çok tuhaf bi aile!!!

Ellibirincikisi

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
4.481
1.039
373
İstanbul
kızlar 3 yıldır evliyim eşimin ailesi burnumdan getirmedi ama beni çok ama çok kırdılar düşündüm hep bende hatalıyımdır diye ama bulamadım hatta eşim bile senin ne hatan olacak canım sen sadece beni çok sevdin ve beni kendine eş kabul ettin ailemde bunu çekemedi der.
evlendim kına geceme gelmediler nikahım oldu misafir gibi para takıp gittiler 3 yıl oldu bir kez olsun evime gelmediler defalarca çağırmama rağmen en sonunda zaten 2 yıl önce görümcem olayı bitirdi bizden tiksindiklerini hiçbir şekilde görüşmek istemediklerini itiraf etti ve bizde görüşmüyoruz haliyle.
neyse şimdiye kadar küçük görümcemin 2 kızı evlendi haberimiz oldu büyük görümcemin oğlu evlendi haberimiz oldu gelgelelim eşimin abisinin kızı 1 yıldır nişanlıymış bu ay evlenecekmiş haberimiz hiç olmadı sır gibi saklamışlar artık ne yapacaksak....
bunu eşimin dayısının gelininden öğrendim kadında şok oldu nasıl biliyorsunuz diye eşimde abisine sormuş abiside hee evet nişanlı evlencek demiş gelin bile dememiş yazıklar olsun daha bundan sonra ne iyi günlerinde olurum ne de kötü günlerinde bu gerçekten son damlaymış.kötükedihüso

Size değer vermedikleri aşikar.Görüşmemeniz en mantıklısı.Gelmediler,demediler,demeyin hiç.Huzurunuz yerinde hiç olmazsa.Niyetleri kötü,gelseler iki günde yıkarlar evinizi.Üzülecek,sinirlenecek bir durum yok.Keyfinize bakın.:smiley-cool:

aynen canım istemeyen gelinim ama keyifleri bilir bundan sonra.:umursamaz:
ben elimden geleni yaptım çok huzurluyumbayanssulusmile
ama sanmamki onlarda huzurlu olabilsinalsanaalsanasmile

Huzurluysan boşuna huzurunu bozma..
Zamanla kabullenirler seni , düzelirler , sende o zaman affetmek büyüklük der öpersin ellerini.
Şimdilik zaman bırak.

İlginç...boshayallersmile
Ben bu aileleri anlamıyorum zaten, iki kişi mutluysa ne diye huzur kaçırıyolar ki :kızgın:
Benim de bu haftasonu nişanım var, büyük görümcem gellmeyecekmiş...
Çok üzüldüm başta, ama gelmezse gelmesin artık takmıyorum :umursamaz:
Sen de keyfine bak bence hiç üzülmeye değmez. Kocanla mutluysan, o senin yanındaysa, sana güveniyorsa tmm... Gerisi booşşş

gerçekten çook tuhaflarmış.
peki neden haber vermemiş size abisi, kızının nişanlandığını?
Ya da neden görümcen sizden tiksiniyorum dedi ki!
Anladığım kadarıyla sadece sizi değil kardeşlerini de silmişler

eski konularına göz attım da siz evlendiğinizden beri tepkililer. alışmış olman lazım 3 senedir.

boşver. görme yüzlerini. eşinde ailesinin ne halde olduğunu biliyor. sen kendini üzme zaten eşin yeterince üzülüyordur böyle yapmalarına.

eşinle evlenmenizi istememe nedenleri neydi?

başka bir kızı mı uygun gördüler? yokdsa iş yada yaş yada eğitim farkı mı?

