Sevgilim var filan sakin deme. Belki o da nabız ölcuyordur.
Ya bilse ne olacak hoslandigini. Boşver bilmesi daha iyi...en azından yarın birgün içinde kalmaz denedim olmadı dersin.
Sevgilim var deme.
İlk başta ben de öyle düşündüm ama bu konuda umutlanıp umutlanıp sonuç alamamaktan bıktım, adım atmak isterdim ama kendisini görürsem okulda inşallah :)
Hiç üstünde durmayın. Herkes her şeyi söyler. Önemli olan sizin tavrınız.
Kendine güvenen ve umursamayan bir tavır gösterin.
Hem bekar bir kız belar bir erkekten hoşlanmış ne var bunda?
Ahlaksızlık değil ki.
Zaten mezun olup çıkacaksınız o ortamdan. Kendinizi germeyin hiç boşa. Olmamış gibi davranın gitsin.
Millet ne herzeler karıştırıyor da yine umursamıyor siz şu kadarcık şey için eziyettesiniz.
Sevgili yalanına da gerek yok. Anlamsız çünkü.
Pek umursamamaya çalışıyorum zaten, bilinçsizce belli etmişimdir etmişsem. Çok haklısınız ama her şeyi takan bir yapım var malesef hayat nasıl geçecek bu şekilde bilmiyorum.
Canim yanlis anlama ama cok guldum yorumuna.hem hoslaniyorum hem sevgilim var mi desem diyosun.belli ki o da senin gibi cekingen kizlarla fazla iletisimi yok dedigine gore. belki bi adim atacak o yuzden nabiz yokluyo sevgilin var mi diye.bence o da senden hoslaniyo.bekle bakalim.hem diger kizlar soylerse soylesin olum yolu degil ya canim benim.cok takma.

Bugün derste hoca okul bitince ne yapmayı planlıyorsunuz dedi, o da memleketime geri dönücem dedi. Bunu duyunca nedense bi garip oldum, şurda okulun bitmesine ne kaldı ki, zaten son sene okula pek uğramayacakmışız üst sınıflar hep öyle diyor. Benim gibi hissetseydi biraz acele edeyim bari diye düşünmesi gerekirdi sanki. Ben mi fazla anlam yüklüyorum bilmiyorum ama
Arkadaşlarım seninle kafa bulmuşlar yok öyle birşey de,çık işin içinden.Yoksa her gördüğünde kötü hissedeceksin kendini.
Zaten gelip bana böyle bişey soramaz ki :)
Umursama sende gelen gelir zaten...
sal gitsin, söyle duysun, bilsin , öğrensin.. n olcak sanki :) evet dünyanın sonu değil :) sen anlat kendini; sonrası ona kalsın.. baktın olmuyor sende ya vazgeçersin ya da usul usul hoşlanmaya devam edersin :) ama baktın oluyor? o zaman ayrı kaldığın günlere yanmıcak mısın :)
Ben de böyle düşünmek istiyorum ya

Benim herkesle muhabbetim vardır sınıfta ama bu çocuğa gelince tıkanıyorum resmen. Ben zaten birinden hoşlandığımda böyleyim, konuşmak bir yana o nereye giderse ben tersine giderim :) Manyak mıyım neyim anlamadım
ya saçmalama sakın sevgilim var deme,böyle ağız aramalar falanda çok banel ya liselimi bunlar bide arkadaşı gelmiş demiş. Bence birz rahat takıl kulağına gitse bile sen eğer bunu belli etmiyorsan emin olamaz. Dünyanın sonumu dert ettiğin şeye bak seneye sende bu derdine gülümsersin emin ol
Sevgilim var demedim zaten, henüz yani :) Haklısınız aslında nasıl emin olacak ki dimi, ama şimdi sen de bir adım at diyenler var, ben adım atmaya çalışırsam o zaman emin olur şimdi değilse bile
İyi olmuş bence
Sakin sevgilim var deme iyice karışır her şey
Belki o da seviyordur:)
Ben hiç sevdiği halde sessiz kalan erkek görmedim
Tabiki rezil olmazsın ya saçmalama..
Ne düşünürse düşünsün hiç önemli değil. Sevgilim var falan da deme sakın belki çocuk da senden hoşlandı küstüğün arkadaşlarının art niyeti sana sevdiceğini getirir belki.
Kendine güven ve senin hakkındaki olumsuz şeylere kendin gerçeklik payı vermiyorsan hic kulak asma.
Hepsini sonunu bağladığımız cümleyi de ekleyeyim "kendi kaybeder
"
2 yıl geçti bile, beklerken çürüyeceğim sanırım

Aynen benden iyisini mi bulacak ya
Yok öyle bir şey kasma kendini o senin ona verdiğin özveri ilgi alaka öyle hissettiriyor onunla konuşsan arkadaşlığını ilerletsen emin ol hiç böyle bir düşünceye gitmezsin belki sen dersin bunamı aşık olmuşum diye korkularını yemelisin onu kaf dağına çıkaran sensin senin duyguların o yüzden kasma kendini
arkadaşlığımı ilerletebilsem zaten, adamı bir görüyoruz 3 görmüyoruz
Ya ne olacak ne rezil olması allah aşkına yav, bu kadar takılır mı bu konu, kocamı resmen arkadaş aracılığı ile ben ayarladım.
O kadar çekingendi ki asla ve asla yanıma gelmezdi, zaten ilk çıktığı kişiyim, iyi ki belli etmişim hoşlandığımı, yoksa olmazdı bu iş. Sonuç 15 senedir beraberiz :)
Yaa ne kadar tatlı bir hikaye

