çok umutsuzum

Seclsare

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
1.618
662
323
Aydın
artık ne yapacağımı bilmez bi haldeyim canım yanıyo ben 6 aylık evliyim daha severek evlendim zorlukalrla mücadele ederek ve 8 haftalık hamileyim ama eşimle hiç anlaşamıyoruz sürekli bağrışma dün çok kötü kavga ettik dün facebokta benimde tanıdığım daha doğrusu 2 defa gördüğümüz bi kızı eklemiş normaldede vardı da nasıl olduysa çıkmış tekrar eklemiş ordan bi başladık ağzımıza ne geliyosa söyledik biraz da patlama noktası oldu o eşim arakadaşlarına çok düşkün varsa yoksa onlar kumar oynuyo iddaa oynuyo sürekli ve ben yakalıyorum bana sürekli küçük oynadığını söylüyo elinde telefon sürekli maç takip ediyo ben ve bebek umrunda değiliz benim fikirlerime hiç önem vermiyo anında bağırıp küfrediyo dün kavga ettiğimizde eve gelmicem demişti 11 de çıktı geldi ben yattım konuşmadık bile zaten çok kötü kavga etmiştik eşimi kendime döndüremedim dualar ediyorum oda olmuyo hiçibişey istemedim ondan huzur istedim aile olamyı kenetlenmeyi beceremedik imreniyorum gördüğüm çiftlere bebeğimi düşünüyorum ağlamıyım diyorum ama dayanamıyorum

Kavgalarınızın temelinde hangi sebep yatıyor? Eğer ufak tefek şeylerden dolayı evde sürekli hırgür varsa adam da kendini dışarı atmış olabilir. Bebeği ikiniz de istediniz mi? Eşiniz tam adapte değilse duruma bu baskıdan dolayı çok bunalmış olabilir.:25: Evde sesler yükselmeye başladığı anda devam ettirmek yerine ortam değiştirin, sorununuz büyük ölçüde çözülür. Sinirle konuşmaya devam ederseniz ortalık karışır.

Son düzenleme:
sende eşin gibi umursamaz ol,
sadece bebeğin ve kendini düşün,onu kendi haline bırak,belki anlar hatasını,
kendine uğraşlar bul (kurs vs) kafanı dağıt hamilesin üzme kendini,
daha 6 ayda sana küfrediyorsa ondan ne beklenir, ayrılmam çocuğum için katlanırım diyosan ondan vazgeçerek yaşa derim,

bebek için çok erken canım bee...
hadi kendinizi düşünmüyorsunuzda karnındaki..
kumar oynayan bir adam..
yarın cocugunun bogazından kısıp kumar oynar...
yazık günah ya.....

artık ne yapacağımı bilmez bi haldeyim canım yanıyo ben 6 aylık evliyim daha severek evlendim zorlukalrla mücadele ederek ve 8 haftalık hamileyim ama eşimle hiç anlaşamıyoruz sürekli bağrışma dün çok kötü kavga ettik dün facebokta benimde tanıdığım daha doğrusu 2 defa gördüğümüz bi kızı eklemiş normaldede vardı da nasıl olduysa çıkmış tekrar eklemiş ordan bi başladık ağzımıza ne geliyosa söyledik biraz da patlama noktası oldu o eşim arakadaşlarına çok düşkün varsa yoksa onlar kumar oynuyo iddaa oynuyo sürekli ve ben yakalıyorum bana sürekli küçük oynadığını söylüyo elinde telefon sürekli maç takip ediyo ben ve bebek umrunda değiliz benim fikirlerime hiç önem vermiyo anında bağırıp küfrediyo dün kavga ettiğimizde eve gelmicem demişti 11 de çıktı geldi ben yattım konuşmadık bile zaten çok kötü kavga etmiştik eşimi kendime döndüremedim dualar ediyorum oda olmuyo hiçibişey istemedim ondan huzur istedim aile olamyı kenetlenmeyi beceremedik imreniyorum gördüğüm çiftlere bebeğimi düşünüyorum ağlamıyım diyorum ama dayanamıyorum

Off ki ne offff…
Maç
İdddaa
Arkadaş canlısı
Küfürbaz
Gece hayatı olan
Kızlara ilgili…
Kaç tane iğrenç şey saydım. Hepsi var eşinde. Çok üzücü canım ya.. bunları bilmiyor muydun evlenmeden önce? Yeni çıkmamıştır bu alışkanlıklar…
Allah ıslah etsin, akıl fikir versin inşallah. İnşallah düzelir, gönülden diliyorum.

of of offffff, daha çok yeni evlisin, kendine de kzııyorsundur bilerek evlendm die ama bu süreçte yapman gerekn en önemli şey kendine iyi bakmak, sakin olmay açalışmak, bi süre de eşine yüklenme, beklentilerini sıfırlamay açalış ondan,, biraz sakin kal, düşün, onu da sakin bırak. allah yard olsun...

