Çok ucuzca aldatilmisim tam 4 sene sonra öğrendim,intihar etmemek için kendimi Zor tutuyorum

Böyle adamlar dövmek lazım

sendeki ağızlar da maşallah...

Ay valla benim de gulesim geldi..konu sahibesi arkadaşim 'sendeki ağizlar da maşallah' derken arkadaş, senin HACI demenden bahsediyo heralde...kötü bi niyeti yok zannımca...ama bu kadar basit biri icin intihar etmeyi düşünmen garip...bence kesinlikle psikiyatriste gitmelisin...

Gerçekten ben kesin aldatıp aldatmadığını amlayamadım ama arkadaşı hangisi diye soruyosa iğrenç şeyler var orda böyle iğrenç adamlar için kendi canından vazgeçmeyi sakın düşünme bu günler geçicek inan seninde karşına düzgün biri çıkıcak bunu unutma

Hayır 4 yıl önce ki mevzuyu mu hatırladı arkadaşı demek sürekli olan birsey bu. Kocan mı senin ayrılırsın olur biter intihar niye?

Valla anlamak için 3 defa okudum intihar edecegine degse bari anlattigin sahisa bak kendini toparla insan sever guvenir doğal olarak kendini aldatmis o seni degil hayatından cikar onu yoluna devam et hersey daha güzel olur inşallah

Allah cezasını versin böylelerinin ya bu erkekler niye böyle anlayamıyorum...

arkadaşım karıya gitti ben girmedim kapıda bekledim gitmek zorundaydım bak anlatıyom değerimi bil
bundan sonrasını okumadım bile sende böyle konuşan düşünen biri için intihar edicem deme otur kıçının üstüne dua et allaha seni o yaratıktan kurtardı diye

50 tl karsiligi olmasa daha mi az uzuleceksin ?
Kankasi hangisi yazdigina gore aldatma olayi bi kerelik degil benden soylemesi

İntihar etmeye gitti galiba. Bu konu açıp gitmek nedir ya. Ben inanmıyım konunun gerçekliğine.

Beş para etmez biri için mi intihar etceksin ah saf kızım benim uzuldugune bile değmez

Hayatım keşke böyle bir tecrübe yaşamamış olsaydın,sanırım erkek arkadaşın ,ama her tecrübe insana çok şey öğretir.Şimdi daha dikkatle seçeceksin partnerini ,biliyorum kendini kötü hissediyorsun...Lakin zamanla geçecek .İnan kendini üzdüğünle kalacaksın.Bu arada zekâ Na bayıldım ...Seni hak etmediği gibi layık olduğu yerde bırak tatlımm...

Eee kankasina devam yazsaydin. Ne Zaman? Nerde?
Neden intihar etmeyi düsünüyorsun ve kuzum deger mi hic? Onu nasil sevdiysen baskasinida seversin. Bu hayatta kimse vazgecilmez degil ... anneden babadan haric.
Ama annesiz babasiz yasiyanlsr bile var, evlat acisi, evlat hasreti cekenler var ... Sen 4 yildan bahsediyorsun :) yat kalk sükret ki 10 senede senden gizli tutardi o asagalik herif ama pirt diye cikti yalani :) yani 4 senene aglama ... Daha nice seneler görücen insallah :)
Kendine baska ugraslar ara ve bol bol komedi izle :)) kiz arkadaslarinla cik kafa dagit :))

Evetttttt bi pskiloga gitmelisin ama sevgilin seni aldattigi icin degil intihar etmeyi dúsündügün icin.
Artik insanlar bunun icin bosaniyor yuvasini yikiyor cocuklariyla bile ayriliyorlar ki sen daha sevinmelisin böyle bi adamla evlenipde coluk cocugun olduktan sonra aldatilmadigina...
Intihar etmeyi birak bi kenara bence kalk 2 rekat sükür namazi kil rabbim seni kurtardigi icin sükret bence.
Malesef hicbirimizin hosuna gitmesede kadin erkek aldatilmak bazi adam olamayan şahsiyetler yapiyor iste.
Ucuz demissin de bu isin ucuzu pahalisi olmaz malesef 5 milyar verse kadina üzülmeyecekmiydin aaa degmis mi diyecektin.
Arkadasi sormus hangisi diye gerisini sen düsün artik kac kere aldattiysa .
Rabbimin sevdigi kuluymussun ki sana bunlari göstermis sükret .
Ne intikam ne baska bisey koyver gitsin bunlar icin degmez .
Adam olan aldatmaz zaten aileni seni sevenleri düsün.
Seni sevmeyen aldatan bi adam icinmi ölmek istyosun yapma bunu düsünüp intihar etmek istiyorum deyip o adam icin kendini günaha bile sokmaya degmez inan ki degmezzzz.
Hayattaki hersey insani olgunlastirr büyütrmüs bi ders daha aldim de veee yoluna bak.

Bu adamı senin mide nasıl kabul etti ki zaten. Bir de övünerek söylüyor içerdeki arkadaşını kerhane fedaisi gibi dışarıda beklediğini sanki marifetmiş gibi yuh yani. Zaten onu duyunca bırakmalıydın bir kere ne bekliyordun ki.

1000 tl ye aldatsa pahaliya aldatildm diyip oh mu cekecektiniz.aldatilmak aldatilmaktir ucuzu pahalisi mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…