artık ne yapacağımı bilmez bi haldeyim canım yanıyo ben 6 aylık evliyim daha severek evlendim zorlukalrla mücadele ederek ve 8 haftalık hamileyim ama eşimle hiç anlaşamıyoruz sürekli bağrışma dün çok kötü kavga ettik dün facebokta benimde tanıdığım daha doğrusu 2 defa gördüğümüz bi kızı eklemiş normaldede vardı da nasıl olduysa çıkmış tekrar eklemiş ordan bi başladık ağzımıza ne geliyosa söyledik biraz da patlama noktası oldu o eşim arakadaşlarına çok düşkün varsa yoksa onlar kumar oynuyo iddaa oynuyo sürekli ve ben yakalıyorum bana sürekli küçük oynadığını söylüyo elinde telefon sürekli maç takip ediyo ben ve bebek umrunda değiliz benim fikirlerime hiç önem vermiyo anında bağırıp küfrediyo dün kavga ettiğimizde eve gelmicem demişti 11 de çıktı geldi ben yattım konuşmadık bile zaten çok kötü kavga etmiştik eşimi kendime döndüremedim dualar ediyorum oda olmuyo hiçibişey istemedim ondan huzur istedim aile olamyı kenetlenmeyi beceremedik imreniyorum gördüğüm çiftlere bebeğimi düşünüyorum ağlamıyım diyorum ama dayanamıyorum