Çok ucuzca aldatilmisim tam 4 sene sonra öğrendim,intihar etmemek için kendimi Zor tutuyorum

Çok ucuza derken miktar yüksek olsaydı acınız mı hafiflicekti.Hayret ya

Başka işin yok seni aldatan biri için intihar edecen!
Hayatındaki insanın gerçek yüzünü gordugun için sevin ve arkana bakma.
Ayrıca bu aldatma olayi 4 yıl onceyse şimdi arkadaşına yazdıysa demesini 4 yıl önceki şey nerden aklıma gelsin ? Diye.
4 yıl önce yaşanmış ama aldigin cevap çok güncel !

Hayir yani intihar etmeye kalkissaniz bu erkek arkadas bile sasirir, benim gibi bir adam icin deger mi niye yapti bu kiz bunu diye. Cok sinirlisiniz galiba, ucuza aldatilmisim neyin nesi ki? Birak erkek arkadasi kocami yakalasam evden kovar bosanirim. Ne intihari ne hayata küsmesi. Kesin görüsmeyi engelleyin her yerden olsun bitsin. Ne kadar abartmissiniz.

Aptalin biri seni 4 sene önce aldatıyor ve sen bunu yeni öğrendin kendini öldürmek istiyorsun pskologluk oluyorsun pess allah başka dert vermesin sana yoksa boğazdan atarsın kendini. Yıllarca evli çocuklu olup aldatılanlar napsin canım

parasız paralı fark etmez anacım, isterse travestiyle ister hayat kadınıyla ister bir başkasıyla birlikte olsun, o ruhla baska bir bedene dokunabiliyorsa seni hiç sevmemiştir, şayet, zaten yalancıymış. hem aldatılmış hem yalana maruz kalmışsın. yoluna bak bence . geçmiş olsun.Rabbim hayırlı kısmetler cıkarsın karşına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…