• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok utandım ben utandım

Kp ne kadar severseniz sevin bir sey yapamazsiniz. Kac yasinda adam oglum kizim beni instgrmda bunlari begendimi gorse ne der diye dusunmuyorsa sizede karismak düşmez.
Olaya tersten bakin birazda eger uygunsuz fotolari begeniyorsa o kadarda masum ve iyi biri degildir. Ben olsam öyle düşünür uzak dururdum

Bence Yanyana geldiğinizde diyin ki baba instagram hesabıma bir şey oldu bi senden bakalım mı diye. Zaten tepkisine göre anlarsınız.
aramızda 10 saatlik uzaklıkta şehir var. Yani yan yana zor gelinir bayramda bile gidemicez çocuktan dolayı.

Kp ne kadar severseniz sevin bir sey yapamazsiniz. Kac yasinda adam oglum kizim beni instgrmda bunlari begendimi gorse ne der diye dusunmuyorsa sizede karismak düşmez.
Olaya tersten bakin birazda eger uygunsuz fotolari begeniyorsa o kadarda masum ve iyi biri degildir. Ben olsam öyle düşünür uzak dururdum
Beğenmiyor takip ediyor. Daha kötü bu de mi :(

Ben olsam eşime söylerim o da babasını uyarır

K.Validen belki de aldatiliyor bu durumda susmak buna ortak olmak değil mi?
Eskiden olsa aldatılan kadın bunu bilmeli düşüncesinde olan ben bu durumda nasıl da sus pus kaldım. Düşünmek ve yaşamak o kadar farklıymış ki...

Kızlar yardım edin gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum eşime durumu anlatsam canı sıkılır.

Benim Kp instagram da tanımadığı kadınları takip ediyor. Hadi onu geçtim kadınların bazıları çok terbiyesiz fotoğraflar paylaşmış . Görünce şok oldum. Ben kp ve kv çok seviyordum. Kv dünyanın en iyi insanı güzel ve genç . Anlamıyorum kv bunu haketmiyor.

Eşim instagram ına baksa babasinin ayip ya o da utanir. babasini takip ediyor sonucta muhakkak gorur bir gun.
Kizlar akil verin esimin o igrenc fotograflari gormesini istemiyorum ben bile çok utandım. Ilk başta yanlışlıkla takip ediyordur sandım sonra günden güne takip ettiği kişi sayısı artıyor ve herkes bunu görebiliyor.
Sizce bu durumu kv bilmeli mi ona söylemeli miyim?
Bence söyleme zaten instagramda kim neyi beğeniyor görülüyor hiç ilgilenme bence ayıp kimin ayıbı belli

Ben silince iş cozulse. Herkes görüyor yeğenleri arkadaşları tabi sayfasına tiklamazsa göremezler.

4 yıllık evliyim kp bize ne zaman gelse o kadar iyi davranir ki bize eli de cok bol. Cok sevmiştim. Bu durumda ister istemez soğudum. Kötü bir insan olsaydı umursamazdim. Ne hali varsa görsün derdim burda konu da acmazdim. Beni hep kızı gibi gördü ne istediysem yaptı aldı falan hep overdim eşime babasını, aileme anlatirdim yaptığı iyilikleri. Şimdi gözümde hepsi tuzla buz olmuş gibi oldu... beni anlasaniz keşke ne kadar üzgün olduğumu hissedebilseniz... :(

Elimde telefon kv arayıp anne sanırım babam yanlışlıkla eli değiyor bilmeden kadınları takip ediyor sen bir bak çaktırmadan desem diye düşündüm sonra yapamadım size yazdım ne yapim ; (
bence sizi ilgilendirmez siz karışmayın . bak zaman gelir seni suçlarlar haberin olsun canım

Yahu sanane kayınvalideye sakın söyleme, kendileri fark ederse ederler etmezlerse etmezler. Ben olsam eşime bile söylemem.

Eşim e desem karışma hem niye bakıyorsun babamın takipcilerine dicek ben suçlu olacam sonra. Ah baba ya niye rahat durmuyorsun ki.

Eşinizin muhtemel tepkisi yanlış. Eğer böyle olacaksa bir şey yapmayın.
Ama normalde bence eşe söylemek doğru gibi, ilk olarak annesinin kulağına gitmesinden iyidir.
Hayır kızlara bakmasını geçtim başına bir iş gelirse, kandırılırsa bir de? Takip ettiklerinin görülüp görülmediğini bilmiyorsa bu da olabilir.
Zor iş böyle şeyleri dillendirmek ama susmak da ne kadar doğru bilemiyorum.

Eşinizin muhtemel tepkisi yanlış. Eğer böyle olacaksa bir şey yapmayın.
Ama normalde bence eşe söylemek doğru gibi, ilk olarak annesinin kulağına gitmesinden iyidir.
Hayır kızlara bakmasını geçtim başına bir iş gelirse, kandırılırsa bir de? Takip ettiklerinin görülüp görülmediğini bilmiyorsa bu da olabilir.
Zor iş böyle şeyleri dillendirmek ama susmak da ne kadar doğru bilemiyorum.
Ben de bundan korkuyorum hadi birisiyle gorusse o da kandirsa dolandirsa yazik degil mi kv min suçu ne? Kv tertemiz iyi niyetli terbiyeli genç. Ama şu hale bak.

Ben de bundan korkuyorum hadi birisiyle gorusse o da kandirsa dolandirsa yazik degil mi kv min suçu ne? Kv tertemiz iyi niyetli terbiyeli genç. Ama şu hale bak.

Bu risk önemli bence.
Virüs gibi şeyler de olabilir, bir üye otomatik beğeni takip oluyor yazmış belki de öyle bir şey ama yine başına bir şey gelebilir, gelmese de birileri denk gelse görse hoş değil. Bunları düşünerek özellikle söylenmesi daha uygun diyorum.
Söylerseniz şayet "denk geldim, acaba virüs falan mı başına bir şey gelir diye sana söyleyeyim dedim" şeklinde söylemek daha iyi olur gibi. Eşiniz de derse ki sanane, bir daha da bir şey demeyin ne yaşarlarsa yaşarlar artık...
Tabi yine siz bilirsiniz.

Eşimin insatagramina girdim takip i bırakmak için tekrar baktım o kişiler yok. Defalarca baktım. Konuyu açmadan önce de defalarca bakmistim hatta yanlış yere mi bakıyorum diye hep üzerinde kp ısmi takip ediyor yazıyordu şimdi liste de kimse yok şaka gibi ya ben hiç bir şey anlamadım. Hangi ara hepsini kaldırmış olabilir ki neyse şu an rahatladım kızlar. Bana gerek kalmadı. Çok teşekkür ederim yardimlariniz için. Hoşçakalın. Mune Mune konumu kapatır misin acil.

Back
X