Çok Utandığım Bir Konu :(

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
123
27
Öncelikle hemen üni. 3.sınıf öğrencisi olduğumu söyleyeyim de liseli sanmayın, konu içeriği biraz liselileşebilir zira Biraz da uzun oldu ama okuyup teselli verirseniz sevinirim.

Yaklaşık 1.5-2 yıldır sınıf arkadaşlarımdan birinden hoşlanıyorum, bu konuda bir takıntım vardır eğer bu hisler karşılıksızsa ve o kişinin kulağına giderse ben bundan çok utanıyorum, sanki dünyanın sonuymuş gibi. Sanki o çocuk bana ''bu kıza mı bakıcam ben o kadar kız varken'' diyecekmiş gibi geliyor.

Neyse, okulun başlarında bu durumu 4-5 tane o zamanlar yakın olduğum arkadaşlarıma anlatmıştım, sonra samimyetim bozuldu bu kişilerle. Muhtemelen başkalarına söylemişlerdir o kapasitede insanlar çünkü, böyle böyle hoşlandığım çocuğun kulağına gitmiştir. Emin gözüyle bakıyorum ondan hoşlandığımı bildiğine. Ve çok utanıyorum bu durumdan. Çok kafama takmaya başladım, keşke hemen okul bitse de bu ortamdan çıksam diye düşünüyorum. Hep rezil olmuşum hissi var kafamda.

Not: henüz başlardayken, ben kimseye söylememişken baya baya bakışmalarımız oluyordu, sürekli bana bakarken yakalıyordum arkadaşlarım da öyle. Hatta senden hoşlanıyor diyen arkadaşlarım da var. Ama kaç zaman geçti hoşlanıyor olsa bir erkek nolursa olsun ufacık da olsa bir adım atar diye düşünüyorum o yüzden bu tür ümitlere kendimi kapattım. Geçenlerde yakın bir arkadaşı resmen ağzımı aradı, sevdiğin biri var mı diye,hayır dedim var var ben anlarım dedi, sonra direk sınıftan mı diye sordu. Ben de hayır başka bölümden falan dedim. Bu olaydan sonra ben direk kesin biliyorlar ondan hoşlandığımı o yüzden ağzımı aradılar diye düşündüm.

Ya cidden çok çekiniyorum bu durumdan. Hatta anlamaması için sevgilim var diye yalan atmayı bile düşünüyorum Çok çekingen ve korkağım bu konularda. Biraz teselli verin, aman dünyanın sonu değil ya deyin, rezil olmadın deyin

Onunla olmayacağını hissettiysen yani sana karşı bir şeyi yok diyorsan sen de ümidini kes. O zaman ne düşündüğünü de umursamaz olursun. Ortada utanacak mevzu kalmaz

la havle niye sevgilim var diyeceksin ki? bu kadar ilgi duyulan bir konuysa demek ki karşı tarafta emin olma peşinde

Lafın gelişi yani, hani senden hoşlanmıyorum mesajı vermek için Çok aptalca biliyorum
Karşı taraf çok karmaşık, ben anlamıyorum ne hissettiğini. Bazen oluyor o da benden hoşlanıyor diyebileceğim kadar somut şeyler yapıyor ama hala en ufak adım yok. Zaten o da aynı şeyleri hissetseydi bir yolunu bulurdu ki

Onunla olmayacağını hissettiysen yani sana karşı bir şeyi yok diyorsan sen de ümidini kes. O zaman ne düşündüğünü de umursamaz olursun. Ortada utanacak mevzu kalmaz

2 yıldır umursamamaya çalışıyorum zaten Bir süre daha başaraılı olamayacağım sanırım, ama en azından biliyor mu acaba, benim hakkımda ne düşünyor diye düşünmekten kafayı yemek istemiyorum

