Çok umutsuz

Nadas

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
2.925
55
358
39
İstanbul
kızlar merhaba
söze nasıl başlamalıyım bilmiyorum,şuan iyi giden bir ilişkim var 3 yılı devirmek üzereyiz
ünivden bir arkadaşım var erkek okadar iyi okadar insalcıl biri ki..ve geçen seneden beri beri sevdiğini itiraf etti,bende o üzülmesin kırılmasın diye elimden geleni yaaptım heralde
o bunu yanlış anlamış olacak ki daha ileri gitmeye başladı,bunun üzerine ben bunla ilişkiyi kestim ve dün akkşam çektiği mesaja bakarmısınız: sen sevdiğinle mutlu ol yeter,beni düşünme artık ben alıştım her gün uyanırken gözyaşlarımı silmeye sevdiğim insanla bir ömür beraber olamayacağıma ve sevdiğimin beni asla sevmeyeceğine,alıştım artık sensizliği düşündükçe kalbime bıçak saplanmasını aklımı yitirecek gibi olmaya sevdiğimin başkasının kollarında olduğunu düşünüp hergün ölmeye alıştım artık,ama yine de hep diyeceğim ki iyi ki varsın iyi ki karşıma çıktın sevdiğinle çok mutlu ol inşallah,allaha emanet olkızlar şu mesaja bakar mısınız?çok üzülüyorum onun için ama elden ne gelir haytımda biri zaten onu tanımadan öncede vardı ben ona asla meyletmedim,ilgi göstermedim çok üzülüyorum bu haline çok iyi karakter sahibi bir arkadaşım
ne yapmalıyım ne olur birşeyler söyleyin..

canım zaten senın 3 yıldır bırlıkte oldugun bırı varmış....
bence bıraz duygu somurusu yapmış....bırazda kıskanclık...
sevıyorda olabılır ama ...senın baskasına aıt oldugunu bıle bıle araya gırmekte hoş degıl...
cıddı cıddı konuş o kısıyle...rahatsız etme dıye....
ılgıyı alakayıda kes bence...
cunku...sımdı devam eden ılıskınede zarar verebılırsın...

İşte "kızla erkek yakın arkadaş dost olamaz olursada tehlikeli olur ateşle barut yan yana durmaz...Birinden biri illa ki bişeyler hisseder" derim hep...
Ve işte bi örnek daha....

Canım gururun okşanmış belli a.s
Ama bu seni bi hataya sürüklemesin dikkatli ol:delphin:
Hala arkadaşım diyorsun o belli ki öyle bakmıyor bence ilişikini kesmelisin uzun bi süre ve 3 yıllık sevgilim dediğin insanla bunu görüşüp anlaşmalısın , aynısı tersi durumda olabilir bi düşün bence yerimseniben

canim anladigim kadariyla simdiye kadar arkadasini kirmamak icin cok nazik davranmissin.
ama arkadasin senin bu davranislarini yanlis anlamis.
su saatten sonra al karsina konus ben nezaketimden sana bir sey demedim bana boyle seyler yazma de.
sevgilin duysa sana da kizar, ben de olsam kizarim biraz da senin sinir koyman lazim is sende bitiyor.

Merhaba. Erkek arkadasin daha ileri gitmeyi istemis. Sen iliskinizde ileri gitmeni istemedigini ona söyledinmi yoksa arkadasligini hemen kestin? Eger ona söylediysen o istegine saygi duydumu? Saygi duyduysa ozaman onun karakteri iyi bence. Saygi duymadiysa ve seninde ileri gitmeni zorlamissa O zaman bence davranisinla iyi yapmissin. Sanirim o mesajlada seni geri kazanmayi istiyor. Sana en iyisini dilerim ve mutluluklar

Onunla arkadaşlık ilişkini keseceksin..
Başka birşey yapamazsın bu saatten sonra..

Son düzenleme:
bence sen kendini iliskine bak, kendi iliskini dert et..
bu devirde bütün iliskiler biterken, bende kesin iliskinde bir sorun
var konu actin sandim.. öyle bir durum olmadigina sükret..
bu cocuklada duygucikmazinin dedigi gibi alakani kes..
nerden bileceksin, yarin birgün seni rahat birakmayip
iliskinizini bozmayacagini, cünkü mesajindaki laflardan seziyor insan..

Ya için fesat diyeceksiniz belki ama okur okumaz ilk aklıma gelen şeyi yazmak istiyorum.

