deneyin devam ederse doktora görünün.

Caudalie Vinofresh stick deo kullanıyorum ben de hamileyim memnunum. Koku varsa antibakteriyel sabunla duşta yıka kılını al. Yediğine dikkat et. Bol su iç. Hormonal durumları bilemiyorum iyot kullanabilirsen gebelikte takviye al sıkıntısı varsa

Ay insanlar saçmalıyor terlemek demek kokmak demek değil ya , herkes terleyince leş gibi kokmuyor çevrenizdeki kokarcaların hıncını burada çıkarmayın
Ya terliyorum evet kokulu bir ter ama burnum var çok şükür insanları rahatsız etmiyorum önlemimi alıyorum ama bu beni yoruyor psikolojik olrak bundan bahsediyorum yazan hanımefendinin naısl bir tavırla yazdığınında farkındayım teşekkürler sizede

Öncelikle herkesin yazdığı gibi bir doktora gidip sebebini öğrenin, terleyen biri olduğunuz için iç çamaşırı ve kıyafet seçimini buna göre yapıyorsunuzdur diye düşünüyorum, sık sık duş alıp koltuk altı temizliğinize de dikkat ediyorsunuzdur, bunun dışında 1 çay bardağı suyu kaynatıp içine 1 çay kaşığı karbonat, 4-5 damla lavanta yağı damlatıp iyice karıştırın, karışım soğuyunca bir sprey şişesine koyun.
2 çay kaşığı karbonata bir miktar limon suyu dökerek elde ettiğiniz macunu her duştan sonra koltuk altlarına sürüp çok az bir süre beklettikten sonra durulayın, koltuk altlarınızı kuruladıktan sonra yukarıdaki karışımı sıkın.

Ayrıca kimyasal olduğunu düşündüğünüz için roll on deodorant vb kullanmak istemiyorsanız Hindistan cevizi yağı, lavanta yağı ve çay ağacı yağlarından yapacağınız karışım da faydalı olabilir, koltuk altlarınız için antibakteriyel sabun da kullanabilirsiniz.

Tüylerinizi lazerle aldırın. Bende çok fazla olmasa da bir nebze böyle bir sıkıntım vardı lazerle geçti. Sebamedin. Roll on’ undan ben memnunum

Öncelikle herkesin yazdığı gibi bir doktora gidip sebebini öğrenin, terleyen biri olduğunuz için iç çamaşırı ve kıyafet seçimini buna göre yapıyorsunuzdur diye düşünüyorum, sık sık duş alıp koltuk altı temizliğinize de dikkat ediyorsunuzdur, bunun dışında 1 çay bardağı suyu kaynatıp içine 1 çay kaşığı karbonat, 4-5 damla lavanta yağı damlatıp iyice karıştırın, karışım soğuyunca bir sprey şişesine koyun.
2 çay kaşığı karbonata bir miktar limon suyu dökerek elde ettiğiniz macunu her duştan sonra koltuk altlarına sürüp çok az bir süre beklettikten sonra durulayın, koltuk altlarınızı kuruladıktan sonra yukarıdaki karışımı sıkın.

Ayrıca kimyasal olduğunu düşündüğünüz için roll on deodorant vb kullanmak istemiyorsanız Hindistan cevizi yağı, lavanta yağı ve çay ağacı yağlarından yapacağınız karışım da faydalı olabilir, koltuk altlarınız için antibakteriyel sabun da kullanabilirsiniz.
Deneyeceğim

Ya terliyorum evet kokulu bir ter ama burnum var çok şükür insanları rahatsız etmiyorum önlemimi alıyorum ama bu beni yoruyor psikolojik olrak bundan bahsediyorum yazan hanımefendinin naısl bir tavırla yazdığınında farkındayım teşekkürler sizede
Tiroid rahatsızlıgınız var mı hiç baktırdınız mı eğer baktırmaydısanız baktırın tiroid de terleme yapar aile hekimliği yada dahiliye doktoruna gidebilirsiniz.

Endokrine direkt gidemezsiniz dahiliye sevk etmesi gerek.

Back
X