Ya niye ilk adimi karsi taraftan bekliyorsun ki?
Sende hoslaniyorsun ama senden adim yok.
Neden? Utandigin icin.
E belki oda aynen bunlari dusunuyordur?
Ben adım atmaya çalıştım aslında, yani mesela çok çekingen olmama rağmen çekingenliğimi kırmaya çalıştım, ama doğru dürüst derslere bile gelmiyor haftada bir kaç gün anca, o yüzden pek muhabbetimiz ilerleyemedi. Belki de öyledir bilmiyorum ama bunları düşünerek ümitlenmek istemiyorum

ben kadınların aman anlamasın aman kadın belirtirse rezil olurum korkusunu anlayamıyorum arkadaş sen anlamaması için elinden geleni yapıyorsan karşı taraf tabi ki napacağını bilemez

Bence ilk adimi siz beklemeyin, bi sekilde yakinlasmaya calisin ona, bunda kotu bisey yok zaten belkide o da utaniyordur belkid onunda hisleri vardir. Bu kotu bisey degil ki... duysa ne olacak ki? İnsansin sonucta genc bir bayansin etkilenme elbette olacaktir birisinden, sende onun senden hoslandigini dusunuyorsun o zaman o da bu durumu kafaya taksin?

Anlarsa sanki rezil olacakmışım gibi geliyor
işte bunun altında yatan bir sebep mutlaka vardır
sevgi utanılacak bir şey değil peşinden koş yada itiraf et demiyorum
herkes o kadar cesaretli olamaz
ama bence anlamasını sağlamak boş boş senelerce beklemekten kat kat iyidir

Peki napabilirim adım atmak için? Yani doğru dürüst derslere gelmiyor artık, bir ortam oluşmuyor ilerleyebileceğimiz. Zaten kendisi pek kızlarla iletişim kuran biri değil benim gördüğüm kadarıyla, çok gerekli bişey olmadıkça konuşmuyor kızlarla. Erkeklerle daha iyi anlaşıyor.

Çok çok haklısınız, artık ben çocukluğumda nasıl bir travma yaşamışsam Şaka bir yana, anlamasını daha fazla nasıl sağlayabilirim bilmiyorum, odunun hası falan olması lazım anlamaması için bence.

Sevgilim var filan sakin deme. Belki o da nabız ölcuyordur.
Ya bilse ne olacak hoslandigini. Boşver bilmesi daha iyi...en azından yarın birgün içinde kalmaz denedim olmadı dersin.
Sevgilim var deme.

Hiç üstünde durmayın. Herkes her şeyi söyler. Önemli olan sizin tavrınız.
Kendine güvenen ve umursamayan bir tavır gösterin.
Hem bekar bir kız belar bir erkekten hoşlanmış ne var bunda?
Ahlaksızlık değil ki.
Zaten mezun olup çıkacaksınız o ortamdan. Kendinizi germeyin hiç boşa. Olmamış gibi davranın gitsin.
Millet ne herzeler karıştırıyor da yine umursamıyor siz şu kadarcık şey için eziyettesiniz.
Sevgili yalanına da gerek yok. Anlamsız çünkü.

Canim yanlis anlama ama cok guldum yorumuna.hem hoslaniyorum hem sevgilim var mi desem diyosun.belli ki o da senin gibi cekingen kizlarla fazla iletisimi yok dedigine gore. belki bi adim atacak o yuzden nabiz yokluyo sevgilin var mi diye.bence o da senden hoslaniyo.bekle bakalim.hem diger kizlar soylerse soylesin olum yolu degil ya canim benim.cok takma.

Arkadaşlarım seninle kafa bulmuşlar yok öyle birşey de,çık işin içinden.Yoksa her gördüğünde kötü hissedeceksin kendini.

sal gitsin, söyle duysun, bilsin , öğrensin.. n olcak sanki :) evet dünyanın sonu değil :) sen anlat kendini; sonrası ona kalsın.. baktın olmuyor sende ya vazgeçersin ya da usul usul hoşlanmaya devam edersin :) ama baktın oluyor? o zaman ayrı kaldığın günlere yanmıcak mısın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…