Çok ucuzca aldatilmisim tam 4 sene sonra öğrendim,intihar etmemek için kendimi Zor tutuyorum

Arama kayıtlarına gir numaranın üstüne basılı tut reddedilenler listesine ekle yazar mesaj olarakta spam kutusuna at gelen mesaj spama duser

Boyleleri ici hic degmez. Evet cok zor ama gecicek bugunlere gulecek ona harcadigin zamana aciyacaksin.

Taktigi begendim, akilli bi kizsin.
Samsunglarda fark varmi bilmiyorum ama benim samsungda play store dan block call diye yazdiginda engelleye biliyosun istedgin numarayi hem mesajni hemde aramalarini.

Ayyy iğrenç böyle bi Adam için mi üzülüyorsun bence saçmalama ve kendine gel. Öyle iğrenç kadınlarla takılan Ada'm hastalıkta kapmıştır. Kurtulduğuna şükret. Allah sana o Ada'mdan kurtulman için temiz bi kapı açmış. Şükret ve düzgün bi insanla evlen inşallah

Ayyy iğrenç böyle bi Adam için mi üzülüyorsun bence saçmalama ve kendine gel. Öyle iğrenç kadınlarla takılan Ada'm hastalıkta kapmıştır. Kurtulduğuna şükret. Allah sana o Ada'mdan kurtulman için temiz bi kapı açmış. Şükret ve düzgün bi insanla evlen inşallah

Yanlışlıkla sana yazmışım msjı kusura bakma.

lmeye değmeyecek birio yaşamana bakk

Şimdi diyeceğim çok acayip gelecek belki ama öğrenmene çok sevindim ben, ya bununla bir ömür yaşasaydın öğrenmeyip de evlenseydin falan. ıyy.

Evlenmeden önce kimse diyemez eşim yapmadı geçmişini asla bilemeyiz o da bizimkisi istisnalar hariç ama sen hayatindayken ki 4 sene diyosun bağlılık sadakat olmalı bu kadar zaman sen hayatindayken yapmamaliydi ıyiki bitmiss

şimdi beni topa tutacaksınız ama ben çok kızmadım ya..bekar bi erkek gitmesi normal en azından parayla işini görüyor..başkasının karısına göz dikenler,çocuklara sarkanlar falan iğrenç şeyler evet ama dediğim gb.buna kızmadım bu aldatmada olmaz bence evli olsan seni bırakıpta oralara gitse evet bu aldatma ama şuanki değil..bütün bekarlarda gitmiştir bence

Oraya kadar gidip kapıda mi beklemis çocuk muyMuş arkadaşı yalnız gidemiyo

Aldatmayacak adam boyle bir cumle kuramaz 'kariya gitti'. Gerci aldatan adam da bu cumleyi kurmaz. Ustelik madem yediniz nane ne diye gelip kiza kapida durdum diyorsun. Adam aslinda aldattim demis, gidip kapida durmak ne. Tovbe estagfurullah korkmasin diye elinden mi tutmus, kotu kotu konuscam gideyim ben en iyisi

Hem de 1 değil daha fazla kişiyle aldatılmışsın.
Seviyorum demesine fırsat bile verme.
Midesizlik diz boyu.

Gun gecmiyor ki Kk'da yine ben sok ben iptal bir yorum gormeyelim. Nasil aldatma sayilmaz? Aldatilma sayilmasi icin illa bir imza mi gerekiyor? Konu sahibesi 4 yilini paylasmis o insanla. Vallahi biz kadinlara sasiyorum biz bile aldatmayi normal karsilar olmusuz, erkekler ne yapmasin

Şaka mı?
Aldatma sadece evliyken olmaz.
Bu kadar midesiz bir adamdan da sevgili olmaz.
Tüm bekarlar gitmiştir de kötü bir genelleme.
Ben adam olan adamın gittiğine inanmam (genelevden bahsediyorum).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…