- 23 Mart 2013
- 1.075
- 258
- 123
- 27
- Konu Sahibi WomanAndProud
-
la havle niye sevgilim var diyeceksin ki? bu kadar ilgi duyulan bir konuysa demek ki karşı tarafta emin olma peşinde
Onunla olmayacağını hissettiysen yani sana karşı bir şeyi yok diyorsan sen de ümidini kes. O zaman ne düşündüğünü de umursamaz olursun. Ortada utanacak mevzu kalmaz
Ben adım atmaya çalıştım aslında, yani mesela çok çekingen olmama rağmen çekingenliğimi kırmaya çalıştım, ama doğru dürüst derslere bile gelmiyor haftada bir kaç gün anca, o yüzden pek muhabbetimiz ilerleyemedi. Belki de öyledir bilmiyorum ama bunları düşünerek ümitlenmek istemiyorumYa niye ilk adimi karsi taraftan bekliyorsun ki?
Sende hoslaniyorsun ama senden adim yok.
Neden? Utandigin icin.
E belki oda aynen bunlari dusunuyordur?
ben kadınların aman anlamasın aman kadın belirtirse rezil olurum korkusunu anlayamıyorum arkadaş sen anlamaması için elinden geleni yapıyorsan karşı taraf tabi ki napacağını bilemezLafın gelişi yani, hani senden hoşlanmıyorum mesajı vermek içinÇok aptalca biliyorum
Karşı taraf çok karmaşık, ben anlamıyorum ne hissettiğini. Bazen oluyor o da benden hoşlanıyor diyebileceğim kadar somut şeyler yapıyor ama hala en ufak adım yok. Zaten o da aynı şeyleri hissetseydi bir yolunu bulurdu ki
ben kadınların aman anlamasın aman kadın belirtirse rezil olurum korkusunu anlayamıyorum arkadaş sen anlamaması için elinden geleni yapıyorsan karşı taraf tabi ki napacağını bilemez
Ama bade kiz napsin cekiniyorben kadınların aman anlamasın aman kadın belirtirse rezil olurum korkusunu anlayamıyorum arkadaş sen anlamaması için elinden geleni yapıyorsan karşı taraf tabi ki napacağını bilemez
işte bunun altında yatan bir sebep mutlaka vardırAnlarsa sanki rezil olacakmışım gibi geliyor
Peki napabilirim adım atmak için? Yani doğru dürüst derslere gelmiyor artık, bir ortam oluşmuyor ilerleyebileceğimiz. Zaten kendisi pek kızlarla iletişim kuran biri değil benim gördüğüm kadarıyla, çok gerekli bişey olmadıkça konuşmuyor kızlarla. Erkeklerle daha iyi anlaşıyor.Bence ilk adimi siz beklemeyin, bi sekilde yakinlasmaya calisin ona, bunda kotu bisey yok zaten belkide o da utaniyordur belkid onunda hisleri vardir. Bu kotu bisey degil ki... duysa ne olacak ki? İnsansin sonucta genc bir bayansin etkilenme elbette olacaktir birisinden, sende onun senden hoslandigini dusunuyorsun o zaman o da bu durumu kafaya taksin?
Çok çok haklısınız, artık ben çocukluğumda nasıl bir travma yaşamışsamişte bunun altında yatan bir sebep mutlaka vardır
sevgi utanılacak bir şey değil peşinden koş yada itiraf et demiyorum
herkes o kadar cesaretli olamaz
ama bence anlamasını sağlamak boş boş senelerce beklemekten kat kat iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?