Ben valla hiç sizin gibi değilim, selam vermeye bile çekiniyorum ya nolucak benim bu halim

Biraz daha ayrıntı verir misiniz, belki bir iki bişey kaparım
İlk önce kendıne özgüvenın olsun
Sonrada ilk adımı hep erkeklerden bekleme
Eğer çok sevıyorsan bence git söyle
Hiçte rezil falan olmassın bence
Söyleyemem ya

Zaten anlaması gereken kadar anlamış olması lazım şu ana kadar, o kadar bouşuna mı bakıştık biz
Ayrıca şuda var
Sevdiğim için rezil olmuşum çok mu?
Haha
Bu durumdan çekinme herşey olacağına varır.
Ben de böyle düşünüyorum o yüzden bekliyorum sadece
Ben senin yerinde olsam ilgisiz davranırım.Zaten anlamıştır dediğin gibi,o da bir şey hissediyorsa gelsin söylesin madem
Ama niye sevdiğim biri var dedin ki,hem de başka bölümden demişsin?
Zaten ilgisizim :/ yani öyle davranıyorum. O an demesem lafı evirir çevirir hoşlandığım çocuğa getirirdi benim de hal ve hareketlerimden anlaşılırdı diye öyle söyleyiverdim.
insan sevgiden utanmaz sevmenin utanılacak bir tarafı yoktur ... soylersiniz sevmezse unutmaya çalışırsınız bu kadar basit ya da sizin ilginizi farkında ise eminseniz açılmıosa sevmiodur ...
Aynen katılıyorum son cümlenize
Bu da senin yapın ama aslında insan red ettikçe ve red aldıkça kişiliği insan ilişkileri gelişiyor.hayırlısı olsun korkma
Ne denir ki?
Hey gidi gençlik..
Şunların konu olduğu yaşlar ne kadar güzeldi..
Ben de büyümek istemiyorum

Bir insani sevmek asla utanilacak birsey değil bu yuzden asla utanip çekinme. Karsilik gelir ya da gelmez . Bunu asla bir ozguven meselesi haline getirmemelisin. Ayrica hayatinda var olmayan birini varmis gibi gostermeyi düşünmek bana pek uygun degil. Sen ne hissediyorsan onu yasa kendini akisina birak platonik askinin tadini cikarmaya bak :)
Zaten yorumlardan sonra farkettim ne kadar salak bi düşünce olacağına, bi de ben beceremem yalan söylemeyi daha komik duruma düşerim sonra, kaş yaparken göz çıkarmayalım dimi
Ay sakin sevgilim var falan deme bence cunku cocuk agzini aratiyorsa vazgecer.Evet bu bolumden napacaksin falan de bence ya cok abartma sende utangacligi :)
Bu soruyu bana soran çocuk öyle cingöz ki şak diye anlar valla
Arkadaşı ağzınızı aramış işte demek ki cocukta utangaç ve bir şeyleri net ögrenmeden adım atmak istemiyor..
Eee siz sevgilim var derseniz onu da mahvedeceksiniz?
Ne anlamı var o zaman benim kafam karıştı
Ya aslında bu konuları çok konuştuğum bir insan değildi, ama birden ısrarla sordu ben de şaşırdım. Ağzımı arıyor diye düşünüm bi de sınıftan mı diye sordu, hah dedim anladılar işte rezil oldum
şimdi univeristelilerinde liselilerden bir farkı yok
Teşekkür ederiz
bende aynı şeyi düşündüm :)
İnsan istemsizce gülüyor, o zamanlar film şeridi gibi.. hey gidi derken buluyorsun kendini
konu sahibi,
begendiğin çocugu elma gibi düşün 
düşürmek için ya agacı sallayacaksın, yada agaca tırmanacaksın. başka yolu yok.
Ağacın kendi kendine sallanma ihtimali hiç mi yok
Susmak başkalarına fırsat vermektir anladıysa, biliyorsa o konuyu açarsa da evet dersin olmaz derse yoluna bak en güzel zamanların sakin platonik takılma
İlk cümle resmen konuyu bitirdi :) Ben de istemiyorum platonik takılmak ama nedense kalbime de söz dinletemiyorum, hayır sanki 5 yıllık sevgilim falan olsa anlıycam ama başkasından hoşlanamıyorum resmen, arada bir birinden hoşlanır gibi oluyorum ama fazla sürmüyor
Özgüvenin neden bu kadar yerlerde ki bu konu da? Yaptığın ayıp bişey değil bence kasma ne kadar cool görünürsen o kadar dikkatini çekersin

üni öğrencisiyim bende ordan biliyorum. Mesela yanına gidip selam verip konusabilir sonra bişey olmamış gibi kalkıp gidebilirsin. Sendeki özgüveni görmesini sağla
Dikkatini çeksem de bişey olmuyor ki, herkes konuş bir adım at falan demiş ben hiç anlamam bu konulardan şu an pek muhabbetimiz yok gibi gaza gelip 40 yıllık arkadaş gibi davranıp da kendimi rezil etmek istemiyorum
Üniversiteli bir gençsin, hoşlanmanın ayıbı yok.
Ben yerinde olsam o arkadaşına evet hoşlandığım biri var ama onun ilgisi olduğunu pek sanmıyorum.
Hoşlanmaktan da vazgeçmek üzereyim bu yüzden derdim.
Onda bir şey varsa acele etsin harekete geçmek için.
Öyle deseydim hemen anlardı zaten, o yüzden kıvırmaya çalıştım ama becerememişim anlıyorum ki