Boyleleri ici hic degmez. Evet cok zor ama gecicek bugunlere gulecek ona harcadigin zamana aciyacaksin.Herkese iyi akşamlar biraz önce aldatildigimi öğrendim ve o şahsi engelledim ama telefonumdan engelleyemedim samsung e7 nasl engelleniyor bilen varsa yazarsa çok sevinirim, olayı anlatiyim farklı sehirlerdeydik bana hep aşık olduğunu yapamayacagi şeyin olmadığını falan söylüyordu ama bir gorseniz,seviyo derdiniz.. 50 tl karşılığı, bu kısmı düşündukce ellerim titriyor. Şuan sadece ölmek istiyorum sadece. Lütfen nası dayanıcam ben söyleyin. Bana anlatmıştı bende dürüst bu adam demiştim biliyor musunuz şu iğrenç şekilde anlatmıştı " arkadaşım kariya gitti ben gitmedim bekledim kapıda gör nası biri oldugumu" ona bile kizmistim mecburiyeten gittim yalnız birakamazdim demisti.. ben onun için hiç bir erkege bakmadım bile.. Bu bendeki sevgi bitmiyo, bana mustehak. İşte ilk defa affedemeyecegim bişey yaptı hayatımda ilk defa aldatildim ben hayatımda hiç sevilmedim ya oda onlardanmis. Ama öğrenme taktiğimi dinleyin: face sifresini verdi bana bende girdim şifreyi değiştirdim arkadaşına yaptigim kız çok iyiydi yazdım oda hangisi yazdı paralı olan mi evet hacı dedim ne kadar para vermiştim ben ona.. öğrenmek için böyle bişey düşündüm ve hersey yalanmis.. şimdi seni seviyorum yazar, o kadar yüzsuz ki napıcam ben ya lütfen dalga geçmeyin gerçekten çok kötü durumdayım psikoloğa gitmeyi düşünüyorum fayda sağlar mi acaba
Ayyy iğrenç böyle bi Adam için mi üzülüyorsunBir de hangisi diye sormuş adam. Kaç tane varsa artık. İğrenç biriymiş. Zaten ben olsam "arkadaşım KARIYA gitti" dediği anda terk ederdim. Ucuzluğu kurduğu cümleden belli.
Neyse ki güzel bir dedektiflikle öğrenmişsin gercek yüzünü, bas tekmeyi gitsin. Düzgün erkekler de var, bunlar vakit ve moral kaybı sadece.
Ayyy iğrenç böyle bi Adam için mi üzülüyorsunHerkese iyi akşamlar biraz önce aldatildigimi öğrendim ve o şahsi engelledim ama telefonumdan engelleyemedim samsung e7 nasl engelleniyor bilen varsa yazarsa çok sevinirim, olayı anlatiyim farklı sehirlerdeydik bana hep aşık olduğunu yapamayacagi şeyin olmadığını falan söylüyordu ama bir gorseniz,seviyo derdiniz.. 50 tl karşılığı, bu kısmı düşündukce ellerim titriyor. Şuan sadece ölmek istiyorum sadece. Lütfen nası dayanıcam ben söyleyin. Bana anlatmıştı bende dürüst bu adam demiştim biliyor musunuz şu iğrenç şekilde anlatmıştı " arkadaşım kariya gitti ben gitmedim bekledim kapıda gör nası biri oldugumu" ona bile kizmistim mecburiyeten gittim yalnız birakamazdim demisti.. ben onun için hiç bir erkege bakmadım bile.. Bu bendeki sevgi bitmiyo, bana mustehak. İşte ilk defa affedemeyecegim bişey yaptı hayatımda ilk defa aldatildim ben hayatımda hiç sevilmedim ya oda onlardanmis. Ama öğrenme taktiğimi dinleyin: face sifresini verdi bana bende girdim şifreyi değiştirdim arkadaşına yaptigim kız çok iyiydi yazdım oda hangisi yazdı paralı olan mi evet hacı dedim ne kadar para vermiştim ben ona.. öğrenmek için böyle bişey düşündüm ve hersey yalanmis.. şimdi seni seviyorum yazar, o kadar yüzsuz ki napıcam ben ya lütfen dalga geçmeyin gerçekten çok kötü durumdayım psikoloğa gitmeyi düşünüyorum fayda sağlar mi acaba
Yanlışlıkla sana yazmışım msjı kusura bakma.Ayyy iğrenç böyle bi Adam için mi üzülüyorsunbence saçmalama ve kendine gel. Öyle iğrenç kadınlarla takılan Ada'm hastalıkta kapmıştır. Kurtulduğuna şükret. Allah sana o Ada'mdan kurtulman için temiz bi kapı açmış. Şükret ve düzgün bi insanla evlen inşallah
Oraya kadar gidip kapıda mi beklemis çocuk muyMuş arkadaşı yalnız gidemiyo'arkadasim kariya gitti' gibi bir cumle kuran adam aldatmazsa sasardim.
Oraya kadar gidip kapıda mi beklemis çocuk muyMuş arkadaşı yalnız gidemiyo
Gun gecmiyor ki Kk'da yine ben sok ben iptal bir yorum gormeyelim. Nasil aldatma sayilmaz? Aldatilma sayilmasi icin illa bir imza mi gerekiyor? Konu sahibesi 4 yilini paylasmis o insanla. Vallahi biz kadinlara sasiyorum biz bile aldatmayi normal karsilar olmusuz, erkekler ne yapmasinşimdi beni topa tutacaksınız ama ben çok kızmadım ya..bekar bi erkek gitmesi normal en azından parayla işini görüyor..başkasının karısına göz dikenler,çocuklara sarkanlar falan iğrenç şeyler evet ama dediğim gb.buna kızmadım bu aldatmada olmaz bence evli olsan seni bırakıpta oralara gitse evet bu aldatma ama şuanki değil..bütün bekarlarda gitmiştir bence
şimdi beni topa tutacaksınız ama ben çok kızmadım ya..bekar bi erkek gitmesi normal en azından parayla işini görüyor..başkasının karısına göz dikenler,çocuklara sarkanlar falan iğrenç şeyler evet ama dediğim gb.buna kızmadım bu aldatmada olmaz bence evli olsan seni bırakıpta oralara gitse evet bu aldatma ama şuanki değil..bütün bekarlarda gitmiştir bence
yarışmayı bulamadım ki ben...En güzel nickli üye yarışmasında bana oy verdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?