Hey Allah'ım ne tuhaf bir aileymiş gerçekten.
En baştan beri hiç bir sorununuz olmadığı halde mi böyle davranıyor bunlar.?bilmiyorumkismile

hiç düşünmeye bile değmez o güzel kafanı yorma... eşinle sen iyi olduktan sonra gerisi boş. görüşseniz daha kötü olur. relax ol....

boş ver takma kafana.hiç değilse size karışmıyorlar,bide düşünsene seni istemedikleri için kocanla aranızı bozmaya çalışıp huzurunuzu bozsalardı.neler duyuyoruz burda kaynanazade o istenmeyen gelinin(hatta istediği gelinin)burnundan fitil,fitil getiriyor.onun için yaptıkları bu olsun.hiç değilse bu yüzden eşinle aranızda kavga çıkmaz,birbirinize daha çok bağlanırsınız.

gerçekten tuhaflar böyle günlerde insan akrabalarını ister yanında sizle ne alıp veremedikleri varki anlamadım bence hiç takmayın kafanıza nasıl isterlerse öyle yapsınlar gün gelir devran döner

Kafana takmaya değmez. gelip huzur bozacaklarına gelmesinler daha iyi. sizin onlardan haber aldığınız gibi onlarda sizden haber alıyorlar. inadına gülün iyi geçinin. ilerde yaptıklarından çok utanacaklar...

amaaan böyleleriyle hiç görüşme daha iyi,sizi saymayanı ,istemeyeni napıcanız,bırakın ne halleri varsa görsünler. Sizde hiç bişeyinizde haber vermezsiniz olurbiter

YA ne guzel ıste sevgılı kardesım kaynanaya gıtme derdın yok bayramlarda kostur kostur gıtmek zorunda degılsın evıne dıgıpo delı dana gıbı ıs yapmak zorunda degılsın bısey yaparken onlarda o ıse dahıl olamazlar,ustunuzde hıcbır soz hakları yoktur,oglundan para ısteyıp durmaz,babası ölünce anası ustune kalmaz daha ne ıstıyosun bosssverrrr kocanla yoluna bak sennnn farkında degılsın ama sanslısın sen sanslıııı .öpüyorum

gerçekten çook tuhaflarmış.
peki neden haber vermemiş size abisi, kızının nişanlandığını?
Ya da neden görümcen sizden tiksiniyorum dedi ki!
Anladığım kadarıyla sadece sizi değil kardeşlerini de silmişler

işte neden haber vermediklerini bende anlamadım şimdiye kadar hiç aramız iyi olmadı ama öyle düğün bayram falan görüşürdük bu sefer benim de aklım almadı.
zaten ilk başta eşimi sildiler hayatlarından sonra da beni neden tiksindiği açık olduğumdan kaynaklanıyor ve üniversite mezunu olduğum için beni çok bilmiş sandılar bu yüzdende çekemediler.

eski konularına göz attım da siz evlendiğinizden beri tepkililer. alışmış olman lazım 3 senedir.

boşver. görme yüzlerini. eşinde ailesinin ne halde olduğunu biliyor. sen kendini üzme zaten eşin yeterince üzülüyordur böyle yapmalarına.

eşinle evlenmenizi istememe nedenleri neydi?

başka bir kızı mı uygun gördüler? yokdsa iş yada yaş yada eğitim farkı mı?

evet canım ilk günden beri sorunluyuz.
beni istememe nedenleri türbanlı olmamam açıkcası yaşam tarzım bu onlar için kapanamazdım yaş farkı var eşimle ama ona pek takılmadılar tek dertleri açık olmam ve onların memleketinden olmamam.

YA ne guzel ıste sevgılı kardesım kaynanaya gıtme derdın yok bayramlarda kostur kostur gıtmek zorunda degılsın evıne dıgıpo delı dana gıbı ıs yapmak zorunda degılsın bısey yaparken onlarda o ıse dahıl olamazlar,ustunuzde hıcbır soz hakları yoktur,oglundan para ısteyıp durmaz,babası ölünce anası ustune kalmaz daha ne ıstıyosun bosssverrrr kocanla yoluna bak sennnn farkında degılsın ama sanslısın sen sanslıııı .öpüyorum

kaydirigubbakcemile3 hakkaten dediğin gibi şanslıyım ben bu olayı cumartesi öğrendim işte eltimin kızının evleneceğini o zaman üzülmüştüm ama şimdi hiç umrumda değil allah mutlu etsin yarın birgün bebeğim olursa onlarda bebeğimle ilgili hiçbirşeyde olmayacaklar zaten sanmam merak etsinler.:mymeka:

Back
X