Kavgalarınızın temelinde hangi sebep yatıyor? Eğer ufak tefek şeylerden dolayı evde sürekli hırgür varsa adam da kendini dışarı atmış olabilir. Bebeği ikiniz de istediniz mi? Eşiniz tam adapte değilse duruma bu baskıdan dolayı çok bunalmış olabilir.:25: Evde sesler yükselmeye başladığı anda devam ettirmek yerine ortam değiştirin, sorununuz büyük ölçüde çözülür. Sinirle konuşmaya devam ederseniz ortalık karışır.

ben hep susan alttan alan tarafım zaten o yüzden patlama yaşadım ne halin varsa gör dedim bebek çok istiyodum oda ama ben erken diye düşünürken olmıcağını sandığım bi anda oldu ona bişey olmuyo ben kendimi yıpratıyorum sadece

sende eşin gibi umursamaz ol,
sadece bebeğin ve kendini düşün,onu kendi haline bırak,belki anlar hatasını,
kendine uğraşlar bul (kurs vs) kafanı dağıt hamilesin üzme kendini,
daha 6 ayda sana küfrediyorsa ondan ne beklenir, ayrılmam çocuğum için katlanırım diyosan ondan vazgeçerek yaşa derim,

hiç arkadaşım yok eşimin arkadaşlarının eşleri var sadece onlarada bişey anlatılmıyo pek aileme bişey anlatamıyorum çok üzülürler çok dua ettim düzelsin diye takmamaya çalıştım ama insanın elinde değil

bebek için çok erken canım bee...
hadi kendinizi düşünmüyorsunuzda karnındaki..
kumar oynayan bir adam..
yarın cocugunun bogazından kısıp kumar oynar...
yazık günah ya.....

gerçekten yazık günay da böle olcağını bilmiyodum ben hayal krıklığıma ağlıyorum böle ummuyodum

daha evliliğiniz oturmadan birde bebeğin sorumluluğu binmiş omuzlarınıza, keşke önce eşinin evliliğe adapte olduğuna inanana kadar bekleseydin , madem olmuş artık tartışmadan sürekli sabırla konuşarak onu doğru yola yönlendirmen gerekiyor, artık baba olacağının bilincine varmalı. Umarım o kötü alışkanlıklarından da sıyrılır. Kumar derken sadece iddia mı oynuyor , küçüğü büyüğü olmaz elbet ama benim eşimde sürekli iddia oynar her gün. doğru düzgün tv bile izleyemem aralarda hep maç elde telefon hep nette maçlarla bozcaksın kafayı diyorum hep dalga geçiyorum ama kendi haline de bırakıyorum inada bindiriyo işi çünkü.

canımm senı okadar ıyı anlıyorumkı cunku aynı seylerı bende yasıyorumm evlendıkten 2 ay sonra hamıle kaldım... O kdaar cok dussun ıstedım sevınemedım bıle bebegıme. Hergun aglıyorumm hıc umrunda degılım. Bebek olmasa bosancam dıorumm kımsyee anlatamıyrummm cok umutsuzumm

Off ki ne offff…
Maç
İdddaa
Arkadaş canlısı
Küfürbaz
Gece hayatı olan
Kızlara ilgili…
Kaç tane iğrenç şey saydım. Hepsi var eşinde. Çok üzücü canım ya.. bunları bilmiyor muydun evlenmeden önce? Yeni çıkmamıştır bu alışkanlıklar…
Allah ıslah etsin, akıl fikir versin inşallah. İnşallah düzelir, gönülden diliyorum.

kızla olanı ben bişey yapmıyorum diye açıkladı ama hassasım çok o bile battı bana elinde telekfon sürekli maç takip eden gizli gizli idda oynayam senle ilgilenmeyen bunları söylediğinde bağırıp çağıran bi adam bu kadar değildi yanıdaki arkadaşlarına bakarak oynadı hep hırs yapıyo bilmiyorum bana küçük oynadığından bahsediyo ama öle değil evlenmeden önce nişanlıyken böle değildi hiçbişey bende allah ıslah etsin hatalarını anlasın istiyorum

Bebiş biraz erken gelmiş ama herşeyde bi hayır vardır bakarsın o düzeltir eşini daha çok yeni evlisiniz eşin daha farkına varamamış evliliğin sorumluluklarının inş tez zamanda aklı başına gelirde sana iyibir eş bebişinede iyibir baba olur..bol bol dua et cnm

İnsan bazen ne söyleyeceğini bilemiyor.

