artık ne yapacağımı bilmez bi haldeyim canım yanıyo ben 6 aylık evliyim daha severek evlendim zorlukalrla mücadele ederek ve 8 haftalık hamileyim ama eşimle hiç anlaşamıyoruz sürekli bağrışma dün çok kötü kavga ettik dün facebokta benimde tanıdığım daha doğrusu 2 defa gördüğümüz bi kızı eklemiş normaldede vardı da nasıl olduysa çıkmış tekrar eklemiş ordan bi başladık ağzımıza ne geliyosa söyledik biraz da patlama noktası oldu o eşim arakadaşlarına çok düşkün varsa yoksa onlar kumar oynuyo iddaa oynuyo sürekli ve ben yakalıyorum bana sürekli küçük oynadığını söylüyo elinde telefon sürekli maç takip ediyo ben ve bebek umrunda değiliz benim fikirlerime hiç önem vermiyo anında bağırıp küfrediyo dün kavga ettiğimizde eve gelmicem demişti 11 de çıktı geldi ben yattım konuşmadık bile zaten çok kötü kavga etmiştik eşimi kendime döndüremedim dualar ediyorum oda olmuyo hiçibişey istemedim ondan huzur istedim aile olamyı kenetlenmeyi beceremedik imreniyorum gördüğüm çiftlere bebeğimi düşünüyorum ağlamıyım diyorum ama dayanamıyorum
Kavgalarınızın temelinde hangi sebep yatıyor? Eğer ufak tefek şeylerden dolayı evde sürekli hırgür varsa adam da kendini dışarı atmış olabilir. Bebeği ikiniz de istediniz mi? Eşiniz tam adapte değilse duruma bu baskıdan dolayı çok bunalmış olabilir.Evde sesler yükselmeye başladığı anda devam ettirmek yerine ortam değiştirin, sorununuz büyük ölçüde çözülür. Sinirle konuşmaya devam ederseniz ortalık karışır.
sende eşin gibi umursamaz ol,
sadece bebeğin ve kendini düşün,onu kendi haline bırak,belki anlar hatasını,
kendine uğraşlar bul (kurs vs) kafanı dağıt hamilesin üzme kendini,
daha 6 ayda sana küfrediyorsa ondan ne beklenir, ayrılmam çocuğum için katlanırım diyosan ondan vazgeçerek yaşa derim,
bebek için çok erken canım bee...
hadi kendinizi düşünmüyorsunuzda karnındaki..
kumar oynayan bir adam..
yarın cocugunun bogazından kısıp kumar oynar...
yazık günah ya.....
artık ne yapacağımı bilmez bi haldeyim canım yanıyo ben 6 aylık evliyim daha severek evlendim zorlukalrla mücadele ederek ve 8 haftalık hamileyim ama eşimle hiç anlaşamıyoruz sürekli bağrışma dün çok kötü kavga ettik dün facebokta benimde tanıdığım daha doğrusu 2 defa gördüğümüz bi kızı eklemiş normaldede vardı da nasıl olduysa çıkmış tekrar eklemiş ordan bi başladık ağzımıza ne geliyosa söyledik biraz da patlama noktası oldu o eşim arakadaşlarına çok düşkün varsa yoksa onlar kumar oynuyo iddaa oynuyo sürekli ve ben yakalıyorum bana sürekli küçük oynadığını söylüyo elinde telefon sürekli maç takip ediyo ben ve bebek umrunda değiliz benim fikirlerime hiç önem vermiyo anında bağırıp küfrediyo dün kavga ettiğimizde eve gelmicem demişti 11 de çıktı geldi ben yattım konuşmadık bile zaten çok kötü kavga etmiştik eşimi kendime döndüremedim dualar ediyorum oda olmuyo hiçibişey istemedim ondan huzur istedim aile olamyı kenetlenmeyi beceremedik imreniyorum gördüğüm çiftlere bebeğimi düşünüyorum ağlamıyım diyorum ama dayanamıyorum
Off ki ne offff…
Maç
İdddaa
Arkadaş canlısı
Küfürbaz
Gece hayatı olan
Kızlara ilgili…
Kaç tane iğrenç şey saydım. Hepsi var eşinde. Çok üzücü canım ya.. bunları bilmiyor muydun evlenmeden önce? Yeni çıkmamıştır bu alışkanlıklar…
Allah ıslah etsin, akıl fikir versin inşallah. İnşallah düzelir, gönülden diliyorum.
of of offffff, daha çok yeni evlisin, kendine de kzııyorsundur bilerek evlendm die ama bu süreçte yapman gerekn en önemli şey kendine iyi bakmak, sakin olmay açalışmak, bi süre de eşine yüklenme, beklentilerini sıfırlamay açalış ondan,, biraz sakin kal, düşün, onu da sakin bırak. allah yard olsun...
böle olsun istemedim hiç aile olmaktan başka dileğim yoktu allah herkesin yardımcısı olsun
canımm senı okadar ıyı anlıyorumkı cunku aynı seylerı bende yasıyorumm evlendıkten 2 ay sonra hamıle kaldım... O kdaar cok dussun ıstedım sevınemedım bıle bebegıme. Hergun aglıyorumm hıc umrunda degılım. Bebek olmasa bosancam dıorumm kımsyee anlatamıyrummm cok umutsuzumm
yok korunmuyordukk ve cok ıstıyordum ben bebek sahıbı olmayı esımde ısteksız degıl hatta görenn ne kadar heveslı der ama lafta herseyy.. Hamıle kaldıktan sonra sorunlar basladı zor bı hamılelık gecırdımm ve benı hıc anlamadı halen zor gunler gecırıyrmm bılmıyorumm belkıstresınde etkısı var ama cok yalnızlık cekıyorumm sabah gıdıyor ve akşam kaçta gelcegı bellı bıle degıl ne arıyor ne soruyor ve bana kızıyor ben arkadaslrınla gıt bulus demiyormusum onlara vakıt ayırmaıyrmus.nasıl hamile kaldınız ? Yani korunuyormuydunuz ? Hani düşsün istemişsinizya korunduğunuz halde mi hamile kaldınız ?
Yoksa isteyerek hamile kaldınızda eşiniz ters tepki verince mi düşsün istediniz ?
daha evliliğiniz oturmadan birde bebeğin sorumluluğu binmiş omuzlarınıza, keşke önce eşinin evliliğe adapte olduğuna inanana kadar bekleseydin , madem olmuş artık tartışmadan sürekli sabırla konuşarak onu doğru yola yönlendirmen gerekiyor, artık baba olacağının bilincine varmalı. Umarım o kötü alışkanlıklarından da sıyrılır. Kumar derken sadece iddia mı oynuyor , küçüğü büyüğü olmaz elbet ama benim eşimde sürekli iddia oynar her gün. doğru düzgün tv bile izleyemem aralarda hep maç elde telefon hep nette maçlarla bozcaksın kafayı diyorum hep dalga geçiyorum ama kendi haline de bırakıyorum inada bindiriyo işi çünkü.
benimki bence abartıyo eve gelir gelmez aynı şeyle sohbet yok bebeği düşünüyorum zaten böle hayal etmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?