Bence bu mesajın tek amacı baştan sona duygu sömürüsü ve kendini acındırarak bir sonuca ulaşmaya çalışmak. Hiçbir insan "gerçekten" sevdiği bir insana bu kadar insanın içini cız ettirecek, duygularıyla oynayacak, kendini suçlu hissettirecek şeyler yazmaz.

Hele ki er kişi edebiyle susar, sevdiceğinin hayatına saygı gösterir ve erkek gibi çekilir, çok konuşmaz.

Yani cidden çok özür dileyerek söylüyorum ama bu arkadaşınız ya çok fazla film seyretmiş ya da sağ gösterip sol vurmaya çalışıyor. Ben sizin yerinizde olsam tek bir "sağol" mesajı yollar bu saatten sonra da mesafemi hep korurdum.

Seni gerçekten seven insan seni üzmeyendir zaten...bu ne böyle yahu...

Arkadasin iyi biri olabilir, ama sevdigi kizda olsa eger baska biriyle beraber oldugunu biliyorsa böyle bir mesaj cekmezdi.
Erkekler kendi aralarinda bu tarz erkeklere ne diyor biliyor musun?
Cok afedersiniz, lafim meclisten disari; p...
Anlayan anladi.
Uzak dur, alakani kes.

Bence bir daha görüşme. görüşmeniz anladığım kadarıyla artkadaşına da zarar veriyor. biz kadınlar daha duygusalız ve erkekler bu duygusal yaklaşımları bazen yanlış algılayabiliyorlar. sanırım bu arkadaşlıkta da böyle oldu. sen eğer sevdiğinle mutluysan bunu erken zamanda bitir. arkadaşlık ikinize de zarar verir bence. selamlar...

cnm merhaba.bence çok üzülme bir süre sonra unutur.aksi takdirde üzülmesin diye bocalarsan yine umutlanıcak.erkeklere acımaya gelmez pek.ayrıca çok arabesk geldi bana.bilmiyormu başkasıyla çıktığını.

yapacağın en doğru şey; hiç bir şey yapmamak olacaktır :kahve:
görme duyma bilme
aşkından ölüyomuymuş bırak ölsün (ölmek mölmek hikaye hiç bişi olmaz)
hayatına devam et
birileri üzülmesin kırılmasın diye iyi niyet gösterme asla
zira merhametten maraz doğar:delphin:

Hiç birsey yapamazsin...
platonik bir ask...zamanla unutur...suan sevdiginden acisindan dolayi sana bu msjlari çekiyor
o yuzden ben erkek-kiz arkadasligina karsiyim, inanmiyorum, hep boyle sorunlar çikiyor maalesef...
uzak dur..mesafeli davran...ona yapabilecegin en guzel yardim.

hep şimdiye kadar aman kalbi kırılmasın,aman üzülmesin diye düşündüm
kızlar hep sustum onu incitmemeye çalıştım,eğer erkek arkadaşım bir duysa
beni tabir-i caizse kıtır kıtır keser,sanırım ben fazlaca duygusal yaklaştım olaya
onun yerine kendimi koydum canının acımasını istemedim,ama biraz da tabi bu ve
buna benzer şeyler duymak gururumu okşadı,ama tamamen iyi niyetimden neyaptımsa...

cnm merhaba.bence çok üzülme bir süre sonra unutur.aksi takdirde üzülmesin diye bocalarsan yine umutlanıcak.erkeklere acımaya gelmez pek.ayrıca çok arabesk geldi bana.bilmiyormu başkasıyla çıktığını.

canım biliyor en başından beri biliyor hemde
benim onla tanıştıgım ilk günden beri parmağımdaki yüzüğü
görüyordu,hayatımda biri olduğunu biliyordu ve işin ilginç tarafı şuan onun
hayatında da biri var ama ben seni seviorum deyip duruyo..

görüşmeyi kesmişsin takrardan hiç başlama zaten hayatında da birisi varmış zamanla unutur o ama görüşme görüşmeye devam edersen kurtulamazsın o zaman ve daha çok bağlanır. sen kendi sevgilinle vakit geçir onu düşün o da kendi sevgilisiyle o senin arkadaşlığını kullanmış.

Sana yolladığı mesaja cevap bile verme. Hiçbirşey olmamış gibi davran ve arkadaşlığınızı da bıçak gibi kes. Eğer bunları yapmazsan hep "bir umut" diyerek bekleyecek. Onun bu yapmacık haline acıyıp yanlış anlamayı düzeltmeye çalışma yoksa acınacak hale düşersin...

Back
X