Şimdi size de eşinizle konuşun , artık bir evladınız olacağını ve sorumluluklarınız artacağını ; bu şekilde kavga gürültü içinde huzursuz bir ev ortamında yaşamak ve çocuk yetiştirmek istemediğinizi kavga etmeden konuşun diyeceğim ama...

Zaten konuşmuş , halledememiş ve konu açmış olma ihtimaliniz çok yüksek.

Keşke demek için de çok geç.

Şöyle bir tavsiyem olabilir;
İddia oynaması , sürekli arkadaşları ile vakit geçirmesi , ortaya çıkan kızlar , küfürlü kavgalar ...ve daha anlatmadığınız bir sürü şikayetlerinizi ard arda sıralamayın.
Bu erkeklerin üzerinden kalkamayacağı offflayıp kapıyı vurup çıkacağı ve hiçbirşeyin halledilemeyeceği bir duruma dönüşür.
Sizi en çok rahatsız edenden başlayın ve sadece ona kanalize olun ve bu mümkünse eşinizin en kolay vazgeçebileceği madde olsun.

Mesela;
Face hesabındaki kız ya da kızlar.
Sadece bu konuda rahatsızlığınızı dile getirin.Bunu konuşurken araya zaten kumarda oynuyorsun , eve geç geliyorsun gibi hiçbirşey eklemeyin.
Sanki tek sorun buymuş gibi onu bundan kökten vazgeçirene kadar devam edin.
Sonra 2. maddeye geçin.
Biraz uzun ve fedakarlık dolu bir yol ama elinizde sihirli bir değnek olmadıkça ya da bir mucize herşeyi birden düzeltmek çok çok zor.
Ha, derseniz ki;uğraşmak zorunda mıyım?
Değilsin tabii , her zaman bir B planı vardır.

Son düzenleme:
of of offffff, daha çok yeni evlisin, kendine de kzııyorsundur bilerek evlendm die ama bu süreçte yapman gerekn en önemli şey kendine iyi bakmak, sakin olmay açalışmak, bi süre de eşine yüklenme, beklentilerini sıfırlamay açalış ondan,, biraz sakin kal, düşün, onu da sakin bırak. allah yard olsun...

böle olsun istemedim hiç aile olmaktan başka dileğim yoktu allah herkesin yardımcısı olsun

canımm senı okadar ıyı anlıyorumkı cunku aynı seylerı bende yasıyorumm evlendıkten 2 ay sonra hamıle kaldım... O kdaar cok dussun ıstedım sevınemedım bıle bebegıme. Hergun aglıyorumm hıc umrunda degılım. Bebek olmasa bosancam dıorumm kımsyee anlatamıyrummm cok umutsuzumm

nasıl hamile kaldınız ? yani korunuyormuydunuz ? hani düşsün istemişsinizya korunduğunuz halde mi hamile kaldınız ?
yoksa isteyerek hamile kaldınızda eşiniz ters tepki verince mi düşsün istediniz ?

nasıl hamile kaldınız ? Yani korunuyormuydunuz ? Hani düşsün istemişsinizya korunduğunuz halde mi hamile kaldınız ?
Yoksa isteyerek hamile kaldınızda eşiniz ters tepki verince mi düşsün istediniz ?
yok korunmuyordukk ve cok ıstıyordum ben bebek sahıbı olmayı esımde ısteksız degıl hatta görenn ne kadar heveslı der ama lafta herseyy.. Hamıle kaldıktan sonra sorunlar basladı zor bı hamılelık gecırdımm ve benı hıc anlamadı halen zor gunler gecırıyrmm bılmıyorumm belkıstresınde etkısı var ama cok yalnızlık cekıyorumm sabah gıdıyor ve akşam kaçta gelcegı bellı bıle degıl ne arıyor ne soruyor ve bana kızıyor ben arkadaslrınla gıt bulus demiyormusum onlara vakıt ayırmaıyrmus.

daha evliliğiniz oturmadan birde bebeğin sorumluluğu binmiş omuzlarınıza, keşke önce eşinin evliliğe adapte olduğuna inanana kadar bekleseydin , madem olmuş artık tartışmadan sürekli sabırla konuşarak onu doğru yola yönlendirmen gerekiyor, artık baba olacağının bilincine varmalı. Umarım o kötü alışkanlıklarından da sıyrılır. Kumar derken sadece iddia mı oynuyor , küçüğü büyüğü olmaz elbet ama benim eşimde sürekli iddia oynar her gün. doğru düzgün tv bile izleyemem aralarda hep maç elde telefon hep nette maçlarla bozcaksın kafayı diyorum hep dalga geçiyorum ama kendi haline de bırakıyorum inada bindiriyo işi çünkü.

benimki bence abartıyo eve gelir gelmez aynı şeyle sohbet yok bebeği düşünüyorum zaten böle hayal etmemiştim

Back
X